- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanma kaşıntı yok ama sarı oluyor akıntım ya q
Benim de akintim beyaz ve koyu oluyor bazen sizinde oluyor mu
Kizlar ben cumartesi doktoruma sorucam ama sirkeli su olarak yikanin. Ama sakin sirkeyi icmeyin zarari olabilirİnterntte okudum canim sirkeli suyla yikayabilirmisiz gunde iki defa elma sirkesi diyor.ya da icedebilirmisiz suya sirke koyup.
Canım ben dün gittim doktora ve bu hafta rapor verdi sürekli yat diye ben de senin gibiyim bir de fabrikada planlama mühendisiyim 2 kaybımız var doktor bu sefer herseyi önden yapalım diyor ve rapora zorladı resmenBen en iyisi atayim bugun bitane...nolur ne olmaz...hic yorgunluk gelmiyor ya..su anda ayaklarimin alti yaniyor resmen...oturtmadilarki bi yerime...
Hayırlı uğurlu olsun canımMerhaba kizlar bende yeni test yaptim ogrendim ki hamileyim cift cizgiyi gordum hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim isalhhh
Canım birşey sorucam bu pembe lekelenme dediğin akıntı gibi mi yoksa başka türlü mü? Bende de beyazdı bugün lavoboda nasıl desem sütlü kahve pembemsi bi renk gördüm sanki de. Merak ettim. Geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi değildir.Yarin bhcg vericem duzenli artiyormu diye...digerlerinde cok erken gittim ..bu sefer beklicem dedim ama...progestan evde var...acaba icsemmi icmesemmi diye düşünüyorum . .bide bugun cok kosturdum isyerinde..acaba ondanda olmus olabilirmi diyede aklima geliyor...o hengamede unutuyorum varligini...sonra aklima gelince hareketlerimi yavaslatiyorum ama is isten gecmis oluyor...
Kızlar bu arada aşırı mide bulantim vvar doğru düzgün birsey yiyemedim cubuk kraker dışında
Sagol canımm Allah gonullerımızdekı nasıp etsınHayırlı uğurlu olsun canım
Bugün gece 03:00 itibariyle başladı. Çok kötü birşey valla col halsizim işe gidemedim. Ama olsun sabretcez artık çok teşekkürler darısı başına canımHayırlı olsun canım gözün aydın
Bende de mide bulantısı birşey yok, başladı mı sende bulantılar
Amin inş canımYaa ne kadar güzel bi haber :) darısı başıma cuma gidicem bende
Teşekkürler darısı sizlereHayırlı olsun inşallah sağlıkla devam etsin
Teşekkürler darısı sizlereMeraba canim tebrik ederim darisi bize insallah Burcu251
Saol cnm da ben zaten duydum kalp atışınıTeşekkürler darısı sizlere
Bizde bugün duyduk kalp atışlarımızı çok şükürBugün gece 03:00 itibariyle başladı. Çok kötü birşey valla col halsizim işe gidemedim. Ama olsun sabretcez artık çok teşekkürler darısı başına canım
Hayırlısı olsun ne güzel darısı hepimize:))Bizde bugün duyduk kalp atışlarımızı çok şükür
Pembe ama beyazli akintiyla karisik geldi eve geldigimde bir iki damla kadar krem gibiydi..korkumdan hemen gittim yattim hala yatiyorum ..sonra gelmedi ..insallah bidahada gelmez bebis isteyen hickimseden..arabada salladi galiba...ankarada nerde cukursuz yol...sallana sallana gelip gidiyoruz..Canım birşey sorucam bu pembe lekelenme dediğin akıntı gibi mi yoksa başka türlü mü? Bende de beyazdı bugün lavoboda nasıl desem sütlü kahve pembemsi bi renk gördüm sanki de. Merak ettim. Geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi değildir.