- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 37
ben de haftaya cumartesi 5+2 oluyorum acaba erken mi gidiyorum. on gün sonra git dediler ama pazara denk geldiği için ben de c.tesi alıyım dedim p.tesiye alıp bir gün daha beklemek istemedim açıkcası :)
Ben 6+0 daydım, dr şansımız varsa görürüz bebeği, kalp atışı duyulmaz dedi, bebeği çok silik görebildik kalp atışı dinledik ama ultrasona göre 6+5 çıktı
Teşekkür ederim canım ben de öyle düşünüyorumda herkes erken gidiyo bende napıcamı bilemedim :)
Ben 6+0 daydım, dr şansımız varsa görürüz bebeği, kalp atışı duyulmaz dedi, bebeği çok silik görebildik kalp atışı dinledik ama ultrasona göre 6+5 çıktı
Kese icin gittim ben canım.sonraki randevum da 12 gün sonra5. haftasinda olan arkadaslar dr kontrolune gittilermi
Kırıkkalede 2 dr a gidicem :) Tekin Kale özel muayenehanesi var ona kontrollere. Doğum için de yüksek ihtisas hastanesi. Devlet hastanesi ama çok düzenli ve özel odaları olan bi hastane. Ama bi yandan orda da kontrole gitmek şart Münevver Zehra diye bi dr var ona gidicem inşaallah. Hayırlısıyla o günleri görürüm de inşaallahEvet ya koca şehirde uygun yer bulamadım bir türlü. özkaya iş yerimin yanında, doktor ve fiyatlar uygun ama doğum yok. devlet hastaneleri dediğin gibi cok fena durumda. bazı yerlerde doğum paketleri var onları arastırıyorum. bir de hilmi yıldırım diye bir doktor var. cok övdüler. yarın ona gidicem. doktor sami ulusa baglı calışıyor. gazi de cok iyi doktorlar vardı ama doğum takibini bırakmışlar... ne yapacagımı sasırdım. kırıkkalede nereye gideceksin?
bende öyleyim ama kendimi ikna ettim 7. 8. haftadan önce kalp atışı neden yok diye stres yapmıcam. bir cumartesi gidicem birde iki hafta sonra 7+4tebence de görürüz ama ben daha çok kalp atışlarını duymak istiyoum
İnsallah biraz arastirdim bazıları suratsız yazmıs doktor icin ama herseyi acıklıyor falan demisler bakalımEvet cv si iyi duruyo canım memenun kalırsınız inş
ben gidicem nasılsa 5+4 ken sana söylerim görüp göremediğimihadi ya göremiycem belki de o zaman ona göre biraz daha mı bekleyip gitsem acaba 2 hafta sonra falan ama merak da ediyorum
Pazartesibirde izmirde olan varmi varsa dr kim kizlar
bende aldım bu cumartesiye gidicem en azından belki içim rahatlar sonra kalp atışları için yine giderimbende öyleyim ama kendimi ikna ettim 7. 8. haftadan önce kalp atışı neden yok diye stres yapmıcam. bir cumartesi gidicem birde iki hafta sonra 7+4te
İnsallah biraz arastirdim bazıları suratsız yazmıs doktor icin ama herseyi acıklıyor falan demisler bakalım
ben gidicem nasılsa 5+4 ken sana söylerim görüp göremediğimi
Benim iki doktorum vardı.birde izmirde olan varmi varsa dr kim kizlar
İnşallah canım değerim 2000 olmuş cumartesi görünmesi lazım artık inşallah sorun çıkmazayy hadi inş görürsünüz de bana da umut olur
İnşallah canım değerim 2000 olmuş cumartesi görünmesi lazım artık inşallah sorun çıkmaz
Bende randevu aldimKizlar ya brande vu aldim drdan 22 ye verdi bu sali degil oteki sali gunu verdin bebek kesisi kacinci hafta gozukuyo Ve kalp atisi kacinci hafta da oluyo soyler misiniz
Peki ege şehirde doğum ve muayene ücretleri nasılBenim iki doktorum vardı.
Egepolde dilek hanım ve ege sehirde melek hanım.
Dilek hanım da iyi bir doktor ama normal doğum istiyorum engel çıkmazsa, egepolde mesai saati dışında doğum olursa, nöbetçi doktor bakıyormuş.
O sebeple melek hanımla devam etme kararı aldım. Aşırı pozitif ve ilgili birisi.
Muayne 52 lira. Doğum her ikisi de 1600 müşPeki ege şehirde doğum ve muayene ücretleri nasıl