- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
Evet baya azaldı canım hatta azaldığı için salı gün doktora gittik apar topar ama doktorum normal dedi. Ve bebeği görüp geldik aKizlar günaydın herkese . ..gogus hassasiyetiniz azaldimi sizinde ya...benimki azaldi ...
amiiinnnn çalışma gücü versin bebişlere de sağlık versin AllahımGünaydın kızlar
Dün ve bugün bende işe gidemedim yarın gideceğim artık hayırlısıyla bugünde dinleneyim dün ruh gibiydim halsizlik bulantı çok kötüydü bugün çok iyiyim doktorumun verdiği ilaçtan herhalde allahım hepimize sağlık çalışan annelere özellikle sabırlar versin
benimde yok bulantım inşallahta olmazKizlar bén yeni hamileyim bulanti yok simdi sizde ne zman basladi yada ne zman basliyo genelde
Canım benim doktorum kahve yasak dedi kesinlikle.bitki çayları bile içme dedi.nane çayını falan abartma dedi.sadece ıhlamur içebilirsin dediMerhaba kızlar çay,kahve, kola vs bunları tüketiyor musunuz? Hepsini de seviyorum, az içmeye çalışıyorum ama yine de gün içinde tüketiyorum. Çok fena şey yapmıyorumdur umarım
Aynen Canım daha önce hiç durduğu yerde sızlarken şimdi birşey çarpınca acıyor.Kizlar günaydın herkese . ..gogus hassasiyetiniz azaldimi sizinde ya...benimki azaldi ...
Sukurler olsun...hayirlisiyla kalbinide duysaydim rahatlicam...Aynen Canım daha önce hiç durduğu yerde sızlarken şimdi birşey çarpınca acıyor.
Kizlar günaydın herkese . ..gogus hassasiyetiniz azaldimi sizinde ya...benimki azaldi ...
Valla en iyisi uyuman uyuyunca gecerHanimlar bana bi care bulun lutfennnn
Bende migren var dunden beri tutmus gecmek bilmiyo dogal yolla bi tavsiyesi olan varmi ne sans var bende normalde doktorlar diyor %90 hamile iken migren gider bende gitmedi cok aciyo ilac alamiyorum
Kizimla mi cok zor 2.5 yasinda kizim var uyutmuyoValla en iyisi uyuman uyuyunca gecer
Bende haftaya perşembeye randevu almıştımda ozaman benimde öyle olur sanırım şimdi bnimde 4+0 kendi takvimime göre tabi :))Ben pazartesi gidicem insallah tam 5+0 da
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun geçenlerde benim kolum agrimisti çok şiddetli doktor günde 4 taneye kadar parol alabilirsin demişti keser mi agrini bilmiyorum amaHanimlar bana bi care bulun lutfennnn
Bende migren var dunden beri tutmus gecmek bilmiyo dogal yolla bi tavsiyesi olan varmi ne sans var bende normalde doktorlar diyor %90 hamile iken migren gider bende gitmedi cok aciyo ilac alamiyorum
Ins sağol cnm benimGeçmiş olsun Allah yardımcın olsun geçenlerde benim kolum agrimisti çok şiddetli doktor günde 4 taneye kadar parol alabilirsin demişti keser mi agrini bilmiyorum ama
Nane yağı iyi gelir demişlerdi ama hiç denemedim.bir de migrende etkili olur mu bilmiyorum canım ama baş parmağınla işaret parmağının arasına kuvvetlice 1 2. Dk bastır gerçekten geçiyor.ben ağrıyınca öyle yapıyorum geçiyorHanimlar bana bi care bulun lutfennnn