- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
Ben tukrtmiyorum vücudun dengesini bozuyor normalde de uyku düzenini filan . Çay zaten midemi bulandiriyor diğerlerini de içmiyorumMerhaba kızlar çay,kahve, kola vs bunları tüketiyor musunuz? Hepsini de seviyorum, az içmeye çalışıyorum ama yine de gün içinde tüketiyorum. Çok fena şey yapmıyorumdur umarım
Bende şef olarak gorev yapiyorum..mudur tatile cikti..hersey bize kaldi bu hafta ..o yuzden biraz hareketli bi hafta olacak...normalde masama oturup kalkmiyorum cok fazla..ama bugun yerime oturamadim...rapor iyidir...ama evde is yapicam diye kendini yorma...benim bi arkadasim sey derdi..ilk 3 ay elini bile kaldirip yukarilara uzanmayacaksin..zaten tutunmaya calisiyor sen onun dengesini bozuyorsun ani hareketlerle derdi...benimde iki kaybim var..biri subat biri haziran..biseyde cikmadi testlerde..hayirlisi artik...Canım ben dün gittim doktora ve bu hafta rapor verdi sürekli yat diye ben de senin gibiyim bir de fabrikada planlama mühendisiyim 2 kaybımız var doktor bu sefer herseyi önden yapalım diyor ve rapora zorladı resmen
Bende bi bozukluk var o zaman kahve çay uykumu açmıyor işlerimi yetiştirememeye başladım. bile sürekli uyumak istiyorum, sürekli acıkıyorum, doyma hissim kalmadıBen tukrtmiyorum vücudun dengesini bozuyor normalde de uyku düzenini filan . Çay zaten midemi bulandiriyor diğerlerini de içmiyorum
Aynen öyle tercih meselesi. Hepinizin bebeği sağlıklı sıhhatli olur Rabbim bu şekilde imtihan etmez inşallahBende oğlumda ikili taramayı yaptırmıştım. Olumsuz birşey çıkmadı. Doktor 3 lü tarama hakkında bilgi verdi o Zaman. Sonrada ekledi aldırmayacaksanız gerek yok diye... Çok şükür inançlı insanlarız. Allah'ın imtihanına hayır demeyiz. Ama bazı ebeveynler doğumda sürpriz olsun istemiyor. Hazırlıklı olmak istiyor eğer bir sorun varsa. Sanırım bu gebeliğim de sağlıklı giderse bende yaptırırım ikili taramayı. Ama didiklemem sorun var mı diye
Kızımda 15.haftamda soluğu acilde almistim çok kötü geçti o dönemler. Bu defa olmaz inşallah derken bugün midem bulanmaya başladıGünaydın güzel anne adayları
Bugünde bol bulantılı bir güne başladım... inşallah sizler iyisinizdir. Güzel haberlerin olduğu bir gün olur inşallah
Bulantiniz olmadigi için çoook sanslisiniz benceGunaydin kizlar. Hep bulanti sikayetlerinizi okuyorum, benim hic bulanmiyor ya acaba kotu bir durum mu var ki
Hayırlı olsunMerhaba. hanimlar. bende bugun cift cizgiyi gordum
Dr kontrollerinizi aksatmayin hiç bi sorun olmaz inşallah kanaması aylarca sürüp bebeğini kucağına alan çok insan var güzel düşünelim güzel olsunKizlar ya kanama yoksa devam ediyor demek dimi gebelik ben kaygi yapıyorum
İnşallah gelmez canım, bende okulda tüm gün ayaktayım bide grip oldum öksürüyorum sürekli, beyazımsı pembemsi gibiydi bende tam seçemedim rengini olabilir mi diye sorayım dedim.Pembe ama beyazli akintiyla karisik geldi eve geldigimde bir iki damla kadar krem gibiydi..korkumdan hemen gittim yattim hala yatiyorum ..sonra gelmedi ..insallah bidahada gelmez bebis isteyen hickimseden..arabada salladi galiba...ankarada nerde cukursuz yol...sallana sallana gelip gidiyoruz..
bana vajınadan kullan demişti önceki düşüğümde bu başka bi gebelik kanamam yok bunda çok şükür içiyorum ben şimdilik :/ben gece bitane vajinadan alıyorum canim
bende malesef aşırı halsizlik uyku yapıyorzaten normali ağızdan alınması gerekiyo ama yan etkisi var diye çoğu kişi alttan alıyormuş. bende artık yan etki yok
sağol canım teşekkür ederim.Oral vajinal kullanılabiliyor
Progestan rahim duvarini kalinlastirmak icin kullaniliyor canimKizlar bu protestan i Neden kullaniyorsunuz
İnşallah inşallah . .cok gecmis olsun canım . ..rabbim hepimize sifa nasip eylesin..rahat bi hamilelik gecirmemizi nasip etsinİnşallah gelmez canım, bende okulda tüm gün ayaktayım bide grip oldum öksürüyorum sürekli, beyazımsı pembemsi gibiydi bende tam seçemedim rengini olabilir mi diye sorayım dedim.
Meraba bende icmemeye calisiyorum. Ama isyerinde arkadaslarim surekli iciyolar. Nescafeye icim gidiyor ya. Bugun cay ictim sadece bir haftadirMerhaba kızlar çay,kahve, kola vs bunları tüketiyor musunuz? Hepsini de seviyorum, az içmeye çalışıyorum ama yine de gün içinde tüketiyorum. Çok fena şey yapmıyorumdur umarım
Ooo hoşgeldin canım benim takvim yakışmış
Maşallah canım demek 2sini bir arada gòrdün sen sordun mu kalp atısını kaçmışÇok teşekürler canım karından bakalım kesene, kalp atışları için haftaya gelirsiniz dedi ama duyuldu çok şükür
Oo süper canımBizde bugün duyduk kalp atışlarımızı çok şükür
Giremedim canım bir kaç gündür tebrik ederimSaol cnm da ben zaten duydum kalp atışını
Canım ben cayı acık iciyorum ama misafir le oda yoksa icmiyorum yada canım cok cekerse kahveyi onceki gebeligmde olan doktorum gunde 1fincan icebilirsin demisti cola icmiyorumMerhaba kızlar çay,kahve, kola vs bunları tüketiyor musunuz? Hepsini de seviyorum, az içmeye çalışıyorum ama yine de gün içinde tüketiyorum. Çok fena şey yapmıyorumdur umarım
Bende 300 gr aldim 1haftada ilk 3ay 500 gr yada 1kilo diyorlar sonum ne olucak acabaBende bi bozukluk var o zaman kahve çay uykumu açmıyor işlerimi yetiştirememeye başladım. bile sürekli uyumak istiyorum, sürekli acıkıyorum, doyma hissim kalmadı( daha ay dolmadan kilo almaya başladım sonum iyiye gitmiyor. İştahsızlık evresi ne zaman başlıyor?
Bende istahsizlik var normalde ama az once corba ictim koca bi tabakBende 300 gr aldim 1haftada ilk 3ay 500 gr yada 1kilo diyorlar sonum ne olucak acaba
Ayyy hos buldum canim benim cok sagol vallaOoo hoşgeldin canım benim takvim yakışmış
Ya benim idrar bazen acik sari bien mat oluyo senin ki nasilAyyy hos buldum canim benim cok sagol valla