kızlar günaydın. benim adetime daha 2 gün var. 2 gün önce kan testi yaptırdım. hcg 156 çıktı. normal mi ?
bir de herkesin tavsiye ettiği bir doktor var. özel hastanede. bugün ona randevu aldım ama sonradan da pişman oldum. nasılsa keseyi göremeyecekmiş. boşuna gitmesem mi acaba ne dersiniz.
ama bi yandan da ilk hamileliğim. tavsiyeler vitaminler için bi görünsem mi acaba. daha hiç vitamin folik asit filan kullanmadım. kararsız kaldım.
Oğlumda da bulantım vardı. Sabah safra çıkarır günü kurtarırdım. Bunda tüm gün bulantı haliGünaydın canım. Ben de aynı şekilde uyandım ağlıyorum resmen bulantıdan. Birsey de yok ki çıksın. Ne yapsak iyi gelir acaba
Bende oğlumda bir sabah safra çıkarırdım ama bu sefer fena geçiyor. Yemeğe korkuyorum. Zaten Can'ım da birşey istemiyor. Bütün gün ne yiyebilirimin derdindeyimGünaydın Can'ım bende hafif var ama psikolojik mi bebişle mi alakalı bilemedim. Kızımda hiç bulantım olmadı oğlumda gece bile kalkıp çıkarıyordumbakalım bu yaramaz Nasıl olacak. İnşallah beta değerim artar rahat Bi gebelik geçiririm inşallah
Ahh ilk gebeliğimde kurtarıyordu. Ama bu sefer kraker kurtarmıyor beni. 2. Ler yaramaz oluyor galibaKizlar yataktan kalkmadan cubuk kraker yiyin geceden yataginizin yanina hazurlayin kalkmadan yiyin insallah iyi gelir
Ben 27 yasındayım :) 23 te kızım oldu 25 te oğlum :)) inşallah seneye de kuzum gelicek Allah'ın izniyleBende oğlumda bir sabah safra çıkarırdım ama bu sefer fena geçiyor. Yemeğe korkuyorum. Zaten Can'ım da birşey istemiyor. Bütün gün ne yiyebilirimin derdindeyim
Moralini yüksek tut inşallah Allah'ın izniyle artar değerlerin. Demek 3. Geliyorben 34 yaşındayım. 2. Side gelsin sağlıkla inşallah daha da tamamdır benim için
Çok Şükür bebegimi gördüm kalbinin sesinide dinledim ..
Darisi sizlere insallah
Canim ben dün verdim kan aksama netten ogrendim sonucu doktordab sifre iste veriyor onla giriyorsun yoksa 2gun sonra gel diyorlarsağlık ocağında geç çıkıyor zaten sonraki gün ancak veriyorlar.. en iyisi akşam acilde veririm
Aaa ben onu unuttum sormayisüperrrrrr kalp atısı kaçtı canım bakalim bu cinsiyet olayı tutucakmı?
Neyse canım olsun bidaha be zamab cagırıcak bazı hastanelerin ultrason kagidinda yaziyormus belki vardir(bhm)miydi neydiAaa ben onu unuttum sormayiAcaba bebek gorunecek mi kalp atacak mi derken kendimi nefesimi tutmus olarak buldum sonrada zaten sevincten yine bisi soramadim :)
Gözün aydın :) insan heyecanlı ve sabırsız oluyor ilkinde. Aynen kese görünmez daha. Eczaneden hemen bir folik asit alıp başlamalısın bence. Bir de için rahat etsin diye beta hcg artıyor mı diye yarın da bir kan tahlili verebilirsin. Haftaya doktora gitmen naçizane daha mantıklı.kızlar günaydın. benim adetime daha 2 gün var. 2 gün önce kan testi yaptırdım. hcg 156 çıktı. normal mi ?
bir de herkesin tavsiye ettiği bir doktor var. özel hastanede. bugün ona randevu aldım ama sonradan da pişman oldum. nasılsa keseyi göremeyecekmiş. boşuna gitmesem mi acaba ne dersiniz.
ama bi yandan da ilk hamileliğim. tavsiyeler vitaminler için bi görünsem mi acaba. daha hiç vitamin folik asit filan kullanmadım. kararsız kaldım.
Iki hafta sonra gidicem yazmiyor kagitta kalp atimi sirasinda cikti almamis bebegin gorundugu alanin ciktisini almis o yuzden yazmiyor olabilir ..Neyse canım olsun bidaha be zamab cagırıcak bazı hastanelerin ultrason kagidinda yaziyormus belki vardir(bhm)miydi neydi
Gözün aydın canımAaa ben onu unuttum sormayiAcaba bebek gorunecek mi kalp atacak mi derken kendimi nefesimi tutmus olarak buldum sonrada zaten sevincten yine bisi soramadim :)
Sagol canim aynen cok heyecanliydi ❤ Gecmis kotü olunca heyecan korku hepsi vardi cok sukur yolunda hersey.. Karindan bakti kesede de kalp atimindada .. Darisi size olsun insallah ..Gözün aydın canımne heyecandır o pıt pıtlar bende kalp atışı için haftaya gidicem 6+5 te . Sana alttan mı baktılar yoksa karından mı?
kimbilir nasıl bi duygudur inşallah bizde yaşayalım AllahımIki hafta sonra gidicem yazmiyor kagitta kalp atimi sirasinda cikti almamis bebegin gorundugu alanin ciktisini almis o yuzden yazmiyor olabilir ..
Cok guzel bi duygu rabbim hepinize nasip etsin minicik bir pirinc tanesinden kalp atiyor Rabbim ne buyuksun ..kimbilir nasıl bi duygudur inşallah bizde yaşayalım Allahım
Bence folik asit alımına başlamalısın, çocuk düşündüğün anda bile hemen başlatıyorlar, omurga gelişimi için çok önemli demişti.
Gözün aydın :) insan heyecanlı ve sabırsız oluyor ilkinde. Aynen kese görünmez daha. Eczaneden hemen bir folik asit alıp başlamalısın bence. Bir de için rahat etsin diye beta hcg artıyor mı diye yarın da bir kan tahlili verebilirsin. Haftaya doktora gitmen naçizane daha mantıklı.
hayırlısı olsun çok sevindim cok güzel haberÇok Şükür bebegimi gördüm kalbinin sesinide dinledim ..
Darisi sizlere insallah
Canim cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahÇok Şükür bebegimi gördüm kalbinin sesinide dinledim ..
Darisi sizlere insallah