Benim de akintim beyaz ve koyu oluyor bazen sizinde oluyor muyanma kaşıntı yok ama sarı oluyor akıntım ya q
Bende de yok canim yaaa iyice evhamli oldum .hele burda okuyunca bende de var mi dusunuyom .benimde oluyo. değişiyor devamli anlayamıyorum. bazen beyaz koyu. bazen sarı. ama yanma kaşıntı yok
bende oyleyim bidaha ki kontrolüm 1 ay sonra ozamana kadar nasil dayancam bakalımBende de yok canim yaaa iyice evhamli oldum .hele burda okuyunca bende de var mi dusunuyom .
İnterntte okudum canim sirkeli suyla yikayabilirmisiz gunde iki defa elma sirkesi diyor.ya da icedebilirmisiz suya sirke koyup.bende oyleyim bidaha ki kontrolüm 1 ay sonra ozamana kadar nasil dayancam bakalım
akıntım oldukça bende yapayım şu yıkama işini canim sağolİnterntte okudum canim sirkeli suyla yikayabilirmisiz gunde iki defa elma sirkesi diyor.ya da icedebilirmisiz suya sirke koyup.
TeşekürlerHayırlı olsun canım maşallah
Amiiiin gözün aydın senindearamızda bir gün var. Şimdiden duyulması çok iyi maşallah. Bende haftaya gidicem. Sana da sorayım alttan mı baktırdın karından mı?
Baktırdım 2 dusuk varfı daha once pazartesi 3627 di bugun 3650 olmuş krsyi falan gordu bebegide 5+2 sin dedi ama beta boyle olunca devam etmeyebilir gebelik dedi yarın fakülteye gidicem daha derin arastırılcak
Ya ben gittim dün doktora kalp atisini dinleyemedm salı günü gel ddi bir sıkıntı yok inşallah
Kızlaar iyi akşamlar
Hatırlayan bilir mide bulantım kusmam yok diye üzülüyordum birşey var mı diye. Bugün 6+0 doktora geldik bebeğimide kalp atışımızı da duydum ekranda da mavi mavi yanıp sönmesini gördümusg boyuta göre 6+1 ablamla eşimde vardı çok duygulandık hala hastanedeyiz idrar tahlili verdim bulantı için ilaç vericek rahatlamam için darısı bekleyen annişlere inş
Yaa ne kadar güzel bi haber :) darısı başıma cuma gidicem bendeKızlaar iyi akşamlar
Hatırlayan bilir mide bulantım kusmam yok diye üzülüyordum birşey var mı diye. Bugün 6+0 doktora geldik bebeğimide kalp atışımızı da duydum ekranda da mavi mavi yanıp sönmesini gördümusg boyuta göre 6+1 ablamla eşimde vardı çok duygulandık hala hastanedeyiz idrar tahlili verdim bulantı için ilaç vericek rahatlamam için darısı bekleyen annişlere inş
Oral vajinal kullanılabiliyorKızlar Protestan 200 mg olan sadece vajinal yolla mi kullaniyolar
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam etsinKızlaar iyi akşamlar