2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar
Dün ve bugün bende işe gidemedim yarın gideceğim artık hayırlısıyla bugünde dinleneyim dün ruh gibiydim halsizlik bulantı çok kötüydü bugün çok iyiyim doktorumun verdiği ilaçtan herhalde allahım hepimize sağlık çalışan annelere özellikle sabırlar versin:dua:

Kizlar bén yeni hamileyim bulanti yok simdi sizde ne zman basladi yada ne zman basliyo genelde

Günaydın kızlar
Dün ve bugün bende işe gidemedim yarın gideceğim artık hayırlısıyla bugünde dinleneyim dün ruh gibiydim halsizlik bulantı çok kötüydü bugün çok iyiyim doktorumun verdiği ilaçtan herhalde allahım hepimize sağlık çalışan annelere özellikle sabırlar versin:dua:
amiiinnnn çalışma gücü versin bebişlere de sağlık versin Allahım :dua:

:olamaz:Merhaba kızlar çay,kahve, kola vs bunları tüketiyor musunuz? Hepsini de seviyorum, az içmeye çalışıyorum ama yine de gün içinde tüketiyorum. Çok fena şey yapmıyorumdur umarım
Canım benim doktorum kahve yasak dedi kesinlikle.bitki çayları bile içme dedi.nane çayını falan abartma dedi.sadece ıhlamur içebilirsin dedi

Hanimlar bana bi care bulun lutfennnn
Bende migren var dunden beri tutmus gecmek bilmiyo dogal yolla bi tavsiyesi olan varmi ne sans var bende normalde doktorlar diyor %90 hamile iken migren gider bende gitmedi cok aciyo ilac alamiyorum :bicak::KK61:

Kizlar günaydın herkese . ..gogus hassasiyetiniz azaldimi sizinde ya...benimki azaldi ...

Benim de gecen hafta azalmisti, hatta korkmustum acaba dusuk mu olacak diye. Doktor vucudun hormona alistikca verecegi tepkiler de azalacaktir demisti de oyle rahatlamistim. Simdi ara sira yine hassas oluyor, bazen durdugu yerde sizliyor, bazen de sadece siskin iste.

Bende migren var dunden beri tutmus gecmek bilmiyo dogal yolla bi tavsiyesi olan varmi ne sans var bende normalde doktorlar diyor %90 hamile iken migren gider bende gitmedi cok aciyo ilac alamiyorum :bicak::KK61:
Valla en iyisi uyuman uyuyunca gecer

Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun geçenlerde benim kolum agrimisti çok şiddetli doktor günde 4 taneye kadar parol alabilirsin demişti keser mi agrini bilmiyorum ama

hep kış annesi olmak istemiştim zaten mecburen soğukta fazla dışarı çıkamıyoruz diye bebeğim yaza doğru iyice ele avuca gelir bol bol gezerim diyordum. Ama bebişim Temmuzda gelmeyi seçti. Yeter ki sağlıkla gelsin ha temmuz ha şubat çok bekledim yavrumu ben. Çok erken öğrendim hamile olduğumu. 9 ay nasıl geçer bilmiyorum

Nane yağı iyi gelir demişlerdi ama hiç denemedim.bir de migrende etkili olur mu bilmiyorum canım ama baş parmağınla işaret parmağının arasına kuvvetlice 1 2. Dk bastır gerçekten geçiyor.ben ağrıyınca öyle yapıyorum geçiyor

X