Mrb inşallah olur dediniz nedir ameliyat mı sizde mi pko şunu zilk ben yazayım belkı uğur getirir bu ay histeroskopi oldum korunmaya bıraktığım zaman inş temmuz ayı annesi olurum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb inşallah olur dediniz nedir ameliyat mı sizde mi pko şunu zilk ben yazayım belkı uğur getirir bu ay histeroskopi oldum korunmaya bıraktığım zaman inş temmuz ayı annesi olurum...
Cnm herşey Allah'ındır takdir ettiyse o can doğar kimse birşey yapamaz bu benim 9. Gebeliğim 1 tane kızım 7 düşüğüm var 3 defa kürtaj oldum kızında da yaşamaz dediler ama 21 aylık hiç bir sorun yok denen bebeklerimin kalbi durdu rabbim sabrını veriyor cnm sen de bebeğinde Allah'a emanet olunBebişlerinize iyi bakın kızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallahh benim yine doktorlar ümit vermiyor hele bugun doktorun biri sen bunu doğurabileceğini mi sanıyosun dedi kulaklarımdan gitmiyor yarında profa gificem betam ne dusuyor ne yükseliyor tek umudum kese oluşmuştu o ama sanırı m 3. Kez kaybedicem sizler II bakın ben kendimi toparlayana kadar girmsmeye çalışıcam hoşçakalın
merhaba canım illa ekmek yiyeceksen tam buğday ekmeği daha iyi derim. ama bende 3 aydır kilo verirken ekmeği kesmiştim şuan da da misafirliklerde falan yiyorum. karbonhidratı pirinç ve patatesten alıyorum diyebilirim çünkü işyerinde mutlaka yemeklerde bu ikisi çıkıyor.. sende yine günde 3-4 dilime kadar yiyebilirsin ama patatesli ve pirinç pilavlı günlerde daha az ye bence
Günaydın Güzel anne adayları cumamız hayırlara vesile olsun gününüz güzel geçsin...
Kusmaktan ne yediğimin nasıl yediğimin hesabını daha yapamıyorum. Tam buğday güzel de buğdayın genetiği değiştirilmiş maalesef. Sağlık diyorsanız eğer Siyez ve Kavulca buğdayının ununun ekmeklerini öneririm. Aynı tam buğday gibi yoğun ekmeklerdir.
Piiiiiisssss hadsiiiizzz gerizekalı böyle doktorlar dayaklık yeminlen...Bebişlerinize iyi bakın kızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallahh benim yine doktorlar ümit vermiyor hele bugun doktorun biri sen bunu doğurabileceğini mi sanıyosun dedi kulaklarımdan gitmiyor yarında profa gificem betam ne dusuyor ne yükseliyor tek umudum kese oluşmuştu o ama sanırı m 3. Kez kaybedicem sizler II bakın ben kendimi toparlayana kadar girmsmeye çalışıcam hoşçakalın
Bebişlerinize iyi bakın kızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallahh benim yine doktorlar ümit vermiyor hele bugun doktorun biri sen bunu doğurabileceğini mi sanıyosun dedi kulaklarımdan gitmiyor yarında profa gificem betam ne dusuyor ne yükseliyor tek umudum kese oluşmuştu o ama sanırı m 3. Kez kaybedicem sizler II bakın ben kendimi toparlayana kadar girmsmeye çalışıcam hoşçakalın
En güzeli bir ekmek Makinesi alıyorsun. Malzemeyi içine atıp bekliyorsun unoyu pek tercih etmiyorum. Hazır alacaksam da bu fırın konseptli pastane gibi olan yerler var ya değişik değişik ekmekler yapılıyor. Oralardan alıyorum.gunaydın tatlış anne ... dogru dedın valla herseyın ıcıne ettıler ekmeklerde karıstı gıttı ne yapıcaz ne dıyecez bılmem uno ıyımı sızce ??
En güzeli bir ekmek Makinesi alıyorsun. Malzemeyi içine atıp bekliyorsun unoyu pek tercih etmiyorum. Hazır alacaksam da bu fırın konseptli pastane gibi olan yerler var ya değişik değişik ekmekler yapılıyor. Oralardan alıyorum.
cnm histeroskopi anestezi altında kamera ile rahmin ve tüplerin incelenmesi ... ben pkolu değilim ama kanallarımda darlık vardı onlar açıldı ... eğer sadece pkoloysanız şanslısınız tedavisi en kolay sorun ....Mrb inşallah olur dediniz nedir ameliyat mı sizde mi pko şunu z
Ekmek makinesi yapıyor ben sadece malzeme koyuyorum ama bazen de fırında yapıyorum ekmeği. İnternetten bakıyorum. Hangi tarif kolay geliyorsa onu yapıyorum. Onda da standartım yok.fıstıgım kendın mı yapıyrsun ekmegını bana bıanlat nolur
Ekmek mi canım ben cubuk kraker ile besleniyorum sabah okula gittim heveslendim simit yedim yarım saat sürmedi midem kötü oldu izin aldım eve geldim ayağa kalktığım an midem bulanıyor .Gunaydin temmuz 2017 nin guzel annisleri günde kac dilim ekmek yiyorsunuz ve ne ekmegi yiyorsunuz fikir verirmisiniz bana lütfen
Maalesef pko yüzünden kendi mi harap ettin rahim filmi çektim içim rahat olsun bdiye anestezi olmadan çektim hfg tertemiz çıktı ama maalesef bi kez gebe kaldım bi daha gebe anlamadım bnde anne olmak İst orum artikcnm histeroskopi anestezi altında kamera ile rahmin ve tüplerin incelenmesi ... ben pkolu değilim ama kanallarımda darlık vardı onlar açıldı ... eğer sadece pkoloysanız şanslısınız tedavisi en kolay sorun ....
Nasıl bir tedavi olacak bilmiyorum klomen ise yaramadı diye direk tüp bebek aşılama diyince harap oldum daha23 yaşında yim ya bn tüp bebek işte mi yorum korkuyirumMaalesef pko yüzünden kendi mi harap ettin rahim filmi çektim içim rahat olsun bdiye anestezi olmadan çektim hfg tertemiz çıktı ama maalesef bi kez gebe kaldım bi daha gebe anlamadım bnde anne olmak İst orum artik
Tüpler açık hiç bir sorun yok ne yapcm bn lutfen maddi durum da iyi değil her ay 200.300 lira veriyorum özel hastahane ye ama sonuç yok yemeuip içmeyi p hastahane kere veriyor um ama bir sonuçta ala mi yorumNasıl bir tedavi olacak bilmiyorum klomen ise yaramadı diye direk tüp bebek aşılama diyince harap oldum daha23 yaşında yim ya bn tüp bebek işte mi yorum korkuyirum
cnm iğnelerle şansını deneyebilirsin... iğnede kesin yumurtan gelısır ama hamile kalırmısın kısmet artık.... klomenle yumurtan gelişiyormydu?Nasıl bir tedavi olacak bilmiyorum klomen ise yaramadı diye direk tüp bebek aşılama diyince harap oldum daha23 yaşında yim ya bn tüp bebek işte mi yorum korkuyirum
Hayır geliş me di ve bana direk tüp bebek dediler ondan once aşılama dediler bn galiba cahil im hakkii mi savunma yi bilmiyorum .Bn igene hic kullanması ki zaten sadece klomen baska yokcnm iğnelerle şansını deneyebilirsin... iğnede kesin yumurtan gelısır ama hamile kalırmısın kısmet artık.... klomenle yumurtan gelişiyormydu?
Dr gitcm desem ki aşılama istemiyorum .sadece iğne yumurtlama takibi ve catlatma iğnesi olmak öyle doğal yoldan tedavi olmak istiyorum dersem.kabil ederler mi sizceHayır geliş me di ve bana direk tüp bebek dediler ondan once aşılama dediler bn galiba cahil im hakkii mi savunma yi bilmiyorum .Bn igene hic kullanması ki zaten sadece klomen baska yok