- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne şanslısın:) ne iyi komsuların varmış öyleKızlar yemek yapamıyorum ve bulasik yikiyamiyorum deterjan midemi bulandiriyor kötü oldum baya . bugün komşularım yemek getirdi bir komşum geldi mutfagimi temizledi gitti sagolsun
Gözünüz aydın sağlıkla kucaginiza da alın inşallah. benimle 4 gün var arada yarında doktora gidicem kalp atışı alma ihtimalimiz vardır heralde dimiSelam güzel anneler
İlk dr kontrolümüze gittik bugün kesesi miniğim görüldü kalp atışlarını dinledik çok şükür herşey yolundaymış
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara
Cok sukur ya birde ben yeniyim burda 3 aylık evliyim yeni geldim iyilerNe şanslısın:) ne iyi komsuların varmış öyle
Bacak agrisimi...aksamdan bu yana sanki damarlarim çekiliyor ya...odami hormonlardan....Ne acayipmiş bu hormonlar.. kasik agrim bir oluyor bir olmuyor. Göğüs ağrısıda aynı sekilde olsa bir dert olmasa bir dert. Birde kaşınıyor uçları
Bu akşamda bacak ağrısı eklendi..
Hayirlisiyla şu günler geçse sorunsuz bir hamilelik geçirip kucağımıza alsak
Al benden de o kadar dün ne uykum geliyodu, ne kasık ağrım vardı, bi aksilik mi var diye endişe yaptım. Bugün de hepsi geri döndü yine şikayetçiyim:)Ne acayipmiş bu hormonlar.. kasik agrim bir oluyor bir olmuyor. Göğüs ağrısıda aynı sekilde olsa bir dert olmasa bir dert. Birde kaşınıyor uçları
Bu akşamda bacak ağrısı eklendi..
Hayirlisiyla şu günler geçse sorunsuz bir hamilelik geçirip kucağımıza alsak
Aynen aynen dün stresten gittim kan verdim. Kan vermek icinde yarim saat ayakta bekledim arabaylada yolculuk yaptim eve 11den sonra geldim.bugunde bir agri ki her wcde ödüm koptu..Al benden de o kadar dün ne uykum geliyodu, ne kasık ağrım vardı, bi aksilik mi var diye endişe yaptım. Bugün de hepsi geri döndü yine şikayetçiyim:)
İşim oturakli benim muhasebeciyim, bugun diger gunlere gore biraz daha hareket etmis olabilirim ama yine de kemiğimin iliği ağrımaması lazım :-D hormondandır herhaldeBacak agrisimi...aksamdan bu yana sanki damarlarim çekiliyor ya...odami hormonlardan....
Rabbim yardimcin olsun canim..bakma sen onlara o bebegin rizkini veren rabbim . .onlar kim oluyormusta buna karar verebiliyorlarmis hemde boylesine hassas bir konuda...moralini yüksek tut..bebeginle konus...ha zaten olacagi varsa bunu ne yapsakta engelleyemiyoruz...iki dusugum var ve ne hissettigini cok iyi anlayabiliyorum..rabbime dua ediyorum bu topicteki herkes ve ben saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim inşallah...ve sende listenin en basindasin inşallah...Bebişlerinize iyi bakın kızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallahh benim yine doktorlar ümit vermiyor hele bugun doktorun biri sen bunu doğurabileceğini mi sanıyosun dedi kulaklarımdan gitmiyor yarında profa gificem betam ne dusuyor ne yükseliyor tek umudum kese oluşmuştu o ama sanırı m 3. Kez kaybedicem sizler II bakın ben kendimi toparlayana kadar girmsmeye çalışıcam hoşçakalın
Canım herşey Allahtan... O duygusuz doktor olmuş ama insan olamamiş.. hakkinda hayirlisi olsunBebişlerinize iyi bakın kızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallahh benim yine doktorlar ümit vermiyor hele bugun doktorun biri sen bunu doğurabileceğini mi sanıyosun dedi kulaklarımdan gitmiyor yarında profa gificem betam ne dusuyor ne yükseliyor tek umudum kese oluşmuştu o ama sanırı m 3. Kez kaybedicem sizler II bakın ben kendimi toparlayana kadar girmsmeye çalışıcam hoşçakalın
İyi akşamlar kızlar Nasıl durumlar bende bacak Ağrı'sı tavan yapmıs durumda , 21 ine randevu aldım beni bebeklerime kavuşturan doktoruma yine mi sen geldin diyecek erken gitmek istemedim kese fln anca görünür diye düşündüm . Evde yatışlardayım . Bişi sorucam akşamları Ateş'im çok yükseliyor sizde de oluyor mu ?
Sende bendensin desene Ben kızımı da temmuzun 30 u doğurdum geceleri duşun altında uyurdum :)))Benimde bacak agrim oldu bugun geceleri sicaktan uyuyamiyorum uyanip duruyorum. Nerdeyse camı accam o derece. Ama atesimi ölçmedim hiç
O bana gündüz oluyor sabah saatleri ama gece Ateş basıyor üşüme veya sıcaklama karmaşası doğalmış Can'ım .Ben de usuyorum hep ya.. Kat kat giyiniyorum ustumde hep ortu.
Bende üsüyenlerdenim ☝ Elim ayagim buz gibi hic ısınmıyor .. Sıcak su torbasiyla geziyorum ayagimin altina koyuyorum :-/Ben de usuyorum hep ya.. Kat kat giyiniyorum ustumde hep ortu.