2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yemek yapamıyorum ve bulasik yikiyamiyorum deterjan midemi bulandiriyor kötü oldum baya . bugün komşularım yemek getirdi bir komşum geldi mutfagimi temizledi gitti sagolsun

Kızlar yemek yapamıyorum ve bulasik yikiyamiyorum deterjan midemi bulandiriyor kötü oldum baya . bugün komşularım yemek getirdi bir komşum geldi mutfagimi temizledi gitti sagolsun
Ne şanslısın:) ne iyi komsuların varmış öyle

Selam güzel anneler
İlk dr kontrolümüze gittik bugün kesesi miniğim görüldü kalp atışlarını dinledik çok şükür herşey yolundaymış

Darısı bekleyen tüm arkadaşlara
Gözünüz aydın sağlıkla kucaginiza da alın inşallah. benimle 4 gün var arada yarında doktora gidicem kalp atışı alma ihtimalimiz vardır heralde dimi

Ne acayipmiş bu hormonlar.. kasik agrim bir oluyor bir olmuyor. Göğüs ağrısıda aynı sekilde olsa bir dert olmasa bir dert. Birde kaşınıyor uçları
Bu akşamda bacak ağrısı eklendi..
Hayirlisiyla şu günler geçse sorunsuz bir hamilelik geçirip kucağımıza alsak

Bacak agrisimi...aksamdan bu yana sanki damarlarim çekiliyor ya...odami hormonlardan....

Al benden de o kadar dün ne uykum geliyodu, ne kasık ağrım vardı, bi aksilik mi var diye endişe yaptım. Bugün de hepsi geri döndü yine şikayetçiyim:)

Al benden de o kadar dün ne uykum geliyodu, ne kasık ağrım vardı, bi aksilik mi var diye endişe yaptım. Bugün de hepsi geri döndü yine şikayetçiyim:)
Aynen aynen dün stresten gittim kan verdim. Kan vermek icinde yarim saat ayakta bekledim arabaylada yolculuk yaptim eve 11den sonra geldim.bugunde bir agri ki her wcde ödüm koptu..

Bebişlerinize iyi bakın kızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallahh benim yine doktorlar ümit vermiyor hele bugun doktorun biri sen bunu doğurabileceğini mi sanıyosun dedi kulaklarımdan gitmiyor yarında profa gificem betam ne dusuyor ne yükseliyor tek umudum kese oluşmuştu o ama sanırı m 3. Kez kaybedicem sizler II bakın ben kendimi toparlayana kadar girmsmeye çalışıcam hoşçakalın

Rabbim yardimcin olsun canim..bakma sen onlara o bebegin rizkini veren rabbim . .onlar kim oluyormusta buna karar verebiliyorlarmis hemde boylesine hassas bir konuda...moralini yüksek tut..bebeginle konus...ha zaten olacagi varsa bunu ne yapsakta engelleyemiyoruz...iki dusugum var ve ne hissettigini cok iyi anlayabiliyorum..rabbime dua ediyorum bu topicteki herkes ve ben saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim inşallah...ve sende listenin en basindasin inşallah...

Kızlar doktorunuz size cinsel hayatınızla ilgili bişeyler soyledi mi devam edin ya da ara verin gibi. bana 15 gün sonrasına gün verdiği için soramadım.

İyi akşamlar kızlar Nasıl durumlar bende bacak Ağrı'sı tavan yapmıs durumda , 21 ine randevu aldım beni bebeklerime kavuşturan doktoruma yine mi sen geldin diyecek erken gitmek istemedim kese fln anca görünür diye düşündüm . Evde yatışlardayım . Bişi sorucam akşamları Ateş'im çok yükseliyor sizde de oluyor mu ?

Canım herşey Allahtan... O duygusuz doktor olmuş ama insan olamamiş.. hakkinda hayirlisi olsun

Benimde bacak agrim oldu bugun geceleri sicaktan uyuyamiyorum uyanip duruyorum. Nerdeyse camı accam o derece. Ama atesimi ölçmedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…