• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu sondu şimdi uygulamayı silicem ve tekrar yükleme yapmiyacam ben bebek düşünmüyordum bu ay bir şüpheli durum oldu bekliyorum adet zamanımı çünkü 2 oğlum var zaten olursa Allah'tan. Hepinize tatlış bebisler

Teşekkür ederim kızlar. Bugün kadın doğum a gidip sormak en iyisi sanırım

gel sarılayım sana :KK74:üzülme kuzucum, sağlıklı olsun onu istemiyor muyuz, olsa yine düşük riski vs. olsa mutlu mu olacağız. demek ki vücudumuz daha hazır değil.

kızlar adetlerimiz yaklaştı, hormonlarımız dengesiz. şükür hepimizin evlatları var. neden bu stres.

Hep duyduk bu ay dinleneyim dedim hamileymişim meğer diye. stresi bi kenara bırakıp işlerimize yoğunlaşalım.

bende senin gibi bakıyordum hep ikinci bebek bekleme sürecini ama artık bu kullandığım iğnelermi yoksa aşılama ile bebeğin geleceğine olan inancım mı şuanki psikolojimdeki çöküşün nedeni inan bilemiyorum ama bildiğim kırmızılar bir an önce gelsin hayırlısı ile yeniden umudum olsun istayorum şuan kürtaj sonrası adeti bekleme modundaki gibi stresliyim

7 ay prolaktin hormonu yüksekliği ile uğraştım tam olamayacak daha vakti var dediğim 8 .ayda hamileydim.o ay hiç kafama takmadim belirti de aramadım.göğüs hassasiyeti yasayinca doktoru arayıp sordum ilaç kullandığım halde süt hormonu yüzünden mi göğsüm acıyor gergin dedim.ilac kullanırken bu beklenmez hamile olabilirsin dedi sevinçten şaşkınlıktan inanmadım biri akşam üstü biri sabah 2 test yaptım kop köyü 2 çizgi sürpriz yaptı ufaklık.yani şunu söyleyebilirim oluruna bırakın buralarda fazla girmeyin psikoloji hormonları alt üst ediyor olacaksa bile olmuyor sadece bir ay uzaklaşınbu fikirden rahat geçirin gün saymadan

çok haklısınız, stres çok etkiliyor insanı.

sizin bebiş doğdu mu peki?

7 ay prolaktin hormonu yüksekliği ile uğraştım tam olamayacak daha vakti var dediğim 8 .ayda hamileydim.o ay hiç kafama takmadim belirti de aramadım.göğüs hassasiyeti yasayinca doktoru arayıp sordum ilaç kullandığım halde süt hormonu yüzünden mi göğsüm acıyor gergin dedim.ilac kullanırken bu beklenmez hamile olabilirsin dedi sevinçten şaşkınlıktan inanmadım biri akşam üstü biri sabah 2 test yaptım kop köyü 2 çizgi sürpriz yaptı ufaklık.yani şunu söyleyebilirim oluruna bırakın buralarda fazla girmeyin psikoloji hormonları alt üst ediyor olacaksa bile olmuyor sadece bir ay uzaklaşınbu fikirden rahat geçirin gün saymadan
rabbim gönlüne göre vermiş ne güzel hamilemisin şimdi canım

Kızlar 20 aylık bi kızım var, ikinci hamileliği istiyorum.
Üç ay kadar anksiyete yüzünden xanax efexor rexapin gibi ilaçlar kullandım dün itibari ile bıraktım. Sizce korunmayı bırakmak için biraz beklemeli miyim yoksa bir ay beklesem yeter mi?
canım bunu dr sorsan benim bildiğim bu ilaçlar bırakıldıktan 3 ay sonra bebek isteyebilirsin dr sana daha güzel açıklayacaktır. allah gönlüne göre versin

bende senin gibi bakıyordum hep ikinci bebek bekleme sürecini ama artık bu kullandığım iğnelermi yoksa aşılama ile bebeğin geleceğine olan inancım mı şuanki psikolojimdeki çöküşün nedeni inan bilemiyorum ama bildiğim kırmızılar bir an önce gelsin hayırlısı ile yeniden umudum olsun istayorum şuan kürtaj sonrası adeti bekleme modundaki gibi stresliyim

kuzucum aşılama sonrası umudun daha yüksekti tabi senin.

Aman hayat akıp gidiyor ya. su gibi geçiyor günler baksana.

canım bunu dr sorsan benim bildiğim bu ilaçlar bırakıldıktan 3 ay sonra bebek isteyebilirsin dr sana daha güzel açıklayacaktır. allah gönlüne göre versin
Yavru insallah o gebelik testi yanilmistir ben merakla sevincle senden gelcek haberi bekliyorfum hatta dua ederken dedimki allahim benim yerime A anneveoglusu rumuzlu arkadasima ver diye sonucta hepsi bi maliyet hala diyorum insallah o test yanilmistir yoksa gercekten uzulecegim sabah okuyunca bi gozlerim doldu bole bi haber beklemiyordum

Yavru insallah o gebelik testi yanilmistir ben merakla sevincle senden gelcek haberi bekliyorfum hatta dua ederken dedimki allahim benim yerime A anneveoglusu rumuzlu arkadasima ver diye sonucta hepsi bi maliyet hala diyorum insallah o test yanilmistir yoksa gercekten uzulecegim sabah okuyunca bi gozlerim doldu bole bi haber beklemiyordum
güzel kalpli arkadaşım duan için allah razı olsun. inşallah senden güzel haber alırız bekliyorum kırmızıları bir yandan da miyon varken tüp bebek yapacak dr arıyorum çünkü ameliyat olmak istemiyorum iki kere oldum en son kasımda yeniledi miyon artık yoruldum

güzel kalpli arkadaşım duan için allah razı olsun. inşallah senden güzel haber alırız bekliyorum kırmızıları bir yandan da miyon varken tüp bebek yapacak dr arıyorum çünkü ameliyat olmak istemiyorum iki kere oldum en son kasımda yeniledi miyon artık yoruldum
Canim bazi miyomlar hamile kaldiktan sonra dusugede sebep olabiliyormus seninki kac cm bilmiyorum bitanecim ama eger bebege miyom engelse 10 kusur bin tl veripte tup bebekten yaptirmadan once miyom olayini coz arkadasim ama eger miyom engel teskil etmiyorsa o zaman bisey diyemem ben dualarim seninle xanim insallah bi anda ben hamileyim mina diyceksin biliyorum hissediyorum

gel sarılayım sana :KK74:üzülme kuzucum, sağlıklı olsun onu istemiyor muyuz, olsa yine düşük riski vs. olsa mutlu mu olacağız. demek ki vücudumuz daha hazır değil.

kızlar adetlerimiz yaklaştı, hormonlarımız dengesiz. şükür hepimizin evlatları var. neden bu stres.

Hep duyduk bu ay dinleneyim dedim hamileymişim meğer diye. stresi bi kenara bırakıp işlerimize yoğunlaşalım.
cok cok haklisin canim..dusunuyorumda sukur ki gebe kalabiliyoruz.vardir bununda bir zamani.dunyanin sonu degil ya.bu ay olmazsa gelecek ay olur o da olmaz obur ay olur :) birgun olur mutlaka.Allahin izniyle.kizimla pek vakit geciremiyorum canim.isdeyim sabah 9 aksam 6.ondan sonrada evdi isdi derken..kuzuma cok az zamanim oluyor.insallah gebekalirsam izne ayrildikdan itibaren 2.3yil calismayi dusunmuyorum.cocuklarimla gecirmek istiyorum o zamani.insaallah rabbim nasip eder.bana ve hepimize ;)

A anneveoglusu canim bencede miyom isini halletdikden sonra gebelik dusunebilirsin.miyomla gebelik cok.zor geciyor..hep dusuk riski oluyor.hep kaybetmek korkusu.burda bir arkadas cok zorluklar cekti miyomla

cok cok haklisin canim..dusunuyorumda sukur ki gebe kalabiliyoruz.vardir bununda bir zamani.dunyanin sonu degil ya.bu ay olmazsa gelecek ay olur o da olmaz obur ay olur :) birgun olur mutlaka.Allahin izniyle.kizimla pek vakit geciremiyorum canim.isdeyim sabah 9 aksam 6.ondan sonrada evdi isdi derken..kuzuma cok az zamanim oluyor.insallah gebekalirsam izne ayrildikdan itibaren 2.3yil calismayi dusunmuyorum.cocuklarimla gecirmek istiyorum o zamani.insaallah rabbim nasip eder.bana ve hepimize :KK66:

Bırak evi pislik götürsün kızının bu yaşı bi daha gelmeyecek.

Bende 8-5 çalışıyorum, sadece cumartesi günleri kızımla oyun yapar gibi temizliyoruz evi.

Bende bi süre evimde olmayı özledim, bebiş olursa 2-3 yıl olmaz ama 1 yıl durmayı planlıyorum.

A anneveoglusu canim bencede miyom isini halletdikden sonra gebelik dusunebilirsin.miyomla gebelik cok.zor geciyor..hep dusuk riski oluyor.hep kaybetmek korkusu.burda bir arkadas cok zorluklar cekti miyomla
canım geçen temmuz ve kasımda iki operüsyon oldum yeniledi yani olsam yine tekrar çıkıyor yani kısır döngü benimki

Beni de eklerminiz listeye sat 29 temmuz ovulasyon 10 temmuz bat 24 ağustos. Bir de bişey sormak istiyorum adetim düzenlidir 26-27-28 gün ara ile adet oluyorum ama ovulasyon adetin 10. Günü oldu neden böyle oldu bilginiz yada fikriniz var mı
Bu arada 1 yıllık evliyim dış gebelik düşük vs. Olmadı hiç. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder inşallah aminn :dua:

gunaydin kizlar dun gece ruyamda gebelik testi yapmisdim aninda cift cizgi cikdi.buna dayanarak az once gebelik testi yapdim tekrar ama ilk idrarla deyildi.hayalet gibi cift cizgi cikdi.isiga tutdugumda bariz gorunuyor gibi.ama ilk 5dakikada oldu fazla bekletmedim.umutlanayimmi sizce??bide dunden itibaren gogus agrisi bide kasik agrilarim var.karnima kramplar giriyor ama adet sancisindan farkli atesimde yuksek olcuyorum her sabah 36.8di bu sabah 06.30da
wendy wendy A anneveoglusu

gunaydin kizlar dun gece ruyamda gebelik testi yapmisdim aninda cift cizgi cikdi.buna dayanarak az once gebelik testi yapdim tekrar ama ilk idrarla deyildi.hayalet gibi cift cizgi cikdi.isiga tutdugumda bariz gorunuyor gibi.ama ilk 5dakikada oldu fazla bekletmedim.umutlanayimmi sizce??bide dunden itibaren gogus agrisi bide kasik agrilarim var.karnima kramplar giriyor ama adet sancisindan farkli atesimde yuksek olcuyorum her sabah 36.8di bu sabah 06.30da
wendy wendy A anneveoglusu

canım ne kadar var bata allah inşallah haberci rüyalardandır gördüğün hayırlara çıksın inşallah
canım inşallah miniğin seninledir canım. bende dün birşey fark ettim idrar testi yapıp bırakmıştım yaa dün banyodaki çöpü kapıcıya verirken testi gördüm ikinci çizgi silik olarak vardı ama ben saatler sonra olduğu için dikkate almıyorum

Back