• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
allah razı olsun canım 10 gün kaldı benim sende durumlar nasıl
bana doktor bu ay sana ilac vermicem normal durjmuna bakicam 14.gunu gel yumurtalarına bakalim dedi ilac kullanmiyorum sabahlari ac karnina sogan suyu iciyorum oglende aslan pencesi coban cantasi civan percemi kuru nu yapıp iciyorum bendeki durum bu bu ay bakalim yumurta olacakmı ilaclar beni maf etmisti agridan siskinlikten karnim indi iyiyim sukur agrim yok iyi oldu ara vermesi senin durumu merak ediyorum insallah tutar canim

bana doktor bu ay sana ilac vermicem normal durjmuna bakicam 14.gunu gel yumurtalarına bakalim dedi ilac kullanmiyorum sabahlari ac karnina sogan suyu iciyorum oglende aslan pencesi coban cantasi civan percemi kuru nu yapıp iciyorum bendeki durum bu bu ay bakalim yumurta olacakmı ilaclar beni maf etmisti agridan siskinlikten karnim indi iyiyim sukur agrim yok iyi oldu ara vermesi senin durumu merak ediyorum insallah tutar canim
normal olarak inşallah ilaçsız yumoşun güzelce gelişir canım
bende de o şişlik var ilaçlar hormonlar duman etti bizi yaa
inşallah sonu güzel olur

normal olarak inşallah ilaçsız yumoşun güzelce gelişir canım
bende de o şişlik var ilaçlar hormonlar duman etti bizi yaa
inşallah sonu güzel olur
seni cok iyi anliyorum sislik agrilar falan ben 25 gun agri cekiyordum sonrasi fis ilac maf ediyor beni bir sure kullanmicam istersemde direk igneden baslarim birkac ay sonra 2 kere klomen kullandim tutmadi

Kagitlari numaralandircam her numarada hem küçük bir not hem de oteki kagida yonlendiren bir yazi olcak evin girisinden baslayip.Bir hediye kutusuna test sonucumu ve bebek ayakkabisi koyup o an esim acarken konfeti patlatıp videosunu falan cekmeyi dusunuyorum insallah nasip olur da
allah gönlüne göre versin canım inşallah bu haberi ve süprizi yapman tez vakitte olur

Offf Bat a daha 10-11 gün var:110: her gün bu stresle nasıl geçecek:işsiz: düşünmemeye çalışıyorum ama beceremiyorum...

Ben lekwlenmeden sonra bugün regl oldum kızlar 2 gün erken bu durum yumurtlama günümü etkiler mi bir önceki ayı takvimden değişiyor adetin ilk gününü isaretledim yumurtlama 2 gün erkene geldi bu ay bende mi alsam şu ovolasyon testlerinden bu ay ilk defa yumurtlama günümü hisseymedim ya ne akıntı ne kasık ağrısı birde folik asidin bir saati var mı ben gündüz alıyorum ama çoğu kez unutuyorum akşama kalıyor

Ben lekwlenmeden sonra bugün regl oldum kızlar 2 gün erken bu durum yumurtlama günümü etkiler mi bir önceki ayı takvimden değişiyor adetin ilk gününü isaretledim yumurtlama 2 gün erkene geldi bu ay bende mi alsam şu ovolasyon testlerinden bu ay ilk defa yumurtlama günümü hisseymedim ya ne akıntı ne kasık ağrısı birde folik asidin bir saati var mı ben gündüz alıyorum ama çoğu kez unutuyorum akşama kalıyor
Stresten degisiyor en iyisi ovulasyon testi almak bu ay alcaktim almadim.Ben de olmazsa eylülde almayi düşünüyorum canim.

7 gun ayetel kursi okuyan var mi ne sekilde okudunuz yatsi ile sabah namazi arasi olmasi sart mi kizlar her gun sayi katlaniyor ya zorlanabilirim

Back