2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence folik asit alımına başlamalısın, çocuk düşündüğün anda bile hemen başlatıyorlar, omurga gelişimi için çok önemli demişti.

Günaydın canım. Ben de aynı şekilde uyandım ağlıyorum resmen bulantıdan. Birsey de yok ki çıksın. Ne yapsak iyi gelir acaba
Oğlumda da bulantım vardı. Sabah safra çıkarır günü kurtarırdım. Bunda tüm gün bulantı hali çubuk kraker taşıyorum yanımda ama çok da kar etmedi. Yiyebildiğim tuzlu salatalık. Peynir ekmek. O da affedersiniz çıkardıktan sonra hemen yersem. Yoksa sil baştan bulantı başlıyor... İnşallah 12. Hafta da biter

Bende oğlumda bir sabah safra çıkarırdım ama bu sefer fena geçiyor. Yemeğe korkuyorum. Zaten Can'ım da birşey istemiyor. Bütün gün ne yiyebilirimin derdindeyim
Moralini yüksek tut inşallah Allah'ın izniyle artar değerlerin. Demek 3. Geliyor ben 34 yaşındayım. 2. Side gelsin sağlıkla inşallah daha da tamamdır benim için

Ben 27 yasındayım :) 23 te kızım oldu 25 te oğlum :)) inşallah seneye de kuzum gelicek Allah'ın izniyle

Aaa ben onu unuttum sormayi Acaba bebek gorunecek mi kalp atacak mi derken kendimi nefesimi tutmus olarak buldum sonrada zaten sevincten yine bisi soramadim :)
Neyse canım olsun bidaha be zamab cagırıcak bazı hastanelerin ultrason kagidinda yaziyormus belki vardir(bhm)miydi neydi

Gözün aydın :) insan heyecanlı ve sabırsız oluyor ilkinde. Aynen kese görünmez daha. Eczaneden hemen bir folik asit alıp başlamalısın bence. Bir de için rahat etsin diye beta hcg artıyor mı diye yarın da bir kan tahlili verebilirsin. Haftaya doktora gitmen naçizane daha mantıklı.

Aaa ben onu unuttum sormayi Acaba bebek gorunecek mi kalp atacak mi derken kendimi nefesimi tutmus olarak buldum sonrada zaten sevincten yine bisi soramadim :)
Gözün aydın canım ne heyecandır o pıt pıtlar bende kalp atışı için haftaya gidicem 6+5 te . Sana alttan mı baktılar yoksa karından mı?

Gözün aydın canım ne heyecandır o pıt pıtlar bende kalp atışı için haftaya gidicem 6+5 te . Sana alttan mı baktılar yoksa karından mı?
Sagol canim aynen cok heyecanliydi ❤ Gecmis kotü olunca heyecan korku hepsi vardi cok sukur yolunda hersey.. Karindan bakti kesede de kalp atimindada .. Darisi size olsun insallah ..

Bence folik asit alımına başlamalısın, çocuk düşündüğün anda bile hemen başlatıyorlar, omurga gelişimi için çok önemli demişti.

evet öyleymiş ama kafama göre mi alsam doktorun tavsiye ettiğini mi bilemedim.

çok teşekkür ederim. evet demin doktorun hemşiresiyle konuştum. hcg yi takip ettirmelisin dedi. allah korusun dış gebelik için takip edileli dedi. ben yine de bugün bir gideyim. saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…