Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım yaa yoktur kullandığım jel geciktiriyor ondan bugün bitiyor hafta sonuna belli olur işin rengi
niye bukadar umitsizsin.anlamiyorum..bence vardir..yoksa coktan ader olurdun.o jel gebelik.varsa gebeligi destekliyor yoksa adet olunuyor.ona benzer bir ilac kullanmisdim.ben bitmeden.adet oldum

bak ben mayis ayinda kesinlikle gebelik aklima gelmiyordu ..hicbir belirtimde yoktu.gogus hassasiyyeti derler yaa hele o hic yokdu..gec dollenmeymis benimki.bide test yapdim.oylesine oyrendim gebeligi.senin varsa cikar..negatif dusunme.lutfen

Erken gebelik testi yaptım bu ilişkiden 5 gün sonraya kadar doğru sonuç diyenlerden benim ilişkinin üstünden 10 gün geçti ,negatif sonucu.ama ben hamile olduğuma inanıyorum hissediyorum diyebilirim.dünden beri geçmeyen bir kasık ağrım var.adet öncesi bende kasık ağrısı olmaz.bu tür test yapıp sonradan hamile olan var mı bildiğiniz???

Canim iyiyim sen nasilsin bi haber varmi senden sana bakmaya girdim ben adet oldum tatlim yeni calisma gunlerim geliyo ama yok ole 15 20 gun koca altina falan girmek tutanin 1 kerede bile tutuyo bizim sansimiz yok sanirim olsun biz deniyelim bu arada amh yani anti muller hormon testim 2.34 cikti doktor gayet iyi dedi beybisim beni bos ver senin durum ne

az once erken gebelik testi yaptim sonuc kocaman bir negatif moralim cok bozuk.anlasilan ben hamile falan degilim.adetimi bekleyeyim en iyisi

maşallah değerin çok iyi yakında güzel haberlerinide alırız inşallah
ben dün teste eşimin ısrarı ile yaptım negatif canım

az once erken gebelik testi yaptim sonuc kocaman bir negatif moralim cok bozuk.anlasilan ben hamile falan degilim.adetimi bekleyeyim en iyisi
canım bende test yaptım negatif senin gibi usul usul kırmızıları bekliyorum
ama erken gebelik testine ben güvenmiyorum daha senin umudun var 6 gün içinde mucizen sana ben burdayım der inşallah

ama erken gebelik testine ben güvenmiyorum daha senin umudun var 6 gün içinde mucizen sana ben burdayım der inşallah
insan beklenti icinde olupda boyle olunca cok uzuluyor gebelik dusuncesini cikardim aklimdan artik.adetim gecmedende bidaha test yapmiycam.regli bekliyorum artik

insan beklenti icinde olupda boyle olunca cok uzuluyor gebelik dusuncesini cikardim aklimdan artik.adetim gecmedende bidaha test yapmiycam.regli bekliyorum artik
zaten o kadar kendimizi kaptırmamamız gerek çünkü psikolojimiz bedeni esir alıyor
yapma geçmeden yapma ben istesem aşılamanın 13. günü test yapabilirdim 15. günü eşimin ısrarı ile yaptım çünkü olmadığını biliyordum

canimm hayirlisi olsun biz cabalasakta demekki vaktini bekliyor moralini bozma
sizdeki sorun ne canim neden tutmuyor acaba bizde de sperm iyi yumurta oluyor tutmuyor kac aydir

wendy bi bakarmisin canim testim.negatif cikti 6gun kala sence erkenmi yaptim.hic golge bile cikmadiki umut olsun

canım ben kan vermiştim test yapmadım ama testlerde %2 falan hata payı olabiliyo. bi de erken yapmışsın. gerçi umutlandırmakta istemiyorum kendimi ama test ne derse o çıkıyo maalesef ki

negatif mi çıktı çok üzüldüm şu an. Allah sağlıklısını versin ne diyelim.

Son düzenleme:
evet bencede yok.bari adetim gecikmesin o zaman stres geciktiriyorya ondan

evet cok.uzuldum ama nasipten ote yokmus onu anladim zaten belirti dedigimiz seylerde adet oncesi belirtiler..onumuzdeki aylarda olur ne diyeyim.beklemeksen baska care yok ama bir umut var icimde cunki ovudan 7.8gun gecti henuz..belkide erken yapmisimdir.cunki onceki gebeliklerdede ayni seyi yasadim.ama bidahaki testi gecikme olmadan yapmiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…