hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün inşallahSelam güzel anneler
İlk dr kontrolümüze gittik bugün kesesi miniğim görüldü kalp atışlarını dinledikçok şükür herşey yolundaymış
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara
Masallah canim cok guzel haberSelam güzel anneler
İlk dr kontrolümüze gittik bugün kesesi miniğim görüldü kalp atışlarını dinledikçok şükür herşey yolundaymış
Gozunuz aydin MasallahSelam güzel anneler
Sagol canimhayırlısı olsun çok sevindim cok güzel haberbidaha nezaman kontrol canım
Gozunuz aydin Masallah
Amin insallahCanim cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahmasallah
Ogrendigimden beri cola icmedim cokta severim hep ayran iciyorum aklimda olucak bu tavsiyen sagol canim :)Bana olips ve soğuk kola iyi gelirdi diğer gebeliğimde şimdilik şükür bulantım yok
Masallah canim cok guzel haber
Amin kuzum inşallahAmin insallahDarisi senin miniklerin basina
hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Maşallah iki gündür ne güzel haberlerSelam güzel anneler
Hayirlisi canim eli ayagi duzgun saglikli olsunda varsin tek olsun rabbimin takdiri hakkimizda hayirlisi olsun canimAllah razı olsun canım
dra ikici varmı diye sordu babamız, tek kese içinde varsa bile birdahakine görünür bunu zar zor gördüm dedi
Anladım canım ozaman bir sor bakalım kaç diyecekIki hafta sonra gidicem yazmiyor kagitta kalp atimi sirasinda cikti almamis bebegin gorundugu alanin ciktisini almis o yuzden yazmiyor olabilir ..
Hayırlı olsun canım maşallahSelam güzel anneler
Süperrr hayırlı olsunSelam güzel anneler
Unutmam insallah ☺ Not defteri tutayim en iyisiAnladım canım ozaman bir sor bakalım kaç diyecek
Ben gecenki hamileligimde unutuyorum diye sorucaklarimi kagida yazip gidiyordum hep cikinca aklima geliyor unutuyorum heyecan basiyor odaya girince:)Unutmam insallah ☺ Not defteri tutayim en iyisi
Alpi sen duydun sanırım benimki yine dusuyor sanırım betam yükselmiyor doktprumda şüphelendi yarın araştırmalar başlıcakUnutmam insallah ☺ Not defteri tutayim en iyisi
Aynen bir suru sorularim vardi ben icerdeyken esim sormus bazilarini ben heyecandan soramadim ciktigimda aklima geldi bi not defteri tutmak iyi olacakBen gecenki hamileligimde unutuyorum diye sorucaklarimi kagida yazip gidiyordum hep cikinca aklima geliyor unutuyorum heyecan basiyor odaya girince:)
Baktirdin mi betaya bi daha canim kac cikti ..Alpi sen duydun sanırım benimki yine dusuyor sanırım betam yükselmiyor doktprumda şüphelendi yarın araştırmalar başlıcak