2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm herşey Allah'ındır takdir ettiyse o can doğar kimse birşey yapamaz bu benim 9. Gebeliğim 1 tane kızım 7 düşüğüm var 3 defa kürtaj oldum kızında da yaşamaz dediler ama 21 aylık hiç bir sorun yok denen bebeklerimin kalbi durdu rabbim sabrını veriyor cnm sen de bebeğinde Allah'a emanet olun

Günaydın kızlar bu sabah çok iyiyim Allahıma bin şükür bulantım yok işime geldim çalışmaya başladım iki gün dinlenmeden sonra çalışan annelere sabır diliyorum doktorum bi 6 hafta daha böyle bulantı olur sabırlı ol dedi 2 gün once tak diye bulantımın başlama sebebide kalbimiz attığı içinmiş. Aman bebişlerimizin kalbi atsın da ben bulantılara razıyım

pazartesı dr gıdıcem o zaman bana der zaten de ben fazla kgluyum 102 kadarcık :) ondan dedım yemesem daha ıyı olcak dıye neyse doktor zaten yapacagını yapar bana :)

Günaydın Güzel anne adayları cumamız hayırlara vesile olsun gününüz güzel geçsin...
Kusmaktan ne yediğimin nasıl yediğimin hesabını daha yapamıyorum. Tam buğday güzel de buğdayın genetiği değiştirilmiş maalesef. Sağlık diyorsanız eğer Siyez ve Kavulca buğdayının ununun ekmeklerini öneririm. Aynı tam buğday gibi yoğun ekmeklerdir.

gunaydın tatlış anne ... dogru dedın valla herseyın ıcıne ettıler ekmeklerde karıstı gıttı ne yapıcaz ne dıyecez bılmem uno ıyımı sızce ??

Piiiiiisssss hadsiiiizzz gerizekalı böyle doktorlar dayaklık yeminlen...
bilirsin ölüm Doğum vakti bellidir. Benimde 2 düşüğüm oldu. Şimdi bakıyorum da iyi ki olmamış. Çünkü zor zamanlar yaşadım. İyi bir hamilelik geçiremez ve iyi bir anne olamazdım. Allah'ın izniyle senin içinde en doğru zamanı yine o bilir... şu an bir kesinlik yok zaten. Hiç kalbini karartma olur mu?

sen ılk once o piskopat doktorunu degıstır... bugun cuma dua et bol bol... hersey olabıılır ınsanız sonucta dogurup dogurmayacagını rabbım bılır.. sen suan o hayvanı kaaleye alarak kendınıde sana tutunmaya calısan bebegınıde uzuyorsun.... unutma allah yumurtaya can verıyor....

Merhabalar :)
Ben de dr dan geldim şimdi. Kalp atışına bakmadı ilçedeyim burdaki devlet hastanesi biraz gıcık. Ama bebek oluşmuş 5+5 dedi sata göre 6+4 olması gerekiyordu ama normal dedi. Mide bulantım yok ani gelen kusmalarım var ve sürekli kusuyorum. Onun için ilaç vermedi ama serum yazdı.
Yarın saat 5'te Kırıkkale'de özel muayenehanede randevum var umarım orda duyarız kalbimizi

gunaydın tatlış anne ... dogru dedın valla herseyın ıcıne ettıler ekmeklerde karıstı gıttı ne yapıcaz ne dıyecez bılmem uno ıyımı sızce ??
En güzeli bir ekmek Makinesi alıyorsun. Malzemeyi içine atıp bekliyorsun unoyu pek tercih etmiyorum. Hazır alacaksam da bu fırın konseptli pastane gibi olan yerler var ya değişik değişik ekmekler yapılıyor. Oralardan alıyorum.

fıstıgım kendın mı yapıyrsun ekmegını bana bıanlat nolur

Mrb inşallah olur dediniz nedir ameliyat mı sizde mi pko şunu z
cnm histeroskopi anestezi altında kamera ile rahmin ve tüplerin incelenmesi ... ben pkolu değilim ama kanallarımda darlık vardı onlar açıldı ... eğer sadece pkoloysanız şanslısınız tedavisi en kolay sorun ....

Gunaydin temmuz 2017 nin guzel annisleri günde kac dilim ekmek yiyorsunuz ve ne ekmegi yiyorsunuz fikir verirmisiniz bana lütfen
Ekmek mi canım ben cubuk kraker ile besleniyorum sabah okula gittim heveslendim simit yedim yarım saat sürmedi midem kötü oldu izin aldım eve geldim ayağa kalktığım an midem bulanıyor .

Maalesef pko yüzünden kendi mi harap ettin rahim filmi çektim içim rahat olsun bdiye anestezi olmadan çektim hfg tertemiz çıktı ama maalesef bi kez gebe kaldım bi daha gebe anlamadım bnde anne olmak İst orum artik

Maalesef pko yüzünden kendi mi harap ettin rahim filmi çektim içim rahat olsun bdiye anestezi olmadan çektim hfg tertemiz çıktı ama maalesef bi kez gebe kaldım bi daha gebe anlamadım bnde anne olmak İst orum artik
Nasıl bir tedavi olacak bilmiyorum klomen ise yaramadı diye direk tüp bebek aşılama diyince harap oldum daha23 yaşında yim ya bn tüp bebek işte mi yorum korkuyirum

Nasıl bir tedavi olacak bilmiyorum klomen ise yaramadı diye direk tüp bebek aşılama diyince harap oldum daha23 yaşında yim ya bn tüp bebek işte mi yorum korkuyirum
Tüpler açık hiç bir sorun yok ne yapcm bn lutfen maddi durum da iyi değil her ay 200.300 lira veriyorum özel hastahane ye ama sonuç yok yemeuip içmeyi p hastahane kere veriyor um ama bir sonuçta ala mi yorum

cnm iğnelerle şansını deneyebilirsin... iğnede kesin yumurtan gelısır ama hamile kalırmısın kısmet artık.... klomenle yumurtan gelişiyormydu?

cnm iğnelerle şansını deneyebilirsin... iğnede kesin yumurtan gelısır ama hamile kalırmısın kısmet artık.... klomenle yumurtan gelişiyormydu?
Hayır geliş me di ve bana direk tüp bebek dediler ondan once aşılama dediler bn galiba cahil im hakkii mi savunma yi bilmiyorum .Bn igene hic kullanması ki zaten sadece klomen baska yok

Hayır geliş me di ve bana direk tüp bebek dediler ondan once aşılama dediler bn galiba cahil im hakkii mi savunma yi bilmiyorum .Bn igene hic kullanması ki zaten sadece klomen baska yok
Dr gitcm desem ki aşılama istemiyorum .sadece iğne yumurtlama takibi ve catlatma iğnesi olmak öyle doğal yoldan tedavi olmak istiyorum dersem.kabil ederler mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…