- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
28 agustos canim senin ?
Insallah tutmustur canim.Hiz problemi mi vardı neden asilama oldunbenim aşılama sonrası test günü yarın ama yapmayacağım testi bekleyeceğim biraz daha
yoktu canım bizim belirsiz kısırlık var bende eşimde sorun yok canımInsallah tutmustur canim.Hiz problemi mi vardı neden asilama oldun
Insallah tutar bekliyoruz guzel haberlerini canimyoktu canım bizim belirsiz kısırlık var bende eşimde sorun yok canım
canim bat ne zamanki nasil sabir edeceksininşallah güzel haberlerini alırız inşallah bol ve kaliteli yumoşlar olsun
canım ben test yaptırmamaya karar verdim negatif görmeyi istemiyorum geliyorsa kırmızılar gelsin cumaya kadar gelmezse cuma günü test yaparım
Bugün asilamanin 14. Günü Dr 16 Ağustos dedi test için ama forumda 13 ve 14. Günler testlerle negatif veya pozitif öğrenmişler. Negatif görmekten çok üzülüyorumcanim bat ne zamanki nasil sabir edeceksin
merhabalar insallah dilekleriniz kabul olur. sivama yontemi nasil birsey anlatabilir misiniz acaba?MerhabaAusencia . Grubun cok hosuma gitti farkli hikayemle katilmaak istedim. 84 dogumluyum 8 ve 3 yasinda iki Rabbimin emaneti oglum var cok sukur. Bir kizim olmasini cok arzuluyorum tabi ki onceligimiz saglikli elli kolu hayirli bir evlat olmasidir. Gecen sene kalbi durarak kurtaj okdugum bir kiz bebegim var. Birde haziranda yine gelismedigi icin kurtaj oldum. Bazi bilimsel arastirmalar yaparak bir grup kurduk ve orda denenmis bazi yontemleri uyguladik dua ile. Rabbim belki sebep kildi insAllah gunaha girmiyoruzdur. Bu ay yune deneme basladi. Her ayin ondordunde yumurtluyorum test ile sabitledim. Dun gece sivama dedigimiz bit yontemle iliski oldu ki ilk kizima bu sekilde hamile kalmistim. Sat 3 agustos bat otuzbir agustos. Hakkimizda hayirlisi olsun
yapmadım arkadaşım, korkuyorum negatif görmekten allah biliyor kırmızıları bekliyorum bugün aşılamanın 15. günüA anneveoglusu canim test yapmadin mi bende doktordan geldim bugun 14.gun 12mm mis yumurta buyurse 17.18 gune geldiginde yumurta 18 20 mm olabilir ama umdum yok doktor tuplerde yumurta olabilir erken buyuyupte dedi iliskiye devam dedihazirki umudumda gitti sanki bu ayda olmazsa ara vericem zaten stere giriyorum böyle sendeki durum aklimda keske test yapsan yaa canim
canim senin bat ayin kacina .. incir yiyememyapmadım arkadaşım, korkuyorum negatif görmekten allah biliyor kırmızıları bekliyorum bugün aşılamanın 15. günü
canım benim büyür merak etme sen incir ye bu aralar o iyi geliyor yumurta büyütmeye
canım bat bugün benim normalde aşılamaya görede dündücanim senin bat ayin kacina .. incir yiyememprolaktinim 26 yani sinirdayim o yukseltir hicbirsey yapmiyorum suan
ayy canimmm hicbir belirti yokmu yaaa yap bak bugunde hasta olmamissin cok meraklandim yaaa insallah tutmustur yap artik testi bende bata var saniyordummmmcanım bat bugün benim normalde aşılamaya görede dündü
anladım incirin prolaktin hormonu üzerindeki etkisini bilmiyordum ben
canım kullandığım vajinal jel progestron içeriyor nette okuyorum kestikten 5-7 gün arası adet geliyormuşayy canimmm hicbir belirti yokmu yaaa yap bak bugunde hasta olmamissin cok meraklandim yaaa insallah tutmustur yap artik testi bende bata var saniyordummmm
canım kullandığım vajinal jel progestron içeriyor nette okuyorum kestikten 5-7 gün arası adet geliyormuş
benim bu gün bitiyor bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?