2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar çay,kahve, kola vs bunları tüketiyor musunuz? Hepsini de seviyorum, az içmeye çalışıyorum ama yine de gün içinde tüketiyorum. Çok fena şey yapmıyorumdur umarım
Ben tukrtmiyorum vücudun dengesini bozuyor normalde de uyku düzenini filan . Çay zaten midemi bulandiriyor diğerlerini de içmiyorum

Canım ben dün gittim doktora ve bu hafta rapor verdi sürekli yat diye ben de senin gibiyim bir de fabrikada planlama mühendisiyim 2 kaybımız var doktor bu sefer herseyi önden yapalım diyor ve rapora zorladı resmen
Bende şef olarak gorev yapiyorum..mudur tatile cikti..hersey bize kaldi bu hafta ..o yuzden biraz hareketli bi hafta olacak...normalde masama oturup kalkmiyorum cok fazla..ama bugun yerime oturamadim...rapor iyidir...ama evde is yapicam diye kendini yorma...benim bi arkadasim sey derdi..ilk 3 ay elini bile kaldirip yukarilara uzanmayacaksin..zaten tutunmaya calisiyor sen onun dengesini bozuyorsun ani hareketlerle derdi...benimde iki kaybim var..biri subat biri haziran..biseyde cikmadi testlerde..hayirlisi artik...

Ben tukrtmiyorum vücudun dengesini bozuyor normalde de uyku düzenini filan . Çay zaten midemi bulandiriyor diğerlerini de içmiyorum
Bende bi bozukluk var o zaman kahve çay uykumu açmıyor işlerimi yetiştirememeye başladım. bile sürekli uyumak istiyorum, sürekli acıkıyorum, doyma hissim kalmadı( daha ay dolmadan kilo almaya başladım sonum iyiye gitmiyor. İştahsızlık evresi ne zaman başlıyor?

Aynen öyle tercih meselesi. Hepinizin bebeği sağlıklı sıhhatli olur Rabbim bu şekilde imtihan etmez inşallah

Günaydın güzel anne adayları
Bugünde bol bulantılı bir güne başladım... inşallah sizler iyisinizdir. Güzel haberlerin olduğu bir gün olur inşallah
Kızımda 15.haftamda soluğu acilde almistim çok kötü geçti o dönemler. Bu defa olmaz inşallah derken bugün midem bulanmaya başladı

Gunaydin kizlar. Hep bulanti sikayetlerinizi okuyorum, benim hic bulanmiyor ya acaba kotu bir durum mu var ki
Bulantiniz olmadigi için çoook sanslisiniz bence

Merhaba. hanimlar. bende bugun cift cizgiyi gordum
Hayırlı olsun

Kizlar ya kanama yoksa devam ediyor demek dimi gebelik ben kaygi yapıyorum
Dr kontrollerinizi aksatmayin hiç bi sorun olmaz inşallah kanaması aylarca sürüp bebeğini kucağına alan çok insan var güzel düşünelim güzel olsun

İnşallah gelmez canım, bende okulda tüm gün ayaktayım bide grip oldum öksürüyorum sürekli, beyazımsı pembemsi gibiydi bende tam seçemedim rengini olabilir mi diye sorayım dedim.

ben gece bitane vajinadan alıyorum canim
bana vajınadan kullan demişti önceki düşüğümde bu başka bi gebelik kanamam yok bunda çok şükür içiyorum ben şimdilik :/
zaten normali ağızdan alınması gerekiyo ama yan etkisi var diye çoğu kişi alttan alıyormuş. bende artık yan etki yok
bende malesef aşırı halsizlik uyku yapıyor
Oral vajinal kullanılabiliyor
sağol canım teşekkür ederim.

Rabbim sağlıklı bi gebelik geçirip hayırlı evlatlara sahip olmanızı nasip etsin inşallahhh

İnşallah gelmez canım, bende okulda tüm gün ayaktayım bide grip oldum öksürüyorum sürekli, beyazımsı pembemsi gibiydi bende tam seçemedim rengini olabilir mi diye sorayım dedim.
İnşallah inşallah . .cok gecmis olsun canım . ..rabbim hepimize sifa nasip eylesin..rahat bi hamilelik gecirmemizi nasip etsin

Merhaba kızlar çay,kahve, kola vs bunları tüketiyor musunuz? Hepsini de seviyorum, az içmeye çalışıyorum ama yine de gün içinde tüketiyorum. Çok fena şey yapmıyorumdur umarım
Meraba bende icmemeye calisiyorum. Ama isyerinde arkadaslarim surekli iciyolar. Nescafeye icim gidiyor ya. Bugun cay ictim sadece bir haftadir

Canım ben cayı acık iciyorum ama misafir le oda yoksa icmiyorum yada canım cok cekerse kahveyi onceki gebeligmde olan doktorum gunde 1fincan icebilirsin demisti cola icmiyorum

Bende 300 gr aldim 1haftada ilk 3ay 500 gr yada 1kilo diyorlar sonum ne olucak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…