2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

o_O
aramıza hoşgeldin :) üzülme bu belirtiler bebeğin seninle olduğuna işaretmiş :anneadayı:
Ben de yanımda kovayla geziyorum banyoya yetişememe ihtimaline karşı o_O
Hayırlı haberlerini bekliyoruz o halde :)
Ayy vallahi çok kötüyüm kussam rahatlıcaö belki ama boş bir bulantı ve halsizlik var inş bir an önce geçer işe gitmem lazım akşam doktordan sonra yazarım size:KK200::anne:

Guzel anneler ben bugun doktora gittim keseyi gördük hayirlisi ile bi sikinti yok dedi bu kasik agrisi ve akintilari sordum benim akintimda sari ve kokulu olmaya basladi dedim simdi birşey yapamayiz ileri ki donemde ancak dedi enfeksiyon sanirim
Gozun aydin canim darisi kalp atislarina insallah

Baktırdım 2 dusuk varfı daha once pazartesi 3627 di bugun 3650 olmuş krsyi falan gordu bebegide 5+2 sin dedi ama beta boyle olunca devam etmeyebilir gebelik dedi yarın fakülteye gidicem daha derin arastırılcak
Benimde akinti pembeye dönüştü . ..sanirim buda gidici gibi görünüyor . .halbuki bundan cok umutluydum..dua edin kizlar insallah bu sefer bisey olmaz

Son düzenleme:
Benimde akinti pembeye dönüştü . ..sanirim buda gidici gibi görünüyor . .halbuki bundan cok umutluydum..dua edin kizlar insallah bu sefer bisey olmaz
Hayirlisi canim insallah normal bir lekelenmedir dr gorusuyormusun lekelenme var diye progestan tarzi bir ilac kullaniyormusun

Hayirlisi canim insallah normal bir lekelenmedir dr gorusuyormusun lekelenme var diye progestan tarzi bir ilac kullaniyormusun
Yarin bhcg vericem duzenli artiyormu diye...digerlerinde cok erken gittim ..bu sefer beklicem dedim ama...progestan evde var...acaba icsemmi icmesemmi diye düşünüyorum . .bide bugun cok kosturdum isyerinde..acaba ondanda olmus olabilirmi diyede aklima geliyor...o hengamede unutuyorum varligini...sonra aklima gelince hareketlerimi yavaslatiyorum ama is isten gecmis oluyor...

kızlar bu sirkeli suyu nasıl kullanıyoruz
akıntın mı var ya da idrar da yanma ?
ben doktorumun tavsiyesi üzerine 1 lt lik cam şişeye az sirke sonra su ekledim. tuvaletten sonra o suyla yıkıyorum
cumartesi tekrar soracağım benim akıntım var

akıntın mı var ya da idrar da yanma ?
ben doktorumun tavsiyesi üzerine 1 lt lik cam şişeye az sirke sonra su ekledim. tuvaletten sonra o suyla yıkıyorum
cumartesi tekrar soracağım benim akıntım var
yanma kaşıntı yok ama sarı oluyor akıntım ya q

Yarin bhcg vericem duzenli artiyormu diye...digerlerinde cok erken gittim ..bu sefer beklicem dedim ama...progestan evde var...acaba icsemmi icmesemmi diye düşünüyorum . .bide bugun cok kosturdum isyerinde..acaba ondanda olmus olabilirmi diyede aklima geliyor...o hengamede unutuyorum varligini...sonra aklima gelince hareketlerimi yavaslatiyorum ama is isten gecmis oluyor...
Dikkat et canim benim belki yorulmak vucuduna iyi gelmiyordur.insallah yarin degerin artar guzel haber verirsin.progestan bilemicem dr yazma msjlasma sansin varsa sor bakalim ne dicek.genelde onlem olarak veriyorlar.ben catlatma ignesinden bu yana vajinal jel olarak progestan kullaniyorum.

Dikkat et canim benim belki yorulmak vucuduna iyi gelmiyordur.insallah yarin degerin artar guzel haber verirsin.progestan bilemicem dr yazma msjlasma sansin varsa sor bakalim ne dicek.genelde onlem olarak veriyorlar.ben catlatma ignesinden bu yana vajinal jel olarak progestan kullaniyorum.
Ben en iyisi atayim bugun bitane...nolur ne olmaz...hic yorgunluk gelmiyor ya..su anda ayaklarimin alti yaniyor resmen...oturtmadilarki bi yerime...

X