2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar diyeceksiniz iki çocuğu var Nasıl hamile ama inanın sanki ilk gibi krem rengi beyazımsı akıntım oluyo bacaklarımda ağrı bu normaldi değil mi yaa of :KK17::KK17::KK17::KK17:

Kızlar diyeceksiniz iki çocuğu var Nasıl hamile ama inanın sanki ilk gibi krem rengi beyazımsı akıntım oluyo bacaklarımda ağrı bu normaldi değil mi yaa of :KK17::KK17::KK17::KK17:
benimde sarımtrak oldu iyice baştan beyazdı tedirginim. çook hafif bir koku var enfeksiyon diye wcden sonra sirkeyle yıkanıyorum ama idrarda sıkıntım yok bolda su içiyorum, enfeksiyon olunca idrarda batmam olur genelde. acaba progestanmı yapıyor yan etkilerde vardı

benimde sarımtrak oldu iyice baştan beyazdı tedirginim. çook hafif bir koku var enfeksiyon diye wcden sonra sirkeyle yıkanıyorum ama idrarda sıkıntım yok bolda su içiyorum, enfeksiyon olunca idrarda batmam olur genelde. acaba progestanmı yapıyor yan etkilerde vardı
Cnm ben kızımda kullanmıştım sadece Progestan ilk çocuğumda yani. Şuan kullanmıyorum ama renk sarı değil beyaz Bi de ağrı oluyo ayaklarımın altona yükselti koyup yatınca hafifliği. Hayırlısı ile Bi kalp atışını duysaydım Allah'ın izniyle ..

Selam güzel anneler
İlk dr kontrolümüze gittik bugün kesesi miniğim görüldü kalp atışlarını dinledik:KK200::emir_bebek: çok şükür herşey yolundaymış

Darısı bekleyen tüm arkadaşlara:anneadayı:

Amiiiin gözün aydın seninde :halay: aramızda bir gün var. Şimdiden duyulması çok iyi maşallah. Bende haftaya gidicem. Sana da sorayım alttan mı baktırdın karından mı?

Baktirdin mi betaya bi daha canim kac cikti ..
Senin ilk gebelikmiydi ?
Baktırdım 2 dusuk varfı daha once pazartesi 3627 di bugun 3650 olmuş krsyi falan gordu bebegide 5+2 sin dedi ama beta boyle olunca devam etmeyebilir gebelik dedi yarın fakülteye gidicem daha derin arastırılcak

Baktırdım 2 dusuk varfı daha once pazartesi 3627 di bugun 3650 olmuş krsyi falan gordu bebegide 5+2 sin dedi ama beta boyle olunca devam etmeyebilir gebelik dedi yarın fakülteye gidicem daha derin arastırılcak
Kan pihtilasmasi icin test yaptirmismiydin Ben ögrenir ögrenmez igneye basladim yoksa benimde deger belki artmayacakti .. Seninde sanirim pihtilasma ve kromozomlara bakilacak Üzüldüm canim ne diyecegimi de bilmiyorum insallah artar degerin gebelik devam eder :KK43:

Guzel anneler ben bugun doktora gittim keseyi gördük hayirlisi ile bi sikinti yok dedi bu kasik agrisi ve akintilari sordum benim akintimda sari ve kokulu olmaya basladi dedim simdi birşey yapamayiz ileri ki donemde ancak dedi enfeksiyon sanirim
Darisi kalp atimina insallah .. Benimde bu hafta kalp atimindan sonra 5 tüp kan alindi idrar verdim tum kontroller yapilacak .. sanirim sizinde haftaya yapar tum tetkikleri o zaman belli olur ..

Kan pihtilasmasi icin test yaptirmismiydin Ben ögrenir ögrenmez igneye basladim yoksa benimde deger belki artmayacakti .. Seninde sanirim pihtilasma ve kromozomlara bakilacak Üzüldüm canim ne diyecegimi de bilmiyorum insallah artar degerin gebelik devam eder :KK43:
Ben öğrendiğimden beri gobekden kan pıhtılaşması için iğne vuruluorum progestan içiorum coraspirinde hayırlısı olsun hakkımızda dua edin bana arkadaslar

Guzel anneler ben bugun doktora gittim keseyi gördük hayirlisi ile bi sikinti yok dedi bu kasik agrisi ve akintilari sordum benim akintimda sari ve kokulu olmaya basladi dedim simdi birşey yapamayiz ileri ki donemde ancak dedi enfeksiyon sanirim

benimde beyazdan sarıya döndü kuzum ya çok hafifte koku var. cumartesi soracağım ama şimdiden bol su içmeye ve sirkeli suyla wcden sonra yıkamaya başladım

Ben öğrendiğimden beri gobekden kan pıhtılaşması için iğne vuruluorum progestan içiorum coraspirinde hayırlısı olsun hakkımızda dua edin bana arkadaslar
Dualarim seninle insallah hakkinda hayirli olan olsun .. Senin icin hayirliysa bu bebek sen ne yapsan da tutunur sana birakmaz :KK66:

o_O
Evet canım 18:50 de randevum kendimi nazar ettim sanırım dün gece 3 de mide bulantısı baş dönmesiyle uyandım işe gidemedim bugün çok halsizim o_O:KK61:
aramıza hoşgeldin :) üzülme bu belirtiler bebeğin seninle olduğuna işaretmiş :anneadayı:
Ben de yanımda kovayla geziyorum banyoya yetişememe ihtimaline karşı o_O
Hayırlı haberlerini bekliyoruz o halde :)

Selam güzel anneler
İlk dr kontrolümüze gittik bugün kesesi miniğim görüldü kalp atışlarını dinledik:KK200::emir_bebek: çok şükür herşey yolundaymış

Darısı bekleyen tüm arkadaşlara:anneadayı:
Ya ben gittim dün doktora kalp atisini dinleyemedm salı günü gel ddi bir sıkıntı yok inşallah

X