2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar çay,kahve, kola vs bunları tüketiyor musunuz? Hepsini de seviyorum, az içmeye çalışıyorum ama yine de gün içinde tüketiyorum. Çok fena şey yapmıyorumdur umarım
Kafein direk bebeğe geçtiği için mümkün mertebe yasak Can'ım. Çay kansızlık yapıyor maalesef. Onu da azaltmak lazım. Kola zaten zararlı tüketmiyorum ben. Ayran soda taze meyve suyu şalgam süt kefir serbest

Yaa birde benim bugün mide yanmam olmaya başladı biraz erken değil mi yaa... Oğlumda doğum için beklerken bile hemşireden ilaç istemiştim mide yanması için... Öldürdü beni. Bunda da mı olacak acaba

Koyuysa kiz aciksa erkek diye biliyorum ondan kizimda koyuydu

Sağlıklı olsunda benim için hiç önemli değil. Ama zaten şahsen benim su içmeme göre değişiyor..

Yaa birde benim bugün mide yanmam olmaya başladı biraz erken değil mi yaa... Oğlumda doğum için beklerken bile hemşireden ilaç istemiştim mide yanması için... Öldürdü beni. Bunda da mı olacak acaba
İki gündür bende de var mide yanması.. süt iyi gelir normalde. Bir de normalde canım birsey yemek istemiyor ama midem yaniyor ekşiyor mecbur birşeyler atıştırmak zorunda kaliyorum

Ben sabahları uyanamıyorum 2 gündür geç kalıyorum akşam 9 da yattım sabah alarmları hiç duymadım. 7 de servis arayıp uyandırdı daha ilk günler böyleyse sona doğru nasıl oluruz. en azından şimdi koşarak yetişiyorum Karnım şişince napicam bilmiyorum

kızlar bende de uykusuzluk var neden bilmem. geçen hafta daha çok uyku hali vardı. ama dün akşam yoruldum herhalde yataga yatar yatmaz gözlerim kapandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…