Nasıl bir lekelenme kendini takip et cnm regl kanaması gibi olmayan pembe kahverengi az lekelenmeler yerleşme kanaması olabilir, kendini kaptırma ama kontrol de et.
Gunaydin canlarim bende belirti yok ben yine hamis kalmadim bu ay sanirim ne kask batmasi ne baska bisi yanilmadigima eminim kizlar sizlerden guzel haberler bekliyorum bende gelecek ay icin planlar yapayim en iyisi
Benim bugun adet gunun ama gelen giden yok.dayanamayip sabah test yaptim.malesef negatiffff.agrim falan hersey var magdem bebis yok niye kanamam baslamiyor ya.olsun bitsin de bu ay ovulasyon testi almak istiyorum.bide sogan kuru yapmak istiyorum ama tatile cikicaz ovulasyon haftasi.bu küre adet bitimde mi baslaniyor.kac gun icmek gerekiyor
Ben bu gun adet olacagimi hesaplayarak 14 gun oncesi gun asiri birliktelik yasadik ama bu ay gec hastalanirsam zaten asil yumurtlama gununu degerlendirmemis oluyoruz bu ay.demek kacirmamak icin gun asiri yapacaksin aslinda bi sonraki adete kadarBu ay bizden kimse hamiş olamiycak sanırım bende de adet belirtileri başladı önümüzdeki aylara nasip olur inşallah canlar
Bu ilk doktorum değil hepsi aynı şeyi söylüyor ben bitkisel şeyler de deniyorum kürler falan bakalım kendimi toparlayıp aşılamaya geçicem olmazsa baska doktora da gidicem.Dün bir arkadaşımin tüp bebeği tutmadı ve istemsiz testlerine bakabilir miyim dedim inceledim, prolaktin yüksek FSH yüksek rahim incelmesi var bunlar varken yapılan tüp bebek? Çok üzüldüm doktorlar hepsi için ayrı ilaç veriyor ama bu sorunları önce bitkisel takviyeler ile çözmeyi deneyebilir kişi. Çünkü çok yıpratıcı onca ilaç iğne umut.. doktorlara karışmıyoruz elbette ama biraz da bilgilensek keşke. Size tavsiyem başka doktorlar da görsün en azından içiniz rahat eder.
Amiiinn cümlemize hayırla sağlıkla :)ALLAH tez zamanda nasip etsin inşallah
Ben bu gun adet olacagimi hesaplayarak 14 gun oncesi gun asiri birliktelik yasadik ama bu ay gec hastalanirsam zaten asil yumurtlama gununu degerlendirmemis oluyoruz bu ay.demek kacirmamak icin gun asiri yapacaksin aslinda bi sonraki adete kadar
Allah Gönlüne göre versin :)Kızlar soğan kürümün bugün 6. günü. Rabbim nasip eder de olumlu sonuçlanırsa buraya gelip muhakkak anlatacağım :) Bir yandan minicik bir endişem var bu ay olursa sınavlarıma denk geliyor doğumu. Ama hiçbir şey için erteleyebileceğim bir sevgi değil
Amin canım cümlemizin inşaAllah :)Allah Gönlüne göre versin :)
Hayirlisi olsun canim insallah olur bu kez .kızlar nasılsınız bakalım benim bata daha 9 gün var ovulasyon testi kullandım bu ay ona göre yaptık bişiler :))
günler azaldıkça umudumda azalıyor nedense bu ay 5. ayımız gel artık bebişimmm
inşallah canım ya kasık ağrılarım başladı geçen ayda böyle olmuştum sonra adet oldum hayırlısı olsun artıkHayirlisi olsun canim insallah olur bu kez .
Hep dua ediyorum bir gezmeye çıkıyorum abartisiz gordugum her 5 kadindan ikisi hamile cok üzülüyorum
"Gecmisi gecmiste birak" tamda ihtiyacim olan söz. 1 senede 2 düşük. Bir sürü tahliller. Sonuç temiz.canım şerim benimaminnnn diyorum kocaman güzel arkadaşım kocaman amin
inşallah canım ... Öncelikle geçmişi geçmişte bırak .... bu aydan sonrası için kalbin , beynin umutla dolu olsun ki , hormonlar yaşadığın negatiflikten etkilenmesin ...
Ben güzeli düşünmeye , güzeli çağırmaya çok inanırım ...
Evet evet uğurlu gelecek
Tarih bilgilerini de dilediğin zaman yazarsınönemli olan bir arada yol almak
Seninle ayniyiz canım, bizim de 5. Ayimiz, bata 11 gün kaldı, inşallah istedigimiz sonucu alirizkızlar nasılsınız bakalım benim bata daha 9 gün var ovulasyon testi kullandım bu ay ona göre yaptık bişiler :))
günler azaldıkça umudumda azalıyor nedense bu ay 5. ayımız gel artık bebişimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?