2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizimla mi cok zor 2.5 yasinda kizim var uyutmuyo
Ahh gecmis olsun canm..Bende de var o dertten transferden 2 gun sora tuttu benmde 2 gun gecmedi ama artmadida..Ben akupunktura gidiyorum ve nefes terapisi..Ataklari cok azaltti..Ayaklarina sicak su ensenede soguk bisiler koy ayni anda, uzan bi 10 dakka rahatlatiyo ben ole yaptim iki gun..

Hanimlar bana bi care bulun lutfennnn
Bende migren var dunden beri tutmus gecmek bilmiyo dogal yolla bi tavsiyesi olan varmi ne sans var bende normalde doktorlar diyor %90 hamile iken migren gider bende gitmedi cok aciyo ilac alamiyorum
canim elini agriyan yere koy 7 defa fatiha suresini koy...Allahim sifa ver de...bu durumda ilacta almak istemiyorsun haliyle..rabbim tez vakitte sifa versin

Hanimlar bana bi care bulun lutfennnn
Bende migren var dunden beri tutmus gecmek bilmiyo dogal yolla bi tavsiyesi olan varmi ne sans var bende normalde doktorlar diyor %90 hamile iken migren gider bende gitmedi cok aciyo ilac alamiyorum
Soğuk buz uygulaması iyi gelebilir sarımsak yutabilirsin sıvı alımını arttır ki kafa içi basıncın yükselmesi

Bide viksmi ne mentollu bi krem vardi onu surdum agriyan yerlere bi yakti ama iyi geldi burnumun ustune falan surdum.
Bide viksmi ne mentollu bi krem vardi onu surdum agriyan yerlere bi yakti ama iyi geldi burnumun ustune falan surdum.

canim elini agriyan yere koy 7 defa fatiha suresini koy...Allahim sifa ver de...bu durumda ilacta almak istemiyorsun haliyle..rabbim tez vakitte sifa versin

Soğuk buz uygulaması iyi gelebilir sarımsak yutabilirsin sıvı alımını arttır ki kafa içi basıncın yükselmesi

Hepinize cok tsk ederim hepsini deneyecem artil sifa hangisinde olursa

Teşekkür ederz canım.çok sordum ama doktora ne zaman gitmeyi önerirsin canım
Ben öğrendiğim gibi yani adetim geçtikten bir hafta sonra gitmiştim ama sonraki hafta çağırmıştı doktorum canım kese görünmüştü sadece bence son adet tarihine göre 6-7haftalıkken gidilmeli

Ben öğrendiğim gibi yani adetim geçtikten bir hafta sonra gitmiştim ama sonraki hafta çağırmıştı doktorum canım kese görünmüştü sadece bence son adet tarihine göre 6-7haftalıkken gidilmeli
Teşekkür ederim canım ben de öyle düşünüyorumda herkes erken gidiyo bende napıcamı bilemedim :)

kızlar bende doktora 7 haftalık olunca gidicektim ama hemşire bir arkadaşım mutlaka git dedi hem folik asit başlar hemde kanda eksik olan değerlerin varsa onlarla ilgili vitamin veya ilaç verir dedi. hem olumsuz bir şeyler vardır erken müdahale edilir falan dedi benimde kafam karıştı. o yüzden bu hafta sonu randevu aldım cumartesi günü gidicem. büyük ihtimalle kalp atışını duyamıcaz ama içimdeki şüphe gidicek biraz.

merhaba, sağlıklı günler hepimize
bnde idrarda pozitif görünce acilde bebişin kesesini gördüm. ama tahlil hiç yaptırmadım neden iki gün arayla anlamadım ?

2 günde bir yaptırdıgınız testleri aile hekiminde mi yaptırıyosunuz? Kadın doğumcum çok yakın değil sürekli gidip gelmek zor olacak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…