gunaydin canimmm hamd olsun sen nasilsin iste yumurta büyüdü dusuncesiyle kalktim carsambaya kontrolGunaydin kizlar nasilsiniz ?
gunaydin canimmm hamd olsun sen nasilsin iste yumurta büyüdü dusuncesiyle kalktim carsambaya kontrol
hadi bakalim insallahhh tutulmuşturAh o dusunceler
Benim de catladi sanirim bekliyoruz
Gunaydin kizlar nasilsiniz ?
çarşamba gunu benimde doktor gunum yumurta gelismismi diye bakacak gozum telefonda olacak insallah guzel haber ver bana gülüm
aynen canim gecen ayki catlama.ignesinde cok umutluydum.heyecanliydim hayal kirikligi yasadim bu ay olursa mucize diycem.ilacsiz:)inşallah yumoşların bol bol ve çok kalitelidir canım hayırlı haberlerini alalım
inşallah canım yaa ama ben olumlu çıkarsa düşer bayılırım o derece olumlu çıkacak diye düşünmüyorum
Ben de kahvalti yapcam kalkarsam :) gecmis olsunnben soğuk algınlığını atmaya çalışıyorum canım
sen nasılsın
AFİYET OLSUN PEYNİR YUMURTA YEE SAĞLIKLI YUMURTA İÇİN GEREKBen de kahvalti yapcam kalkarsam :) gecmis olsunn
Sevmem zaten sorun yok pasta borekte dokunmuyor da sade yiyince hayat felç kizamik geciriyor gibi görünüyorumyumurta alerjisi fena yaaAfilim92
bende sarısını sevmem allah biliyor hiç yemesem aramam canımSevmem zaten sorun yok pasta borekte dokunmuyor da sade yiyince hayat felç kizamik geciriyor gibi görünüyorum
yumurtlama günleri dışında ilişkiden hamile kalınmaz mı kızlar?
iyiyim gulum sen nasilsin varmi belirtiler yarin benim kontrolum var yumurta gelistimi bakicaz seninde tahlilin var aklimda insallah guzel.sonuclar yazicaz canimturko2727 nasılsın canım
28 agustos canim senin ?bende sarısını sevmem allah biliyor hiç yemesem aramam canım
bat ne zaman senim canım
iyiyim gulum sen nasilsin varmi belirtiler yarin benim kontrolum var yumurta gelistimi bakicaz seninde tahlilin var aklimda insallah guzel.sonuclar yazicaz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?