benim takvime göre aslında salı günü en geç çarşamba yumurtlamam gerek bakalım hayırlısı
Bitane 100 mg lik antibiyotik progesteron jel bide folik asit verdi banahadi bakalım inşallah peşi sıra güzel haberler veririz birbirimize bende çok korkuyorum dr aşılama sonrası progestran mı verdi tek
yok canım ben size göre geriden geliyorum iğnenin 4. günündeyimHaaa anladım canım o zaman senin aşılaman haftaya çarşamba perşembe olur bence. O zaman perhize gerek Yok şimdilik
Hayırlı olsun canım güzel haberler veririz inşallah birbirimizeBitane 100 mg lik antibiyotik progesteron jel bide folik asit verdi bana
Ben istanbulda bezmialem vakif univdey yaptırdım cnm 660 tl verdim asilama icin toplamda
rapor çıktımı sende benim bir oğlum var ondan olmadı ben iğneleri kendim aldım 755 TL tuttuBitane 100 mg lik antibiyotik progesteron jel bide folik asit verdi bana
Ben istanbulda bezmialem vakif univdey yaptırdım cnm 660 tl verdim asilama icin toplamda
Elimdeki notta 13 agustos test günü yazıyor benim bakalımCanım evet seninki neden oyle geç yap demiş ki. Aşılamadan Sonra 12. Gün 14.gün belli olur aslında. Belki de sen yanlış anlamıssındır
Igneler çok fazla tutmuş ya çok pahalı ztn evet ben rapor çıkardım gonal f kullandım 1 kutu ilaç yetti banarapor çıktımı sende benim bir oğlum var ondan olmadı ben iğneleri kendim aldım 755 TL tuttu
Benimki de 9 agustos farketmez 3-4 gün canımElimdeki notta 13 agustos test günü yazıyor benim bakalım
Günde 1 tane demiş canım ondan emin olamadımProgestan hem ağızdan hem vajinal kullanılabiliyor. Yatarken vajinal gündüz ağızdan almak mantıklı olur..
yok artmadı cnm ya benim ilk tutugundada aşılamam gelmişti tam 15 gn şuan gene var bilmiorumNe alemdesin suan arttı mı leke
evet 14 gn çıkıorProgestan verdi canım bana ağızdan mı vajinal mı sormadım mesaj attim ama haber bekliyorum canım bende.
İnşallah tutar canım çok heyecanlıyım. 9 agustos da test yap dedim doktorum bana. Ankara'da yaptırdım canım. Sen nerde yaptırdın canım?
Pazartesi kontrole cagirdi pazar gunu en son olcakmis ondada disari olsun dedi umarim hafta ici bir gun olur artik asilamamkaç gün pehriz verdi canım
Benimde raporum cikmadi 3 kutu igne aldim 920 tl tuttu birde ozele gidiyorum 1250 de asilama vercem olmazsa 2.ye naparim bilmiyorumrapor çıktımı sende benim bir oğlum var ondan olmadı ben iğneleri kendim aldım 755 TL tuttu
Bende adetin 2.gunu basladim gobekten vurunuyorum hala istenilen seviyeye ulasamadim cok sayida yumurtam varmis doktor iptal olmasin diye yavas yavas gelistiriyor bende sabirsizlaniyorum bakalim sonu nolcakBenim 75ml fostimondu ilacım ve kalcadan vurdurdum her aksam. Adetin 2. Günü basladım 9.güne kadar kullandım adetin 7. Günü 14 13,5 8,5 olmak üzere 3 yumurtam vardı günde 2mm büyüyordu benim oyüzden 18mm iken çatlatma vuruldum. Hem catlatmadan sonra da biraz daha büyüyüp öyle catlıyormus. 10.gün yumurta büyütücü olmadan direk gece catlatma oldum. 12.gün de 36.saatte aşılamam oldu.
Amin canımSelam kızlar asilamanin 4.gunundeyim bende ilk defa yaptirdim Allah herkesin yüzünü güldürsün
inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?