- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
evet bakalım :) olmazsa diğer ay aşılama gruplarında bulusuruzhadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız
şuana kadar 4 bayan arkadaş aynı dönemde yaptırdık birimizin ki tutsa bari
duygu, sen, ben ve hayalcik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bakalım :) olmazsa diğer ay aşılama gruplarında bulusuruzhadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız
şuana kadar 4 bayan arkadaş aynı dönemde yaptırdık birimizin ki tutsa bari
duygu, sen, ben ve hayalcik
Valla benım de umudum yok aslındaİnşallah hayırlara sonuclanir cnm
Benim yarı 14. Gun yarın kan vericem bende umudum yerle bir oldu
Güzel haberlerini bekliyorum canım. Bende akşama doğru kan vereceğim yine. İnşallah pozitiftir seninki deValla benım de umudum yok aslında
prosedüre uymak için gidiyorum işte
aşılama tutma oranları çok düşük malesef
ilk yapıldıgında ne kadar da umutluydum
tekrar akşam n,ye veriyosunuzGüzel haberlerini bekliyorum canım. Bende akşama doğru kan vereceğim yine. İnşallah pozitiftir seninki de
sonucunuz pozitif mi çıktı tekrar verceksiniz anlamında sordumtekrar akşam n,ye veriyosunuz
Yok canım dün veremedim eşimin işlerinden dolayı. Doktor da yarın yapabilirsin dedi. Yine akşama doğru gidebilirim o zaman haber veririm size insallahsonucunuz pozitif mi çıktı tekrar verceksiniz anlamında sordum
ben verdim şimdi kanYok canım dün veremedim eşimin işlerinden dolayı. Doktor da yarın yapabilirsin dedi. Yine akşama doğru gidebilirim o zaman haber veririm size insallah
sonucu yarın 2 de vereceklermişcanım ne yaptın kan verdin mi
evet bakalım :) olmazsa diğer ay aşılama gruplarında bulusuruz
o zaman yarına kadar merak içindeyizsonucu yarın 2 de vereceklermiş
durumun varsa tüp dene benceaynen ama ben karar veremiyorum bir aşılama mı direk tüp bebekmi denenmeli diye
Güzel haberlerini bekliyorum canım. Bende akşama doğru kan vereceğim yine. İnşallah pozitiftir seninki de
pozitif çıkarsa şok olurumo zaman yarına kadar merak içindeyiz
17 ağustos canım gribim yaa çok fena klima çarptı bu vücudla enkaz olur gebelik değil vallahipozitif çıkarsa şok olurum
senin test gunun ne zamandı?
ben de grip oldum beni de klima çarptı17 ağustos canım gribim yaa çok fena klima çarptı bu vücudla enkaz olur gebelik değil vallahi
bende ilaç alamıyorum canımben de grip oldum beni de klima çarptı
dünden beri sürünüyorum aynen
gece ateşim cıktı öyle halsizim ki,
gecmıs olsun sana da .
ben de ilaç da alamıyorum korkumdan .inş kısa sürede geçer.
sen çalışıyor musun?
Canim bir idrar testi daha yapsan varsa çıkar zatenben de grip oldum beni de klima çarptı
dünden beri sürünüyorum aynen
gece ateşim cıktı öyle halsizim ki,
gecmıs olsun sana da .
ben de ilaç da alamıyorum korkumdan .inş kısa sürede geçer.
sen çalışıyor musun?
Hadi hayırlısı canım inşallah pozitif cikar. Saglıkocagına mi gittin yoksapozitif çıkarsa şok olurum
senin test gunun ne zamandı?