canim kan testini ne zaman yaapmistinki??
yumurtlamadan eminmisin?bak ben gebeligi aklimdan cikardim regli bekliyorum.dedim hemen karnim agrimaya basladi.benimki psikolojik..ilk bebisdede cok ugrastim.15ay.ikinci hemen.geldi kurtajla sonuclandi.korkum kurtajdan sonra gebe kalamamak acikcasi23 temmuz son adetimti, 11 ağustosta kan vermişim, (18. gün) çok erkendi ama ben öğrenirsem de erken ögreniyim dedim güyaa.
Adete daha 4-5 gün var işte. ama bende umut yok, sağlıkla gelsin de acelem de yok napim.
yumurtlamadan eminmisin?bak ben gebeligi aklimdan cikardim regli bekliyorum.dedim hemen karnim agrimaya basladi.benimki psikolojik..ilk bebisdede cok ugrastim.15ay.ikinci hemen.geldi kurtajla sonuclandi.korkum kurtajdan sonra gebe kalamamak acikcasi
canimm hayirlisi olsun biz cabalasakta demekki vaktini bekliyor moralini bozma
sizdeki sorun ne canim neden tutmuyor acaba bizde de sperm iyi yumurta oluyor tutmuyor kac aydir
canim miyomu aldirsan iyi olmazmicanım bizde sorun yok tek benim rahimde miyon var o tutunmayı engelliyor yada hiç döllenme olmuyor bilmiyorum artık düşünmekten yoruldum vallahi
senin yanımda olmanı o kadar isterdim ki şun kendimi aciz hissediyorum neden olmuyor soruları kafamı meşful ediyorgelecek bebiş onun arkadaşı değil kardeşi olacak, oyun istiyosa sen oyna onunla. çıkın parka bir sürü arkadaş kardeş var. neden bu kadar stres yapıyosun ki. hadi diyelim olmadı dünyanın sonu mu?
Allah kızlarımıza sağlık versin hormonlar oyun yapıyo şu an sana :)
iki kere aldındım canım en son geçen kasımda tekrarladı artık yoruldumcanim miyomu aldirsan iyi olmazmi
sor canım bilgim varsa tabikiKızlar bir şey sorsam yardımcı olur musunuz?? Çok ihtiyacım var
senin yanımda olmanı o kadar isterdim ki şun kendimi aciz hissediyorum neden olmuyor soruları kafamı meşful ediyor
anladim bitanem ne diyelim hayirlisi bakalim steres yapmaiki kere aldındım canım en son geçen kasımda tekrarladı artık yoruldum
anladim canimmm ne diyeyim yoruluyoruz yipraniyoruz akışına birakalim arrik biraz demiiki kere aldındım canım en son geçen kasımda tekrarladı artık yoruldum
Kızlar 20 aylık bi kızım var, ikinci hamileliği istiyorum.
Üç ay kadar anksiyete yüzünden xanax efexor rexapin gibi ilaçlar kullandım dün itibari ile bıraktım. Sizce korunmayı bırakmak için biraz beklemeli miyim yoksa bir ay beklesem yeter mi?
doktorunuzun ilaçları bıraktığınızdan haberi var mı? öyle pat diye değil dozu azaltarak bırakılıyor çünkü.
canım bunu dr sorsan benim bildiğim bu ilaçlar bırakıldıktan 3 ay sonra bebek isteyebilirsin dr sana daha güzel açıklayacaktır. allah gönlüne göre versinKızlar 20 aylık bi kızım var, ikinci hamileliği istiyorum.
Üç ay kadar anksiyete yüzünden xanax efexor rexapin gibi ilaçlar kullandım dün itibari ile bıraktım. Sizce korunmayı bırakmak için biraz beklemeli miyim yoksa bir ay beklesem yeter mi?
Biliyorum canım bazılarına yeni başlamıştım zaten bi tanesininde dozunu yarıya kadar indirmiştim ama doktora kalsa en az üç - altı ay daha kullanmam gerek ama ben kullanmak istemiyorum yan etkilerini çok görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?