- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
Benim minik defterim var her gittigimde yazdiklarimi soruyorum :) iyi oluyorUnutmam insallah ☺ Not defteri tutayim en iyisi
benimde sarımtrak oldu iyice baştan beyazdı tedirginim. çook hafif bir koku var enfeksiyon diye wcden sonra sirkeyle yıkanıyorum ama idrarda sıkıntım yok bolda su içiyorum, enfeksiyon olunca idrarda batmam olur genelde. acaba progestanmı yapıyor yan etkilerde vardıKızlar diyeceksiniz iki çocuğu var Nasıl hamile ama inanın sanki ilk gibi krem rengi beyazımsı akıntım oluyo bacaklarımda ağrı bu normaldi değil mi yaa of
Cnm ben kızımda kullanmıştım sadece Progestan ilk çocuğumda yani. Şuan kullanmıyorum ama renk sarı değil beyaz Bi de ağrı oluyo ayaklarımın altona yükselti koyup yatınca hafifliği. Hayırlısı ile Bi kalp atışını duysaydım Allah'ın izniyle ..benimde sarımtrak oldu iyice baştan beyazdı tedirginim. çook hafif bir koku var enfeksiyon diye wcden sonra sirkeyle yıkanıyorum ama idrarda sıkıntım yok bolda su içiyorum, enfeksiyon olunca idrarda batmam olur genelde. acaba progestanmı yapıyor yan etkilerde vardı
Selam güzel anneler
İlk dr kontrolümüze gittik bugün kesesi miniğim görüldü kalp atışlarını dinledikçok şükür herşey yolundaymış
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara
Baktırdım 2 dusuk varfı daha once pazartesi 3627 di bugun 3650 olmuş krsyi falan gordu bebegide 5+2 sin dedi ama beta boyle olunca devam etmeyebilir gebelik dedi yarın fakülteye gidicem daha derin arastırılcakBaktirdin mi betaya bi daha canim kac cikti ..
Senin ilk gebelikmiydi ?
Kan pihtilasmasi icin test yaptirmismiydin Ben ögrenir ögrenmez igneye basladim yoksa benimde deger belki artmayacakti .. Seninde sanirim pihtilasma ve kromozomlara bakilacak Üzüldüm canim ne diyecegimi de bilmiyorum insallah artar degerin gebelik devam ederBaktırdım 2 dusuk varfı daha once pazartesi 3627 di bugun 3650 olmuş krsyi falan gordu bebegide 5+2 sin dedi ama beta boyle olunca devam etmeyebilir gebelik dedi yarın fakülteye gidicem daha derin arastırılcak
Darisi kalp atimina insallah .. Benimde bu hafta kalp atimindan sonra 5 tüp kan alindi idrar verdim tum kontroller yapilacak .. sanirim sizinde haftaya yapar tum tetkikleri o zaman belli olur ..Guzel anneler ben bugun doktora gittim keseyi gördük hayirlisi ile bi sikinti yok dedi bu kasik agrisi ve akintilari sordum benim akintimda sari ve kokulu olmaya basladi dedim simdi birşey yapamayiz ileri ki donemde ancak dedi enfeksiyon sanirim
Ben öğrendiğimden beri gobekden kan pıhtılaşması için iğne vuruluorum progestan içiorum coraspirinde hayırlısı olsun hakkımızda dua edin bana arkadaslarKan pihtilasmasi icin test yaptirmismiydin Ben ögrenir ögrenmez igneye basladim yoksa benimde deger belki artmayacakti .. Seninde sanirim pihtilasma ve kromozomlara bakilacak Üzüldüm canim ne diyecegimi de bilmiyorum insallah artar degerin gebelik devam eder
Evet canım 18:50 de randevum kendimi nazar ettim sanırım dün gece 3 de mide bulantısı baş dönmesiyle uyandım işe gidemedim bugün çok halsizimBurcu251 Burcu sen ne yaptın dr a gidecektin bugün değil mi?
canım hakkında hayırlısı olsun çok üzüldümBen öğrendiğimden beri gobekden kan pıhtılaşması için iğne vuruluorum progestan içiorum coraspirinde hayırlısı olsun hakkımızda dua edin bana arkadaslar
Guzel anneler ben bugun doktora gittim keseyi gördük hayirlisi ile bi sikinti yok dedi bu kasik agrisi ve akintilari sordum benim akintimda sari ve kokulu olmaya basladi dedim simdi birşey yapamayiz ileri ki donemde ancak dedi enfeksiyon sanirim
hayırlı haberlerle gel inşallahEvet canım 18:50 de randevum kendimi nazar ettim sanırım dün gece 3 de mide bulantısı baş dönmesiyle uyandım işe gidemedim bugün çok halsizim
Dualarim seninle insallah hakkinda hayirli olan olsun .. Senin icin hayirliysa bu bebek sen ne yapsan da tutunur sana birakmazBen öğrendiğimden beri gobekden kan pıhtılaşması için iğne vuruluorum progestan içiorum coraspirinde hayırlısı olsun hakkımızda dua edin bana arkadaslar
aramıza hoşgeldin :) üzülme bu belirtiler bebeğin seninle olduğuna işaretmişEvet canım 18:50 de randevum kendimi nazar ettim sanırım dün gece 3 de mide bulantısı baş dönmesiyle uyandım işe gidemedim bugün çok halsizim
Ya ben gittim dün doktora kalp atisini dinleyemedm salı günü gel ddi bir sıkıntı yok inşallahSelam güzel anneler
İlk dr kontrolümüze gittik bugün kesesi miniğim görüldü kalp atışlarını dinledikçok şükür herşey yolundaymış
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara