Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
H hayalcik ve Ay12live Ay12live özeldemi yaptırdınız benimki üniversite hastanesinde oldu

ganol-f iğnemi kullandınız ben baştan beri 112,5 kullandım. bugün 4. gün benimde
hadi bakalım inşallah peşi sıra güzel haberler veririz birbirimize bende çok korkuyorum dr aşılama sonrası progestran mı verdi tek
Bitane 100 mg lik antibiyotik progesteron jel bide folik asit verdi bana
Ben istanbulda bezmialem vakif univdey yaptırdım cnm 660 tl verdim asilama icin toplamda

Yanlış yönlendirmeyin tabiki doktorunuzla görüşün siz en iyisi. Kontrole mi gideceksiniz yumurtaların durumu icin ?

Bitane 100 mg lik antibiyotik progesteron jel bide folik asit verdi bana
Ben istanbulda bezmialem vakif univdey yaptırdım cnm 660 tl verdim asilama icin toplamda
rapor çıktımı sende benim bir oğlum var ondan olmadı ben iğneleri kendim aldım 755 TL tuttu

Progestan hem ağızdan hem vajinal kullanılabiliyor. Yatarken vajinal gündüz ağızdan almak mantıklı olur..

Progestan verdi canım bana ağızdan mı vajinal mı sormadım mesaj attim ama haber bekliyorum canım bende.
İnşallah tutar canım çok heyecanlıyım. 9 agustos da test yap dedim doktorum bana. Ankara'da yaptırdım canım. Sen nerde yaptırdın canım?
evet 14 gn çıkıor

Benim 75ml fostimondu ilacım ve kalcadan vurdurdum her aksam. Adetin 2. Günü basladım 9.güne kadar kullandım adetin 7. Günü 14 13,5 8,5 olmak üzere 3 yumurtam vardı günde 2mm büyüyordu benim oyüzden 18mm iken çatlatma vuruldum. Hem catlatmadan sonra da biraz daha büyüyüp öyle catlıyormus. 10.gün yumurta büyütücü olmadan direk gece catlatma oldum. 12.gün de 36.saatte aşılamam oldu.
Bende adetin 2.gunu basladim gobekten vurunuyorum hala istenilen seviyeye ulasamadim cok sayida yumurtam varmis doktor iptal olmasin diye yavas yavas gelistiriyor bende sabirsizlaniyorum bakalim sonu nolcak

X