Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim kan testini ne zaman yaapmistinki??

23 temmuz son adetimti, 11 ağustosta kan vermişim, (18. gün) çok erkendi ama ben öğrenirsem de erken ögreniyim dedim güyaa.

Adete daha 4-5 gün var işte. ama bende umut yok, sağlıkla gelsin de acelem de yok napim.

23 temmuz son adetimti, 11 ağustosta kan vermişim, (18. gün) çok erkendi ama ben öğrenirsem de erken ögreniyim dedim güyaa.

Adete daha 4-5 gün var işte. ama bende umut yok, sağlıkla gelsin de acelem de yok napim.
yumurtlamadan eminmisin?bak ben gebeligi aklimdan cikardim regli bekliyorum.dedim hemen karnim agrimaya basladi.benimki psikolojik..ilk bebisdede cok ugrastim.15ay.ikinci hemen.geldi kurtajla sonuclandi.korkum kurtajdan sonra gebe kalamamak acikcasi

yumurtlamadan eminmisin?bak ben gebeligi aklimdan cikardim regli bekliyorum.dedim hemen karnim agrimaya basladi.benimki psikolojik..ilk bebisdede cok ugrastim.15ay.ikinci hemen.geldi kurtajla sonuclandi.korkum kurtajdan sonra gebe kalamamak acikcasi

emin değilim 2 aydır anlayamıyorum yumurtlama günlerimi.

ya ne korkusuymuş kürtaj olup gebe olan birsürü kişi var forumda, çevremde. neden korkuyosun. şimdi olup bi daha bişey olacağına sağlıkla istediğinde gelsin. bak stresinin sebebi sensin şu anda.

wendy kizim buyuyor arkadasi olsun cok istiyorum.. iste nebileyim

gelecek bebiş onun arkadaşı değil kardeşi olacak, oyun istiyosa sen oyna onunla. çıkın parka bir sürü arkadaş kardeş var. neden bu kadar stres yapıyosun ki. hadi diyelim olmadı dünyanın sonu mu?

Allah kızlarımıza sağlık versin hormonlar oyun yapıyo şu an sana :)

canimm hayirlisi olsun biz cabalasakta demekki vaktini bekliyor moralini bozma
sizdeki sorun ne canim neden tutmuyor acaba bizde de sperm iyi yumurta oluyor tutmuyor kac aydir

canım bizde sorun yok tek benim rahimde miyon var o tutunmayı engelliyor yada hiç döllenme olmuyor bilmiyorum artık düşünmekten yoruldum vallahi

senin yanımda olmanı o kadar isterdim ki şun kendimi aciz hissediyorum neden olmuyor soruları kafamı meşful ediyor

Kızlar 20 aylık bi kızım var, ikinci hamileliği istiyorum.
Üç ay kadar anksiyete yüzünden xanax efexor rexapin gibi ilaçlar kullandım dün itibari ile bıraktım. Sizce korunmayı bırakmak için biraz beklemeli miyim yoksa bir ay beklesem yeter mi?

senin yanımda olmanı o kadar isterdim ki şun kendimi aciz hissediyorum neden olmuyor soruları kafamı meşful ediyor

gel sarılayım sana üzülme kuzucum, sağlıklı olsun onu istemiyor muyuz, olsa yine düşük riski vs. olsa mutlu mu olacağız. demek ki vücudumuz daha hazır değil.

kızlar adetlerimiz yaklaştı, hormonlarımız dengesiz. şükür hepimizin evlatları var. neden bu stres.

Hep duyduk bu ay dinleneyim dedim hamileymişim meğer diye. stresi bi kenara bırakıp işlerimize yoğunlaşalım.

doktorunuzun ilaçları bıraktığınızdan haberi var mı? öyle pat diye değil dozu azaltarak bırakılıyor çünkü.

doktorunuzun ilaçları bıraktığınızdan haberi var mı? öyle pat diye değil dozu azaltarak bırakılıyor çünkü.

Biliyorum canım bazılarına yeni başlamıştım zaten bi tanesininde dozunu yarıya kadar indirmiştim ama doktora kalsa en az üç - altı ay daha kullanmam gerek ama ben kullanmak istemiyorum yan etkilerini çok görüyorum.

Ausencia Aus kaptanım senin topiğinmiş meğer. bi sevindim seni görünce inşallah güzel haberlerimizi bu topikten veririz. sonra da emzirirken kilo verme topiğinde yarışırız

canım bunu dr sorsan benim bildiğim bu ilaçlar bırakıldıktan 3 ay sonra bebek isteyebilirsin dr sana daha güzel açıklayacaktır. allah gönlüne göre versin

sen yine de kafana göre takılma canım, doktoruna aynen böyle söyle.

bence ilaçların vücudundan atılmasını bekle en azından 1 ay. gerçi ben yine de doktoruna güvenip tedavini tamamlayıp bu işlere başlamanı tavsiye ederim. Allah gönlüne göre sağlıkla versin.

7 ay prolaktin hormonu yüksekliği ile uğraştım tam olamayacak daha vakti var dediğim 8 .ayda hamileydim.o ay hiç kafama takmadim belirti de aramadım.göğüs hassasiyeti yasayinca doktoru arayıp sordum ilaç kullandığım halde süt hormonu yüzünden mi göğsüm acıyor gergin dedim.ilac kullanırken bu beklenmez hamile olabilirsin dedi sevinçten şaşkınlıktan inanmadım biri akşam üstü biri sabah 2 test yaptım kop köyü 2 çizgi sürpriz yaptı ufaklık.yani şunu söyleyebilirim oluruna bırakın buralarda fazla girmeyin psikoloji hormonları alt üst ediyor olacaksa bile olmuyor sadece bir ay uzaklaşınbu fikirden rahat geçirin gün saymadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…