Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çarşamba gunu benimde doktor gunum yumurta gelismismi diye bakacak gozum telefonda olacak insallah guzel haber ver bana gülüm

inşallah yumoşların bol bol ve çok kalitelidir canım hayırlı haberlerini alalım
inşallah canım yaa ama ben olumlu çıkarsa düşer bayılırım o derece olumlu çıkacak diye düşünmüyorum

inşallah yumoşların bol bol ve çok kalitelidir canım hayırlı haberlerini alalım
inşallah canım yaa ama ben olumlu çıkarsa düşer bayılırım o derece olumlu çıkacak diye düşünmüyorum
aynen canim gecen ayki catlama.ignesinde cok umutluydum.heyecanliydim hayal kirikligi yasadim bu ay olursa mucize diycem.ilacsiz:)

Selam kızlar bende çok heyecanlı bir bekleyiş içindeyim nereye yazayım derken bu konuyu buldum
2 oğlum var 10 yaş ve 2 yaş bu ay korunmasız birliktelik yaşadık ve çocuk planımız yoktu.bat 23 Ağustos zaman geçmiyor aklımda ki acaba bir türlü yanıt bulmuyor.olursa başımızın tacı olmazsa da korunma için ilaca başlayacak ve daha dikkatli olacağım.kasiklarimda uyuşukluk alt karın bölgede şişkinlik var göğüs hassasiyeti yok.akintim da yok kendimi yemeğe içmeye verdim.psikolojik olabilir ama bilmiyorum yaa Allah isteyenlere bir an önce sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

yumurtlama günleri dışında ilişkiden hamile kalınmaz mı kızlar?

Adet düzenin varsa yumurtlama zamanını doğru hesaplayabiliyorsan yumurta 1 gün yaşayabilir yumurtlamadan sonra.sperm 3 veya 2 gün canlı kalıyor.bunun dışında bazen erken yumurtlama yada geç yumurtlama da olabiliyor.yani şöyle söyleyeyim adetin 1 gün bile sasmiyorsa yumurtlama dışında hamile kalma ihtimalini yok denecek kadar az

iyiyim gulum sen nasilsin varmi belirtiler yarin benim kontrolum var yumurta gelistimi bakicaz seninde tahlilin var aklimda insallah guzel.sonuclar yazicaz canim

inşallah güzel haberlerini alırız inşallah bol ve kaliteli yumoşlar olsun

canım ben test yaptırmamaya karar verdim negatif görmeyi istemiyorum geliyorsa kırmızılar gelsin cumaya kadar gelmezse cuma günü test yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…