Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı olsun cnm tutar iNS benim 11 gün bugün ama hiç belirti yok bende zaten benim adet zamani da hiç bir belirti olmaz adet sancısı nedir bilmem yılda ir kere ya ağrısı ya ağrım az ole bende ona yordu bu belirti olmayışı ama bakalım cuma test gunum
inşallah bu yola girenlere herkese allah yardım etsin cuma günü hayırlı spnuc alırsın inşallah..

Ayy canım benim ağzından bal damlıyor keşke oyle olsa ama ne biliyim hiç hissetmiyorum belirtim de Yok. Üstüne idrar da negatif cikinca tamam dedim artik. Hayırlısı olsun. Evet seninle aynı gün yaptırdık. Doktorumm bana yarın kan testi yap dedi[/Q

naçizane benim fikrim aşılama vs olmadığınızı düşünün normalde idrar testiyle bebeğin baya bir aylık gibi olması gerekio belki daha fazla çevremden öyle görüyorum adet gecikmesi yaşanması gerekio çıkması için nokta kadarsa nasıl idrarda çıksın piskoloji çok önmeli var diye düşün kötü düşünme

merhabalar ben yeni üye oldum internette ne kadar aşılamayla ilgili syfa okuyorum 2017 ye ait bu sayfayı buldum 31 temmuzda aşılama oldum bugun 9.günüm idrar testi yapmadım güvnmiyorum 14 ağustosda kan vercem gebelik belirtileri okuduklarıma göre az çok var ne düşünceğimi şaşrdım çok istiyorum anne olmayı herkese allah nasip etsinn...

aramızda 2 gün var bende 02 ağustosta aşılama oldum 16 test günü ama ben 17 ağustosta yapacağım.

aşılama yapan test bekleyen hatunlar herkes kendinde gördüklerini yazsın isterseniz

1-bende şişlik var göbekte
2-kasıkta hassasiyet var arada batma oluyor
3-afedersiniz gazım oluyor
4-ve çok idrara çıkıyorum ama çokda su içiyorum
5-göğüslerde ara sızı oluyor

aramızda 2 gün var bende 02 ağustosta aşılama oldum 16 test günü ama ben 17 ağustosta yapacağım.
hayırlısı olur inşallah hakkımızda belirtiler varmı bnm sag tarafımda ağrılar oluyo arada
bide havuç suyu içtim bu sürede saraçoğlundan dinledim
mevsimindeyiz yeşil incir ve beyaz üzüm yeyyin..

hayırlısı olur inşallah hakkımızda belirtiler varmı bnm sag tarafımda ağrılar oluyo arada
bide havuç suyu içtim bu sürede saraçoğlundan dinledim
mevsimindeyiz yeşil incir ve beyaz üzüm yeyyin..
benim sol tarafta kasık ağrısı oluyor. bende semiz otu fıstık badem ve çekirdek çitliyorum.

bndeki etkilerde şöyle:))
kasık ağrısı yanma şeklinde batma gibi ilk günler cok sık oluyodu ama şimdi ara ara oluyo
3.gün filan karnımda şişlik oldu baya geçti gibi az var
çok su içtiğimden midir yoksa belirtimi çok sık idrara çıkma
bel ağrısı aşırı var ilk günden beri sürekli dinliyorum kendimi bi his olmayınca üzülüyorum sanki yokmuş hissine kapılıyorum da sürekli olcak diye bişey yokmuş 3 haftalık filan olunca belirti olurmuş o yüzden bilemiyorum günler geçsin istiyorum sadece.

naçizane benim fikrim aşılama vs olmadığınızı düşünün normalde idrar testiyle bebeğin baya bir aylık gibi olması gerekio belki daha fazla çevremden öyle görüyorum adet gecikmesi yaşanması gerekio çıkması için nokta kadarsa nasıl idrarda çıksın piskoloji çok önmeli var diye düşün kötü düşünme
İnşallah dediğin gibi olur canım

İnşallah dediğin gibi olur canım
inşallah dua etcez bi yerde okumuştum tutunduğuna inanırsan pozıtif sonuçlar alınıyomus tabiki çok ümitlenip sonuç kötü olursa hayal kırıklığı olur abartmadan olduğuna inanmak gerkio bnce:)

inşallah dua etcez bi yerde okumuştum tutunduğuna inanırsan pozıtif sonuçlar alınıyomus tabiki çok ümitlenip sonuç kötü olursa hayal kırıklığı olur abartmadan olduğuna inanmak gerkio bnce:)
Evet bende bunu duymuştum ve ben bu şekilde başlamıştım pozitif bir şekilde ama zaman geçtikçe olmaz diye üzülmeye başladım malesef.

bu arada diikat etmemmiz grkenleri yazayım belki faydası olur:)
ayaklarınızı sıcak tutcaksınız patikle gezşyorum ben üşümemeniz grekeio
soğuk hiç bir şey tüketilmyeck su olsun meyve olsun hersey ılık olcak
cips kola çekirdek filan tüketilmeyecek zararlı zaten normaldede
stres olmasın dedii doktor nasıl olmayack düşünmeden nasıl yaşarki insan dedim o da aynen şöyle dedi stresten dolayı herseyin geriler haberin olsun o yüzden akışına bırak hayırlısı dedi stresde yapmayın:)

X