2 günde bir yaptırdıgınız testleri aile hekiminde mi yaptırıyosunuz? Kadın doğumcum çok yakın değil sürekli gidip gelmek zor olacak çünkü
Merhaba avcılar beylikdüzü tarafındaysanız beylikdüzü medihaus hastanesi Kamer Bey doktorum. 3 aydır ona gidiyorum. 2 yıldır gebelik olmuyordu..merhabalar. ben de Allah'ın izniyle temmuz annesi olucam. ilk değerim iki gün önce 202 bugün ise 555 çıktı çok şükür. on gün sonra kese görmeye gidicem inş. istanbul avrupa yakasında oturanlardan hastane ve doktor tavsiyesi alabilir miyim?
Merhaba avcılar beylikdüzü tarafındaysanız beylikdüzü medihaus hastanesi Kamer Bey doktorum. 3 aydır ona gidiyorum. 2 yıldır gebelik olmuyordu..
Canim ben bağcılar medipolden aldım randevu ama doktor nasîl cıkıcak bilmiyorum tecrubeli oldugu icin aldim kimse tavsiye etmedu fazile akyüz pazartesi gidicemteşekkürler ben gaziosmanpaşa tarafındayım aslında daha yakın bir yer olursa daha iyi olucak benim için. aklımda medipol hastanesi var. ben de 2 bucuk yıldır beklıyorum bu gunu cok sukur tedavi ile olsa da oldu.
Canim ben bağcılar medipolden aldım randevu ama doktor nasîl cıkıcak bilmiyorum tecrubeli oldugu icin aldim kimse tavsiye etmedu fazile akyüz pazartesi gidicem
Tamam canım ònceki gebeligim kötü biitnce daha tecrübeli biri olsun istedim bu doktorda 42 yasındaydı galiba almanyada calısmıs sonra türkiyede muaynehane acmıs medicana ve medikalpark ta calismis en son buraya gelmisaa süper. ben de eşimin tadığının tavsiyesiyle fulya hanıma gidiyim diyorum ama o da daha 82 li :) pek tecrübeli değil gibi ama bi gidiyim ilgi alakasını beğenmezsem değişirim artık :) siz de eğer memnun kalırsanız bilgi verirseniz çok sevinirim.
Kese gorundukten sonra beta ya bakilmiyor benim doktorum öyle dedi artık kesenin büyümesinden anlisilcak dddi . keseden sonra beta tahlili yaptırmadım.merhaba, sağlıklı günler hepimize
bnde idrarda pozitif görünce acilde bebişin kesesini gördüm. ama tahlil hiç yaptırmadım neden iki gün arayla anlamadım ?
tabikide yakın çevre olması çok önemli şahsen bende sizin taraflardan doktor aramazdımteşekkürler ben gaziosmanpaşa tarafındayım aslında daha yakın bir yer olursa daha iyi olucak benim için. aklımda medipol hastanesi var. ben de 2 bucuk yıldır beklıyorum bu gunu cok sukur tedavi ile olsa da oldu.
Tamam canım ònceki gebeligim kötü biitnce daha tecrübeli biri olsun istedim bu doktorda 42 yasındaydı galiba almanyada calısmıs sonra türkiyede muaynehane acmıs medicana ve medikalpark ta calismis en son buraya gelmis
Evet ya koca şehirde uygun yer bulamadım bir türlü. özkaya iş yerimin yanında, doktor ve fiyatlar uygun ama doğum yok. devlet hastaneleri dediğin gibi cok fena durumda. bazı yerlerde doğum paketleri var onları arastırıyorum. bir de hilmi yıldırım diye bir doktor var. cok övdüler. yarın ona gidicem. doktor sami ulusa baglı calışıyor. gazi de cok iyi doktorlar vardı ama doğum takibini bırakmışlar... ne yapacagımı sasırdım. kırıkkalede nereye gideceksin?Ben Ankara'dayım ama istediğim gibi bir yer bulamadım hep çok yoğun hep çok kalabalık. Özeller doğum için uygun değil falan derken Kırıkkale'ye gitmeye karar verdik. 1 saat uzaklıkta olması ve ailelerin orda olması açısından işime geliyor.
Ama görümcem zekai tahir burak hastanesinde yapmış 2 doğumunu da. Çok memnun. Özel gibi muamele ediyorlar dedi. Bana da önerdi ama kalabalıklığı eksi benim için ben kalabalıkta duramıyorum çünkü.
tabikide yakın çevre olması çok önemli şahsen bende sizin taraflardan doktor aramazdım
tedaviylede olsa oldu ya bende çok bekledim.. inşallah sağlıkla doğup büyürler
bende bu cumartesi gidicem5. haftasinda olan arkadaslar dr kontrolune gittilermi
5. haftasinda olan arkadaslar dr kontrolune gittilermi
bende cumartesi gidicem 5+4 olcaz o gün inşallah görürümbende bu cumartesi gidicem
bende cumartesi gidicem 5+4 olcaz o gün inşallah görürüm
Teşekkür ederim canım ben de öyle düşünüyorumda herkes erken gidiyo bende napıcamı bilemedim :)
bence de görürüz ama ben daha çok kalp atışlarını duymak istiyoumbende cumartesi gidicem 5+4 olcaz o gün inşallah görürüm
teşekkürler ben gaziosmanpaşa tarafındayım aslında daha yakın bir yer olursa daha iyi olucak benim için. aklımda medipol hastanesi var. ben de 2 bucuk yıldır beklıyorum bu gunu cok sukur tedavi ile olsa da oldu.