Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A anneveoglusu bitanem tatilden donduk yogunduk ama hep girip sana baktim ben senden cok guzel haber bekliyorum bitanem allahin izniyle olcak bizim dualarim seninle rabbim yaptigin cabanin verdigin emegin karsiligini bu ay versin insallah kuzum sana cok dua ediyorum ve hamile haberini verirsen en az senin kadar sevincem ayrica turko2727 olan rumuzlu arkadasida yakindan takip ediyorum bana bu ay guzel haberlerle donun kizlar benimde bat 10 agustos bekliyorum bakalim

7 gun ayetel kursi okuyan var mi ne sekilde okudunuz yatsi ile sabah namazi arasi olmasi sart mi kizlar her gun sayi katlaniyor ya zorlanabilirim
Canim ben okudum cuma gecesi basladim persembe gecesi bitti gecen hafta gece saat 11 den sonra her gece biy abdesti ve namaz abdesti aldim ilk gun 50 tane 2. Gun 170 3. Cu gun 220 4.cu gun 313 5.ci gun 50 6.ci gun 170 7. Ci gun 313 okudum canim ama illa hamilelik olcak diye okumadim hayirlisiyla rabbim nasip etsin olmadi bi sonraki ay olmadi daha sonraki ay ama insallah cok bekletmezsin rabbim kalbimden geceni ver dedim ben duami okudum emin ol zorlanmiyosun icten gelerek okuyunca ben saat gelsinde okuyayim diye can atarak bekliyordum rabbim kabul etmistir insallah

ayy canim senin bat cok yakinmis hadi ilk guzel haber senden gelsinde moral bulalım canim

ayy canim senin bat cok yakinmis hadi ilk guzel haber senden gelsinde moral bulalım canim
Canimcim bende hic belirti yok ki kirpiklerim bile karismamis benim bu ayda olmadi sanirim sakin sakin adeti bekliyorum artik hamis belirtisi yok hic tabi allahin mucizeleri var bilemem nasip ettimi insallah olmustur ama ben kendimi size bagladim siz hamile kalin yeter sizin kadar sevincem ben

canim illa belirti olacak diye birsey yokk hem 15 gunluk performansin belki bosuna gitmemistir ne biliyorusun canim:))
bende bu ay ilac kullanmiyorum sogan kuru ve ebru destanin kurunden yapiyorum benimde umudum yok dinlenmeye çekildim napalim hayırlısı

Benim de bat 25 ağustos beni de eklerseniz sevinirm

sen çalışıyormusun canım. tatil bu sıcakta o bile eziyet gibi geldi gözüme yaa evde uyumak istiyorum ben benim için tatil bu en azından sıcaklar bitene kadar :)

inşallah sende de güzel haberler alırız arkadaşım

Anladim canim ben de fatiha tesbihini yapiyorum su anda o bitince insallah baslayim

Yok canim kendi is yerimiz var oraya gidip geliyorum normalde calismiyorum gecen sene biraktim kurumsal bir kozmetik magazasinda magaza muduruydum

Canim insallah emeklerimizin karsiligini aliriz bu ay hep birlikte olmadi bi daha denerim tutana kadar napalim simdi ki kizima bu ay hamile kalmistim mayista dogmustu insallah rabbim bu ayda nasip etmistir ayni ay dogumlu olurlar

Canim insallah emeklerimizin karsiligini aliriz bu ay hep birlikte olmadi bi daha denerim tutana kadar napalim simdi ki kizima bu ay hamile kalmistim mayista dogmustu insallah rabbim bu ayda nasip etmistir ayni ay dogumlu olurlar
aaa benim ilk cocugumda mayista dogdu hadi bakalim hayırlı gelsin bu ay bize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…