Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bugun adet gunun ama gelen giden yok.dayanamayip sabah test yaptim.malesef negatiffff.agrim falan hersey var magdem bebis yok niye kanamam baslamiyor ya.olsun bitsin de bu ay ovulasyon testi almak istiyorum.bide sogan kuru yapmak istiyorum ama tatile cikicaz ovulasyon haftasi.bu küre adet bitimde mi baslaniyor.kac gun icmek gerekiyor

Yok canim bende tecrubem yok diye acaba yerleşme kanaması falan mı dedim regl öncesi kahverengi lekenin aynısı bakalım kaç ay bekliycez
Nasıl bir lekelenme kendini takip et cnm regl kanaması gibi olmayan pembe kahverengi az lekelenmeler yerleşme kanaması olabilir, kendini kaptırma ama kontrol de et.

Bu ay bizden kimse hamiş olamiycak sanırım bende de adet belirtileri başladı önümüzdeki aylara nasip olur inşallah canlar
Gunaydin canlarim bende belirti yok ben yine hamis kalmadim bu ay sanirim ne kask batmasi ne baska bisi yanilmadigima eminim kizlar sizlerden guzel haberler bekliyorum bende gelecek ay icin planlar yapayim en iyisi

Bu ay bizden kimse hamiş olamiycak sanırım bende de adet belirtileri başladı önümüzdeki aylara nasip olur inşallah canlar
Ben bu gun adet olacagimi hesaplayarak 14 gun oncesi gun asiri birliktelik yasadik ama bu ay gec hastalanirsam zaten asil yumurtlama gununu degerlendirmemis oluyoruz bu ay.demek kacirmamak icin gun asiri yapacaksin aslinda bi sonraki adete kadar

Bu ilk doktorum değil hepsi aynı şeyi söylüyor ben bitkisel şeyler de deniyorum kürler falan bakalım kendimi toparlayıp aşılamaya geçicem olmazsa baska doktora da gidicem.

Hep yumurtlama günümü anlardim takvime uyardi akıntı kasık agrisindan olurdum bu ay ilk kez anlamadım şaka gibi bende yumurtlama dan önce tatilde degerlendirdik de eve gelince bıraktım sıkıldım ilk aydan mesela en son pazartesi deneme oldu bıraktım daha olasılığı yüksek günlerde değerlendirmek lazımmış
  • Ben bu gun adet olacagimi hesaplayarak 14 gun oncesi gun asiri birliktelik yasadik ama bu ay gec hastalanirsam zaten asil yumurtlama gununu degerlendirmemis oluyoruz bu ay.demek kacirmamak icin gun asiri yapacaksin aslinda bi sonraki adete kadar

Kızlar soğan kürümün bugün 6. günü. Rabbim nasip eder de olumlu sonuçlanırsa buraya gelip muhakkak anlatacağım :) Bir yandan minicik bir endişem var bu ay olursa sınavlarıma denk geliyor doğumu. Ama hiçbir şey için erteleyebileceğim bir sevgi değil

Allah Gönlüne göre versin :)

Kızlarrr slm...ben de varım...henüz denemelerin ikinci ayındayım ama çok sabırsızım,kendimi dinliyorum sürekli Sat:22temmuz Bat:18ağustos geçen ay hcg biraz yükseldi ama tarihim gelir gelmez normal adet gördüm o yüzden bu ay çok heyecanlıyım...

kızlar ben de varım

bat 28 agst

ikinci bebeğimizi istiyoruz nasipse

korunmayı bıraktık

kızlar nasılsınız bakalım benim bata daha 9 gün var ovulasyon testi kullandım bu ay ona göre yaptık bişiler :))
günler azaldıkça umudumda azalıyor nedense bu ay 5. ayımız gel artık bebişimmm

kızlar nasılsınız bakalım benim bata daha 9 gün var ovulasyon testi kullandım bu ay ona göre yaptık bişiler :))
Hayirlisi olsun canim insallah olur bu kez .
Hep dua ediyorum bir gezmeye çıkıyorum abartisiz gordugum her 5 kadindan ikisi hamile cok üzülüyorum

Hayirlisi olsun canim insallah olur bu kez .
Hep dua ediyorum bir gezmeye çıkıyorum abartisiz gordugum her 5 kadindan ikisi hamile cok üzülüyorum
inşallah canım ya kasık ağrılarım başladı geçen ayda böyle olmuştum sonra adet oldum hayırlısı olsun artık

"Gecmisi gecmiste birak" tamda ihtiyacim olan söz. 1 senede 2 düşük. Bir sürü tahliller. Sonuç temiz.
Bu ay sıfırdan başlıyoruz.
Bat 31 Agustos.
Allah herkesin gönlüne göre versin insallah.

Seninle ayniyiz canım, bizim de 5. Ayimiz, bata 11 gün kaldı, inşallah istedigimiz sonucu aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…