Bir fikrim yok kendim icin bir sey yapmiyorum hic:)günaydın canim otlara sutlere devam ne olsun dun gece 2. sut buhari yaptim 3 keremi yapilacak acaba ki
Gecmis olsun canim ben de misafir icin yemek hazırlıyorum stres atıyorum ya da strese giriyorum bilemedim :)merhaba arkadaşım beni klima çarptı hastayım dökülüyorum burnum akıyor boğazım batıyor
sen nasılsın
canim bu cok yaygin birsey sutle maydanozu kaynatip buharina oturmak cok yapan var ebru destanin hamile kalmak icin kurlerinde bile var bu buyuklerimizinde cok uyguladigi yontem rahmi temizliyormus iltihaplari yapisiklilari vs. buhardab sonra hamile kalan cok arkadasim var ablamda yapti hamile kalmisti:))merhaba canım o ne yaa süt buharı
canim cok.gecmis olsun dikkat et ilacta kullanma bu donemde sakinmerhaba arkadaşım beni klima çarptı hastayım dökülüyorum burnum akıyor boğazım batıyor
sen nasılsın
Tam olarak nasil yapıyorsun kac gun devam edeceksin canim?canim bu cok yaygin birsey sutle maydanozu kaynatip buharina oturmak cok yapan var ebru destanin hamile kalmak icin kurlerinde bile var bu buyuklerimizinde cok uyguladigi yontem rahmi temizliyormus iltihaplari yapisiklilari vs. buhardab sonra hamile kalan cok arkadasim var ablamda yapti hamile kalmisti:))
Selam canım regl oldum adet sancısı çekiyorum 4 gündür lekem geliyordu bugün oldum doktora reglin ilk günü lekelenme gelince mi kanama başlayınca mı diye sormuştum kanama başlayınca demişti sen ne düşünüyorsun kanama başladığı günse tam 28 günde bir adet oluyorum ama değilse hem yumurtlama değişir hem de günümGünaydin bayanlar nasilsiniz ?
Evet oynama olunca yumurtlama gunu değişiyor benim de kimyasaldan sonra degismisti yeni yeni duzeliyor gelecek ay ovulasyon testi almayi düşünüyorum kafa yormaktan iyidirSelam canım regl oldum adet sancısı çekiyorum 4 gündür lekem geliyordu bugün oldum doktora reglin ilk günü lekelenme gelince mi kanama başlayınca mı diye sormuştum kanama başlayınca demişti sen ne düşünüyorsun kanama başladığı günse tam 28 günde bir adet oluyorum ama değilse hem yumurtlama değişir hem de günümoffff yumurtlama gününe taktım da onu araştırıp duruyorum
Canim üzülme stres yapma bir gun biz de cift cizgi göreceğiz sadece sabir.Boyle erkenden testler yapıp daha cok uzuluyoruz maalesef ya düşünüyorum martta kimyasal yasamasam su an 4 5 aylik hamileydim.Ama vardir bir hayir diyorumselam kızlar bende sabah erken gebelik testi yaptım adete 6 gün var maalesef çıkmadı bişey çok üzgünüm bu ay ovu testide kullanmıştım umudum vardı
selam kızlar bende sabah erken gebelik testi yaptım adete 6 gün var maalesef çıkmadı bişey çok üzgünüm bu ay ovu testide kullanmıştım umudum vardı
5. ayımız canım evet haklısın zamanı var demekki strese engel olamıyorum malesefKaçıncı ayiniz üzülmeyin herşeyin bir zamanı var ovu testiymis yumurtlama günüymüş hikaye aslında biz stres yapıp duruyoruz
Benim de ilk ayımdı canım sürekli gözüm takvimde yumurt.günümde sürekli kafamda iş yaparken birşey yerken sürekli insan birşey arıyor elimizde değil bu ay pek umursamıycam hele o bel altına yastık koyma olayını asla yapmıycam 1 ay boyunca yastık koydum yaa o işten sonra .Gözümün önünde bi akrabam vardı kız bebek diye yandı kavruldu artık pes dedi olmazsa vardır sebebi o ay hamile kaldı şuan hamile güzel bir süreç geçiriyor şu stresden arınmamız lazım Allah inşallah en kısa sürede nasip etsin canım5. ayımız canım evet haklısın zamanı var demekki strese engel olamıyorum malesef
hayırlısı olsun canım ben anlamıyorum pek hormon tahlillerinden. dr ile görüş olmazsa yumurta çatlatma ile ilgili süreci dene canım.Kizlar ben adet oldum bu ayda bebek yok gelmiyo essek sipasi 6 aydir yumurtlama takibiyle hamile kalamadim catlatma ignesi ve ovitrelle olmayinca olmuyor kismet degilmis bu ay olsun napalim yeni bat 5 eylulAusencia canim degistirirsen sevinirim bu arada benim adet 10 agustosta gelnesi gerekirken 8 inde geldi niyedir bilmiyorum bu arada amh yani anti muller hormonum 2.34 cikmis bilen yorumluyabilirmi
Çarşamba günü test günü canım Allah razı olsun kardeşim
çarşamba gunu benimde doktor gunum yumurta gelismismi diye bakacak gozum telefonda olacak insallah guzel haber ver bana gülümÇarşamba günü test günü canım Allah razı olsun kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?