Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba canım o ne yaa süt buharı
canim bu cok yaygin birsey sutle maydanozu kaynatip buharina oturmak cok yapan var ebru destanin hamile kalmak icin kurlerinde bile var bu buyuklerimizinde cok uyguladigi yontem rahmi temizliyormus iltihaplari yapisiklilari vs. buhardab sonra hamile kalan cok arkadasim var ablamda yapti hamile kalmisti:))

Tam olarak nasil yapıyorsun kac gun devam edeceksin canim?

Günaydin bayanlar nasilsiniz ?
Selam canım regl oldum adet sancısı çekiyorum 4 gündür lekem geliyordu bugün oldum doktora reglin ilk günü lekelenme gelince mi kanama başlayınca mı diye sormuştum kanama başlayınca demişti sen ne düşünüyorsun kanama başladığı günse tam 28 günde bir adet oluyorum ama değilse hem yumurtlama değişir hem de günüm offff yumurtlama gününe taktım da onu araştırıp duruyorum

Ausencia canımın içi Rabbim sana ve sen gibi isteyen herkese versin.
Dualarım sizinle
benımde bat 2 ağustosdu ama ahala olmadım rahmim patates çuvalı gibi ondanmı stresmi ( kızımın teog tercihleri vardı ) hala gelmedi.çok gerginim ruhen bedenen istiyormuyum hayır istemiyorum.
ama mevlam verirse bir şekilde bakıp büyüteceğim ama bu rahimle imkansız diyor doktorlar.
kasıklarım sürekli ağrıyor yrn akşam bthcg yaptıracağım.

Evet oynama olunca yumurtlama gunu değişiyor benim de kimyasaldan sonra degismisti yeni yeni duzeliyor gelecek ay ovulasyon testi almayi düşünüyorum kafa yormaktan iyidir

selam kızlar bende sabah erken gebelik testi yaptım adete 6 gün var maalesef çıkmadı bişey çok üzgünüm bu ay ovu testide kullanmıştım umudum vardı

selam kızlar bende sabah erken gebelik testi yaptım adete 6 gün var maalesef çıkmadı bişey çok üzgünüm bu ay ovu testide kullanmıştım umudum vardı
Canim üzülme stres yapma bir gun biz de cift cizgi göreceğiz sadece sabir.Boyle erkenden testler yapıp daha cok uzuluyoruz maalesef ya düşünüyorum martta kimyasal yasamasam su an 4 5 aylik hamileydim.Ama vardir bir hayir diyorum

Kaçıncı ayiniz üzülmeyin herşeyin bir zamanı var ovu testiymis yumurtlama günüymüş hikaye aslında biz stres yapıp duruyoruz

Kizlar ben adet oldum bu ayda bebek yok gelmiyo essek sipasi 6 aydir yumurtlama takibiyle hamile kalamadim catlatma ignesi ve ovitrelle olmayinca olmuyor kismet degilmis bu ay olsun napalim yeni bat 5 eylul Ausencia canim degistirirsen sevinirim bu arada benim adet 10 agustosta gelnesi gerekirken 8 inde geldi niyedir bilmiyorum bu arada amh yani anti muller hormonum 2.34 cikmis bilen yorumluyabilirmi

5. ayımız canım evet haklısın zamanı var demekki strese engel olamıyorum malesef
Benim de ilk ayımdı canım sürekli gözüm takvimde yumurt.günümde sürekli kafamda iş yaparken birşey yerken sürekli insan birşey arıyor elimizde değil bu ay pek umursamıycam hele o bel altına yastık koyma olayını asla yapmıycam 1 ay boyunca yastık koydum yaa o işten sonra .Gözümün önünde bi akrabam vardı kız bebek diye yandı kavruldu artık pes dedi olmazsa vardır sebebi o ay hamile kaldı şuan hamile güzel bir süreç geçiriyor şu stresden arınmamız lazım Allah inşallah en kısa sürede nasip etsin canım

hayırlısı olsun canım ben anlamıyorum pek hormon tahlillerinden. dr ile görüş olmazsa yumurta çatlatma ile ilgili süreci dene canım.

Kızlar henüz hamile olamayanlar önemli bir sorun var hastane problemi kafanızda bi yer var mı ben istanbuldayım beylikdüzü tarafına yakın bir yer arıyorum umarım iyi doktorlarla karşılaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…