Teşekkürler canımhayırlı haberlerle gel inşallah
Ayy vallahi çok kötüyüm kussam rahatlıcaö belki ama boş bir bulantı ve halsizlik var inş bir an önce geçer işe gitmem lazım akşam doktordan sonra yazarım size
aramıza hoşgeldin :) üzülme bu belirtiler bebeğin seninle olduğuna işaretmiş
Ben de yanımda kovayla geziyorum banyoya yetişememe ihtimaline karşı
Hayırlı haberlerini bekliyoruz o halde :)
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımAyy vallahi çok kötüyüm kussam rahatlıcaö belki ama boş bir bulantı ve halsizlik var inş bir an önce geçer işe gitmem lazım akşam doktordan sonra yazarım size
ben ağızdan alıyorum sabah akşam 200 mgKızlar Protestan 200 mg olan sadece vajinal yolla mi kullaniyolar
Gozun aydin canim darisi kalp atislarina insallahGuzel anneler ben bugun doktora gittim keseyi gördük hayirlisi ile bi sikinti yok dedi bu kasik agrisi ve akintilari sordum benim akintimda sari ve kokulu olmaya basladi dedim simdi birşey yapamayiz ileri ki donemde ancak dedi enfeksiyon sanirim
Dualarim seninle canim bende igne vuruyorum..Rabbim yardimcimiz olsunBen öğrendiğimden beri gobekden kan pıhtılaşması için iğne vuruluorum progestan içiorum coraspirinde hayırlısı olsun hakkımızda dua edin bana arkadaslar
Benimde akinti pembeye dönüştü . ..sanirim buda gidici gibi görünüyor . .halbuki bundan cok umutluydum..dua edin kizlar insallah bu sefer bisey olmazBaktırdım 2 dusuk varfı daha once pazartesi 3627 di bugun 3650 olmuş krsyi falan gordu bebegide 5+2 sin dedi ama beta boyle olunca devam etmeyebilir gebelik dedi yarın fakülteye gidicem daha derin arastırılcak
Hayirlisi olsun canim bizede haber ver dr gelinceEvet canım 18:50 de randevum kendimi nazar ettim sanırım dün gece 3 de mide bulantısı baş dönmesiyle uyandım işe gidemedim bugün çok halsizim
Bende o sekilde alttan alamam zaten ya bi farklılık yoktur herhaldeben ağızdan alıyorum sabah akşam 200 mg
Hayirlisi canim insallah normal bir lekelenmedir dr gorusuyormusun lekelenme var diye progestan tarzi bir ilac kullaniyormusunBenimde akinti pembeye dönüştü . ..sanirim buda gidici gibi görünüyor . .halbuki bundan cok umutluydum..dua edin kizlar insallah bu sefer bisey olmaz
Amin sağol canim benimGozun aydin canim darisi kalp atislarina insallah
Yarin bhcg vericem duzenli artiyormu diye...digerlerinde cok erken gittim ..bu sefer beklicem dedim ama...progestan evde var...acaba icsemmi icmesemmi diye düşünüyorum . .bide bugun cok kosturdum isyerinde..acaba ondanda olmus olabilirmi diyede aklima geliyor...o hengamede unutuyorum varligini...sonra aklima gelince hareketlerimi yavaslatiyorum ama is isten gecmis oluyor...Hayirlisi canim insallah normal bir lekelenmedir dr gorusuyormusun lekelenme var diye progestan tarzi bir ilac kullaniyormusun
ben gece bitane vajinadan alıyorum canimKızlar Protestan 200 mg olan sadece vajinal yolla mi kullaniyolar
zaten normali ağızdan alınması gerekiyo ama yan etkisi var diye çoğu kişi alttan alıyormuş. bende artık yan etki yokBende o sekilde alttan alamam zaten ya bi farklılık yoktur herhalde
akıntın mı var ya da idrar da yanma ?kızlar bu sirkeli suyu nasıl kullanıyoruz
yanma kaşıntı yok ama sarı oluyor akıntım ya qakıntın mı var ya da idrar da yanma ?
ben doktorumun tavsiyesi üzerine 1 lt lik cam şişeye az sirke sonra su ekledim. tuvaletten sonra o suyla yıkıyorum
cumartesi tekrar soracağım benim akıntım var
Dikkat et canim benim belki yorulmak vucuduna iyi gelmiyordur.insallah yarin degerin artar guzel haber verirsin.progestan bilemicem dr yazma msjlasma sansin varsa sor bakalim ne dicek.genelde onlem olarak veriyorlar.ben catlatma ignesinden bu yana vajinal jel olarak progestan kullaniyorum.Yarin bhcg vericem duzenli artiyormu diye...digerlerinde cok erken gittim ..bu sefer beklicem dedim ama...progestan evde var...acaba icsemmi icmesemmi diye düşünüyorum . .bide bugun cok kosturdum isyerinde..acaba ondanda olmus olabilirmi diyede aklima geliyor...o hengamede unutuyorum varligini...sonra aklima gelince hareketlerimi yavaslatiyorum ama is isten gecmis oluyor...
Ben en iyisi atayim bugun bitane...nolur ne olmaz...hic yorgunluk gelmiyor ya..su anda ayaklarimin alti yaniyor resmen...oturtmadilarki bi yerime...Dikkat et canim benim belki yorulmak vucuduna iyi gelmiyordur.insallah yarin degerin artar guzel haber verirsin.progestan bilemicem dr yazma msjlasma sansin varsa sor bakalim ne dicek.genelde onlem olarak veriyorlar.ben catlatma ignesinden bu yana vajinal jel olarak progestan kullaniyorum.