2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benimde oluyo. değişiyor devamli anlayamıyorum. bazen beyaz koyu. bazen sarı. ama yanma kaşıntı yok

Amiiiin gözün aydın seninde :halay: aramızda bir gün var. Şimdiden duyulması çok iyi maşallah. Bende haftaya gidicem. Sana da sorayım alttan mı baktırdın karından mı?

Çok teşekürler canım karından bakalım kesene, kalp atışları için haftaya gelirsiniz dedi ama duyuldu çok şükür:emir_bebek:

Baktırdım 2 dusuk varfı daha once pazartesi 3627 di bugun 3650 olmuş krsyi falan gordu bebegide 5+2 sin dedi ama beta boyle olunca devam etmeyebilir gebelik dedi yarın fakülteye gidicem daha derin arastırılcak

Hayırlı hanerlerle gel inşAllah canım:dua:

Kızlaar iyi akşamlar
Hatırlayan bilir mide bulantım kusmam yok diye üzülüyordum birşey var mı diye. Bugün 6+0 doktora geldik bebeğimide kalp atışımızı da duydum ekranda da mavi mavi yanıp sönmesini gördüm :anneadayı: usg boyuta göre 6+1 ablamla eşimde vardı çok duygulandık hala hastanedeyiz idrar tahlili verdim bulantı için ilaç vericek rahatlamam için darısı bekleyen annişlere inş :anneadayı::dua:

Kızlaar iyi akşamlar
Hatırlayan bilir mide bulantım kusmam yok diye üzülüyordum birşey var mı diye. Bugün 6+0 doktora geldik bebeğimide kalp atışımızı da duydum ekranda da mavi mavi yanıp sönmesini gördüm :anneadayı: usg boyuta göre 6+1 ablamla eşimde vardı çok duygulandık hala hastanedeyiz idrar tahlili verdim bulantı için ilaç vericek rahatlamam için darısı bekleyen annişlere inş :anneadayı::dua:

Hayırlı olsun canım gözün aydın:KK200:
Bende de mide bulantısı birşey yok, başladı mı sende bulantılar

Kızlaar iyi akşamlar
Yaa ne kadar güzel bi haber :) darısı başıma cuma gidicem bende

Kızlaar iyi akşamlar
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam etsin

X