Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam bayanlar yeni üye oldum 8 aydır bebek istiyoruz hayatımda ilk defa adetim 5 gün gecikti 2 gün gecikince hemen test yaptım ama negatif cıktı
Yumurta beyazı gibi bir akıntım ara ara adet olcakmış gibi ağrılarım oluyo bi de kaşar peynir severdim dünden beri midemi bulandırıyo başka bi belirtim de yok
Yorumu olan var mı? Teşekkürler

Merhaba Ausencia . Grubun cok hosuma gitti farkli hikayemle katilmaak istedim. 84 dogumluyum 8 ve 3 yasinda iki Rabbimin emaneti oglum var cok sukur. Bir kizim olmasini cok arzuluyorum tabi ki onceligimiz saglikli elli kolu hayirli bir evlat olmasidir. Gecen sene kalbi durarak kurtaj okdugum bir kiz bebegim var. Birde haziranda yine gelismedigi icin kurtaj oldum. Bazi bilimsel arastirmalar yaparak bir grup kurduk ve orda denenmis bazi yontemleri uyguladik dua ile. Rabbim belki sebep kildi insAllah gunaha girmiyoruzdur. Bu ay yune deneme basladi. Her ayin ondordunde yumurtluyorum test ile sabitledim. Dun gece sivama dedigimiz bit yontemle iliski oldu ki ilk kizima bu sekilde hamile kalmistim. Sat 3 agustos bat otuzbir agustos. Hakkimizda hayirlisi olsun

merhabalar insallah dilekleriniz kabul olur. sivama yontemi nasil birsey anlatabilir misiniz acaba?

Ausencia Merhaba beni de ekleyebilir misiniz acaba bat 27 agustos. sat 1 agustos. ovulasyon tarihinden emin degilim 12 agustos diyor takvim ama ben 11 agustosta cift cizgiyi gordum testte. Teselkurler :)

A anneveoglusu canim test yapmadin mi bende doktordan geldim bugun 14.gun 12mm mis yumurta buyurse 17.18 gune geldiginde yumurta 18 20 mm olabilir ama umdum yok doktor tuplerde yumurta olabilir erken buyuyupte dedi iliskiye devam dedi hazirki umudumda gitti sanki bu ayda olmazsa ara vericem zaten stere giriyorum böyle sendeki durum aklimda keske test yapsan yaa canim

yapmadım arkadaşım, korkuyorum negatif görmekten allah biliyor kırmızıları bekliyorum bugün aşılamanın 15. günü
canım benim büyür merak etme sen incir ye bu aralar o iyi geliyor yumurta büyütmeye

canim senin bat ayin kacina .. incir yiyemem prolaktinim 26 yani sinirdayim o yukseltir hicbirsey yapmiyorum suan

canim senin bat ayin kacina .. incir yiyemem prolaktinim 26 yani sinirdayim o yukseltir hicbirsey yapmiyorum suan
canım bat bugün benim normalde aşılamaya görede dündü

anladım incirin prolaktin hormonu üzerindeki etkisini bilmiyordum ben

canım bat bugün benim normalde aşılamaya görede dündü

anladım incirin prolaktin hormonu üzerindeki etkisini bilmiyordum ben
ayy canimmm hicbir belirti yokmu yaaa yap bak bugunde hasta olmamissin cok meraklandim yaaa insallah tutmustur yap artik testi bende bata var saniyordummmm

ayy canimmm hicbir belirti yokmu yaaa yap bak bugunde hasta olmamissin cok meraklandim yaaa insallah tutmustur yap artik testi bende bata var saniyordummmm
canım kullandığım vajinal jel progestron içeriyor nette okuyorum kestikten 5-7 gün arası adet geliyormuş
benim bu gün bitiyor bakalım ne olacak

Ausencia selam canim.benide eklermisin tabloya yas 24.1kizim var 2yasinda 2ci bebis icin denemelere basladik regle son 7gun kaldi pek umudum yok ama umutsuzda degilim..kismet diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…