2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba avcılar beylikdüzü tarafındaysanız beylikdüzü medihaus hastanesi Kamer Bey doktorum. 3 aydır ona gidiyorum. 2 yıldır gebelik olmuyordu..

Merhaba avcılar beylikdüzü tarafındaysanız beylikdüzü medihaus hastanesi Kamer Bey doktorum. 3 aydır ona gidiyorum. 2 yıldır gebelik olmuyordu..

teşekkürler ben gaziosmanpaşa tarafındayım aslında daha yakın bir yer olursa daha iyi olucak benim için. aklımda medipol hastanesi var. ben de 2 bucuk yıldır beklıyorum bu gunu cok sukur tedavi ile olsa da oldu.

teşekkürler ben gaziosmanpaşa tarafındayım aslında daha yakın bir yer olursa daha iyi olucak benim için. aklımda medipol hastanesi var. ben de 2 bucuk yıldır beklıyorum bu gunu cok sukur tedavi ile olsa da oldu.
Canim ben bağcılar medipolden aldım randevu ama doktor nasîl cıkıcak bilmiyorum tecrubeli oldugu icin aldim kimse tavsiye etmedu fazile akyüz pazartesi gidicem

Canim ben bağcılar medipolden aldım randevu ama doktor nasîl cıkıcak bilmiyorum tecrubeli oldugu icin aldim kimse tavsiye etmedu fazile akyüz pazartesi gidicem

aa süper. ben de eşimin tadığının tavsiyesiyle fulya hanıma gidiyim diyorum ama o da daha 82 li :) pek tecrübeli değil gibi ama bi gidiyim ilgi alakasını beğenmezsem değişirim artık :) siz de eğer memnun kalırsanız bilgi verirseniz çok sevinirim.

Tamam canım ònceki gebeligim kötü biitnce daha tecrübeli biri olsun istedim bu doktorda 42 yasındaydı galiba almanyada calısmıs sonra türkiyede muaynehane acmıs medicana ve medikalpark ta calismis en son buraya gelmis

merhaba, sağlıklı günler hepimize
bnde idrarda pozitif görünce acilde bebişin kesesini gördüm. ama tahlil hiç yaptırmadım neden iki gün arayla anlamadım ?
Kese gorundukten sonra beta ya bakilmiyor benim doktorum öyle dedi artık kesenin büyümesinden anlisilcak dddi . keseden sonra beta tahlili yaptırmadım.

tabikide yakın çevre olması çok önemli şahsen bende sizin taraflardan doktor aramazdım
tedaviylede olsa oldu ya bende çok bekledim.. inşallah sağlıkla doğup büyürler

Evet cv si iyi duruyo canım memenun kalırsınız inş

Evet ya koca şehirde uygun yer bulamadım bir türlü. özkaya iş yerimin yanında, doktor ve fiyatlar uygun ama doğum yok. devlet hastaneleri dediğin gibi cok fena durumda. bazı yerlerde doğum paketleri var onları arastırıyorum. bir de hilmi yıldırım diye bir doktor var. cok övdüler. yarın ona gidicem. doktor sami ulusa baglı calışıyor. gazi de cok iyi doktorlar vardı ama doğum takibini bırakmışlar... ne yapacagımı sasırdım. kırıkkalede nereye gideceksin?

Teşekkür ederim canım ben de öyle düşünüyorumda herkes erken gidiyo bende napıcamı bilemedim :)

Ben çok erken öğrendim ama bekledim, tekrar tekrar gitmek strese sokucak bizi diye,
Öğrendikten 3hafta snra dün gittim hem kese hem bebek gördük hemde kalp atışı dinledik
Buarada günümüzden öndeymişiz birde

Bende medipol mega düşünüyorum, şuanda gittiğim drdan memnunum ama tam teşeküllü hastanede doğum yapmam gerekiyor, o nedenle medipole gitmek istiyorun
Giden arkadaşlarım var onların memnun olduğu drlardan birini denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…