2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada aşırı mide bulantim vvar doğru düzgün birsey yiyemedim cubuk kraker dışında

Ben en iyisi atayim bugun bitane...nolur ne olmaz...hic yorgunluk gelmiyor ya..su anda ayaklarimin alti yaniyor resmen...oturtmadilarki bi yerime...
Canım ben dün gittim doktora ve bu hafta rapor verdi sürekli yat diye ben de senin gibiyim bir de fabrikada planlama mühendisiyim 2 kaybımız var doktor bu sefer herseyi önden yapalım diyor ve rapora zorladı resmen

Yarin bhcg vericem duzenli artiyormu diye...digerlerinde cok erken gittim ..bu sefer beklicem dedim ama...progestan evde var...acaba icsemmi icmesemmi diye düşünüyorum . .bide bugun cok kosturdum isyerinde..acaba ondanda olmus olabilirmi diyede aklima geliyor...o hengamede unutuyorum varligini...sonra aklima gelince hareketlerimi yavaslatiyorum ama is isten gecmis oluyor...
Canım birşey sorucam bu pembe lekelenme dediğin akıntı gibi mi yoksa başka türlü mü? Bende de beyazdı bugün lavoboda nasıl desem sütlü kahve pembemsi bi renk gördüm sanki de. Merak ettim. Geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi değildir.

Kızlar bu arada aşırı mide bulantim vvar doğru düzgün birsey yiyemedim cubuk kraker dışında

Geçecek bugünler inşAllah sütte mide rahatsızlıklarına iyi geliyor, oğlumda ilk üç ay kraker muz süt ile yaşamıştım, şimdi hiç bir şey yok, dr diyetisyene yönlendirdi sağlıklı beslenme için, gidince aldığım listelerden sizleri de bilgilendiricem:anneadayı:

Hayırlı olsun canım gözün aydın:KK200:
Bende de mide bulantısı birşey yok, başladı mı sende bulantılar
Bugün gece 03:00 itibariyle başladı. Çok kötü birşey valla col halsizim işe gidemedim. Ama olsun sabretcez artık:anneadayı: çok teşekkürler darısı başına canım

:olamaz:Merhaba kızlar çay,kahve, kola vs bunları tüketiyor musunuz? Hepsini de seviyorum, az içmeye çalışıyorum ama yine de gün içinde tüketiyorum. Çok fena şey yapmıyorumdur umarım

Canım birşey sorucam bu pembe lekelenme dediğin akıntı gibi mi yoksa başka türlü mü? Bende de beyazdı bugün lavoboda nasıl desem sütlü kahve pembemsi bi renk gördüm sanki de. Merak ettim. Geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi değildir.
Pembe ama beyazli akintiyla karisik geldi eve geldigimde bir iki damla kadar krem gibiydi..korkumdan hemen gittim yattim hala yatiyorum ..sonra gelmedi ..insallah bidahada gelmez bebis isteyen hickimseden..arabada salladi galiba...ankarada nerde cukursuz yol...sallana sallana gelip gidiyoruz..

X