- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
Su içme durumuna bağli degişiyor.. sabah ilk idrar cok koyu oluyorYa benim idrar bazen acik sari bien mat oluyo senin ki nasil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su içme durumuna bağli degişiyor.. sabah ilk idrar cok koyu oluyorYa benim idrar bazen acik sari bien mat oluyo senin ki nasil
Koyuysa kiz aciksa erkek diye biliyorum ondan kizimda koyuyduSu içme durumuna bağli degişiyor.. sabah ilk idrar cok koyu oluyor
Kafein direk bebeğe geçtiği için mümkün mertebe yasak Can'ım. Çay kansızlık yapıyor maalesef. Onu da azaltmak lazım. Kola zaten zararlı tüketmiyorum ben. Ayran soda taze meyve suyu şalgam süt kefir serbestMerhaba kızlar çay,kahve, kola vs bunları tüketiyor musunuz? Hepsini de seviyorum, az içmeye çalışıyorum ama yine de gün içinde tüketiyorum. Çok fena şey yapmıyorumdur umarım
6.haftada gittim.Kızlar nasılsınız.ilk doktora ne zaman gittiniz
Koyuysa kiz aciksa erkek diye biliyorum ondan kizimda koyuydu
İki gündür bende de var mide yanması.. süt iyi gelir normalde. Bir de normalde canım birsey yemek istemiyor ama midem yaniyor ekşiyor mecbur birşeyler atıştırmak zorunda kaliyorumYaa birde benim bugün mide yanmam olmaya başladı biraz erken değil mi yaa... Oğlumda doğum için beklerken bile hemşireden ilaç istemiştim mide yanması için... Öldürdü beni. Bunda da mı olacak acaba
MerhabaYa benim idrar bazen acik sari bien mat oluyo senin ki nasil
Aynene benimde oyle ben 10 dk da bir wc ye gitmeye basladim zaten zorla cok su iciyirum ozaman acik ama disariya cikmak zorunda kaldiysam 2saat tutabilirsem ozaman koyu matYa benim idrar bazen acik sari bien mat oluyo senin ki nasil
Ben pazartesi gidicem insallah tam 5+0 daKızlar nasılsınız.ilk doktora ne zaman gittiniz
benimde biraz azaldı adet dönemi daha cok acıyodu o geçtiği için sanırımKizlar günaydın herkese . ..gogus hassasiyetiniz azaldimi sizinde ya...benimki azaldi ...
Ama ben haftasonu da yatamıyorum :-(Bugününüz dünden iyi olsun herkese günaydın bedeni kalksa da hala uykulu olanlar uyuyabiliyorsanız yatın vallaha haftasonu gelsin yatacam bütün gün...
Aynen benim de azaldı normal bi durum merak etmeyinKizlar günaydın herkese . ..gogus hassasiyetiniz azaldimi sizinde ya...benimki azaldi ...
Ayyy iyi bari..bende hemen kotuye yoruyorum...uyuyan hamisler uykuya asermissinizdir...eger caniniz baska bisi istemiyorsa...☺benimde biraz azaldı adet dönemi daha cok acıyodu o geçtiği için sanırım