Ne denir bilmiyorum hayirliysa hersey yoluna girsin seninle kalsin melegin insallah .. Ayni acilari yasayanlar daha iyi anlar birbirleriniBebişlerinize iyi bakın kızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallahh benim yine doktorlar ümit vermiyor hele bugun doktorun biri sen bunu doğurabileceğini mi sanıyosun dedi kulaklarımdan gitmiyor yarında profa gificem betam ne dusuyor ne yükseliyor tek umudum kese oluşmuştu o ama sanırı m 3. Kez kaybedicem sizler II bakın ben kendimi toparlayana kadar girmsmeye çalışıcam hoşçakalın
O bana gündüz oluyor sabah saatleri ama gece Ateş basıyor üşüme veya sıcaklama karmaşası doğalmış Can'ım .
Bende üsüyenlerdenim ☝ Elim ayagim buz gibi hic ısınmıyor .. Sıcak su torbasiyla geziyorum ayagimin altina koyuyorum :-/
Yaa evet sicak hic sevmem ben. Son aylarda yaza denk gelmesi hic beklemedigim birseydi benim icin zor olur. Ama yeterki saglikla doğsun ben duştada yatarim buzda daSende bendensin deseneBen kızımı da temmuzun 30 u doğurdum geceleri duşun altında uyurdum :)))
Ben sormaya gerek bile gormedim olmayacak uzunca bir sure direkt eşimle konustumKızlar doktorunuz size cinsel hayatınızla ilgili bişeyler soyledi mi devam edin ya da ara verin gibi. bana 15 gün sonrasına gün verdiği için soramadım.
Gec tutunmustur belki kan degerin falan normalse dert etme..Kizlar benim son adet tarihim 4 ekim doktor bana bebegimin henuz 3 haftalik oldugunu soyledi 5.haftam olmasi gerekmiyor mu ultrasonda bakti kese henuz olusmamis cok yeni dedi
Tebrikler sagkikla insallahKızlar merhaba bugün aldığım güzel haber sonrası ben de Temmuz annesi olacağımı öğrendim.
Doktor normal diyosa normaldir canim korkma,sakin ol ki bebek tutunsun..Kan degerlerin cok iyi dedi doktor p.tesi tekrar gidecegim karnimin alt tarafinda 1 haftadir hafif agrilar oluyor doktorum herseye normal diyor ama ben cok tedirginim
Allah yardimcin olsun canim hakkinda hqyirlisi olsun bi allah büyük insallah duzelir degerlerinBebişlerinize iyi bakın kızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallahh benim yine doktorlar ümit vermiyor hele bugun doktorun biri sen bunu doğurabileceğini mi sanıyosun dedi kulaklarımdan gitmiyor yarında profa gificem betam ne dusuyor ne yükseliyor tek umudum kese oluşmuştu o ama sanırı m 3. Kez kaybedicem sizler II bakın ben kendimi toparlayana kadar girmsmeye çalışıcam hoşçakalın
Ekmeği tamamen kestim diyebilirim çünkü ilk hamileligimde aşırı hamurisi yemistim doğuma 22 kilo alarak gittim bu defa aynı hatayi yapmicamGunaydin temmuz 2017 nin guzel annisleri günde kac dilim ekmek yiyorsunuz ve ne ekmegi yiyorsunuz fikir verirmisiniz bana lütfen
Ekmeği tamamen kestim diyebilirim çünkü ilk hamileligimde aşırı hamurisi yemistim doğuma 22 kilo alarak gittim bu defa aynı hatayi yapmicam
Günaydın kızlar, ben tam buğday ekmeği tüketiyorum ama sınır falan koyamadım henüz 6- 7 dilim yiyorumdur kesin. Öncekinde 17 kilo almıştım ama Can'ım hep tatlı isterdi,bunda da tam tersi sürekli acılı ve ekşili şeyler yemek istiyorum acaba cinsiyet mi farklı diyorum kendi kendimeGunaydin temmuz 2017 nin guzel annisleri günde kac dilim ekmek yiyorsunuz ve ne ekmegi yiyorsunuz fikir verirmisiniz bana lütfen
Ekmeği tamamen kestim diyebilirim çünkü ilk hamileligimde aşırı hamurisi yemistim doğuma 22 kilo alarak gittim bu defa aynı hatayi yapmicam
Günaydın kızlar, ben tam buğday ekmeği tüketiyorum ama sınır falan koyamadım henüz 6- 7 dilim yiyorumdur kesin. Öncekinde 17 kilo almıştım ama Can'ım hep tatlı isterdi,bunda da tam tersi sürekli acılı ve ekşili şeyler yemek istiyorum acaba cinsiyet mi farklı diyorum kendi kendime
merhaba benimde sat 4 ekim.geçen hafta gittiğimde görememişti yarın gidicem bende görür diye umuyorum. değeriniz kaç iken gittiniz 2000 civarıyken vajinal ultrasonla kese görülebilirmiş. 5000i geçince de karından diyorlar genelde. benimde tedaviyle olduğu için döllenmeye göre 3+2 falan biliyorum yani. ama ben kese görünür diye umuyordum şaşırdım şimdiKizlar benim son adet tarihim 4 ekim doktor bana bebegimin henuz 3 haftalik oldugunu soyledi 5.haftam olmasi gerekmiyor mu ultrasonda bakti kese henuz olusmamis cok yeni dedi
merhaba canım illa ekmek yiyeceksen tam buğday ekmeği daha iyi derim. ama bende 3 aydır kilo verirken ekmeği kesmiştim şuan da da misafirliklerde falan yiyorum. karbonhidratı pirinç ve patatesten alıyorum diyebilirim çünkü işyerinde mutlaka yemeklerde bu ikisi çıkıyor.. sende yine günde 3-4 dilime kadar yiyebilirsin ama patatesli ve pirinç pilavlı günlerde daha az ye benceher ana öğünde 1 dılım tam bugdayyesem bebege yetermı kı yaa