Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım iğnemi vuruuyorsun normalde adet periyodun kaç gün senin. 21. güne kadar yolun var merak etme
dr ne dedi. kaç mm yumurtan veya yumurtaların
Evet igne vurunuyoum pcoslu oldugum için döngü duzensiz bugun olcum yapmadi bakti sadece crs yine gitcem cok sayida yumurtam var cogul gebelik olur diye agirdan aliyor doz artirmiyor kendiliginden olmasini bekliyor cok inatci cikti senin yumurtalar dedi :)

Kızlar asilamanin 8.gunu siz yattinizmi ben normal hayatına devam ediyorum ev işi falan yapıyorum abartmamak şartıyla tek ağır kaldırıyorum o kadar.

Novarti ilk muayne ücretsiz tedaviye karar vermeden bir önceki adet döneminde git muaynede ol herhangi bir ücret almıyorlar.Hastane ortamını gör doktorları gör içine sinerse orda yaparsın.sinmesse diğer seçeneklere de bakarsın

Kızlar asilamanin 8.gunu siz yattinizmi ben normal hayatına devam ediyorum ev işi falan yapıyorum abartmamak şartıyla tek ağır kaldırıyorum o kadar.
Bende normal devam ediyorum hatta ve hatta kendimi iki sonuca da alisrtirdim burdaki negatif sonuçları görünce ... sadec e ilk gün bi iki saat yattım sonra yine aynı devam ... benim ilk denemem bana da sanki tutmiycakmis gibi geliyo hiç bi belirti yok 5.gün bugun sanırım

Bu arada o jeli kullanmak bana ölüm geliyo ya zorlanıyorum hiç sevmedim . Onun yerine hap kullanilmazmi acaba herkese jel vermemişler ne farkı var acaba hala arasında bilen varmı kızlar

Bende normal devam ediyorum hatta ve hatta kendimi iki sonuca da alisrtirdim burdaki negatif sonuçları görünce ... sadec e ilk gün bi iki saat yattım sonra yine aynı devam ... benim ilk denemem bana da sanki tutmiycakmis gibi geliyo hiç bi belirti yok 5.gün bugun sanırım
Benimde ilk denemem :) doktora sordum normal devam et dedi

Benim 11:30 olacak aşılama yıkama işlemi yapılıyor banada jel vermiş bugün başlatır sanırım nasıl kullanacağım bilmiyorum
Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin hayirlisini nasip etsin inşallah

Benim de 5.günü bi his varmı sende canı kasıklarda ağrı gibi

Ben hala oldugum yerde sayiyorum 4.kutuya gectim cuma gunu tekrar kontrol doktor 2 yol var dedi ya siklus iptali ya da tup bebek dedi cuma son artik 150 ml cikti igne dozum hersey o gun belli olacak beni de dualarinizdan eksik etmeyin eger olmazsa ve tutmazsa 2 ay ara vermem gerekiyor napcam bilmiyrm

Ben hala oldugum yerde sayiyorum 4.kutuya gectim cuma gunu tekrar kontrol doktor 2 yol var dedi ya siklus iptali ya da tup bebek dedi cuma son artik 150 ml cikti igne dozum hersey o gun belli olacak beni de dualarinizdan eksik etmeyin eger olmazsa ve tutmazsa 2 ay ara vermem gerekiyor napcam bilmiyrm
Hangi hastaneye gidiyorsunuz merak ettim

Yumurta istenilen ölçülere gelmedi mi kaç yumurta elde edildi. Canim yaşadığın süreç zor inşallah sonu güzel olacak rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah
İğneye kacla başladı drun

Yumurta istenilen ölçülere gelmedi mi kaç yumurta elde edildi. Canim yaşadığın süreç zor inşallah sonu güzel olacak rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah
İğneye kacla başladı drun
Yok hala gelmedi sormuyorum artik mm doktorum da soylemiyor o da farkinda benim moralimim bozuldugunun cok yumurtam var hepsi buyurse iptal olcak o yuzden beklemekten baska sansimiz yok 75 ile basladik bugun 150 ciktik cuma adetin 22.gunu artik ondada olmazsa napar bilmiyorum ins buyur de pzt olurum dogum gunum ustelik 7si psikolojim bitik

X