2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben de haftaya cumartesi 5+2 oluyorum acaba erken mi gidiyorum. on gün sonra git dediler ama pazara denk geldiği için ben de c.tesi alıyım dedim p.tesiye alıp bir gün daha beklemek istemedim açıkcası :)

Ben 6+0 daydım, dr şansımız varsa görürüz bebeği, kalp atışı duyulmaz dedi, bebeği çok silik görebildik kalp atışı dinledik ama ultrasona göre 6+5 çıktı

Ben 6+0 daydım, dr şansımız varsa görürüz bebeği, kalp atışı duyulmaz dedi, bebeği çok silik görebildik kalp atışı dinledik ama ultrasona göre 6+5 çıktı

hadi ya göremiycem belki de o zaman ona göre biraz daha mı bekleyip gitsem acaba 2 hafta sonra falan ama merak da ediyorum

Kırıkkalede 2 dr a gidicem :) Tekin Kale özel muayenehanesi var ona kontrollere. Doğum için de yüksek ihtisas hastanesi. Devlet hastanesi ama çok düzenli ve özel odaları olan bi hastane. Ama bi yandan orda da kontrole gitmek şart Münevver Zehra diye bi dr var ona gidicem inşaallah. Hayırlısıyla o günleri görürüm de inşaallah

bence de görürüz ama ben daha çok kalp atışlarını duymak istiyoum
bende öyleyim ama kendimi ikna ettim 7. 8. haftadan önce kalp atışı neden yok diye stres yapmıcam. bir cumartesi gidicem birde iki hafta sonra 7+4te

birde izmirde olan varmi varsa dr kim kizlar
Benim iki doktorum vardı.
Egepolde dilek hanım ve ege sehirde melek hanım.
Dilek hanım da iyi bir doktor ama normal doğum istiyorum engel çıkmazsa, egepolde mesai saati dışında doğum olursa, nöbetçi doktor bakıyormuş.
O sebeple melek hanımla devam etme kararı aldım. Aşırı pozitif ve ilgili birisi.

İnşallah canım değerim 2000 olmuş cumartesi görünmesi lazım artık inşallah sorun çıkmaz

benım de hesaplamalarıma göre bugün 555 cıktıysa haftaya 10 bin olması lazım en azından. kesin görürürüm o zaman ya :) zaten az once okudum 1500 - 2000 lerde kese gozukuyomus alttan da olsa

Kizlar ya brande vu aldim drdan 22 ye verdi bu sali degil oteki sali gunu verdin bebek kesisi kacinci hafta gozukuyo Ve kalp atisi kacinci hafta da oluyo soyler misiniz

Peki ege şehirde doğum ve muayene ücretleri nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…