Canim hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin bebisin..once keseyi gormek ister dr.lar devaminda hepatit tetkikleri ve rutin kan tetkiklerini yaptirir yememen gerekenleri soyler..ikinci gidisinde detaylandirir.Gunaydın herkese.. Arkadaşlar ilk gebeliğimi yaşıyorum. cuma günü doktora gittim. hcg degerim 1056 çıktı. pozitif dedi ve vitamin yazdı. baska bişi soylemedi. benim onceden kansızlığım var ve surekli tansiyonum düşer. bunu söyledim şimdilik sadece vitamin dedi. onu bunu sunu ye yeme gibi seyler soylemedi. baska bi tahlil istemedi. acaba doktor mu benimle ilgilenmedi. yoksa ben mi tedirgin oluyorum. bundan sonraki asamalarda neler yapmam lazım. bi fikriniz var mı
ulantiya kraker yemek iyi gelir diyorlar bastiriyormus cubuk krakerGünaydın canım. Ben de aynı şekilde uyandım ağlıyorum resmen bulantıdan. Birsey de yok ki çıksın. Ne yapsak iyi gelir acaba
Tüm kamu kurumları gibi çalışıyorlar. Sabah 8 akşam 5, fakat nöbetçi doktorlar da oluyor bildiğim kadarıyla.Meraba sağlık ocağı saat kaçta açılıyor acaba
kan vermek için sordum canım doğru tahmin ettin :) ama malesef saatler uymayacak öyleyse akşam acilde vermem lazım8:30 aciliyor saat 10na kadar kan aliyorlar 10dan sonra kan almiyorlar .. Ne icin sordugunu bilmiyorum ama yazayim dedim ☺
Ben kanı öğleden sonra verdim, bence telefonla sormalısınız gitmeden.8:30 aciliyor saat 10na kadar kan aliyorlar 10dan sonra kan almiyorlar .. Ne icin sordugunu bilmiyorum ama yazayim dedim ☺
Teşekkür ederim canım deneyeceğim bugün alayım en iyisiulantiya kraker yemek iyi gelir diyorlar bastiriyormus cubuk kraker
Olabilir tabi ki farkli uygulamalar .. Telefon varsa arayip bilgi alabilirler haklisiniz..Ben kanı öğleden sonra verdim, bence telefonla sormalısınız gitmeden.
çok sevindim canımÇok Şükür bebegimi gördüm kalbinin sesinide dinledim ..
Darisi sizlere insallah
Çok sevindim canım senin adına Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallahÇok Şükür bebegimi gördüm kalbinin sesinide dinledim ..
Darisi sizlere insallah
sağlık ocağında geç çıkıyor zaten sonraki gün ancak veriyorlar.. en iyisi akşam acilde veririmOlabilir tabi ki farkli uygulamalar .. Telefon varsa arayip bilgi alabilirler haklisiniz..
Bazı hamileler hiç bulantı yaşanmadan tamamlıyor gebeliğini, endişelenmeyin.Benim kızımda 10. Hafta civarı başlamıştı. Bunda da şu an hiç bulantım yok ve umarım böyle devam eder.Gunaydin kizlar. Hep bulanti sikayetlerinizi okuyorum, benim hic bulanmiyor ya acaba kotu bir durum mu var ki
Keseyi gecen hafta görmustuk canim 6+2 dedi simdilik uyumlu hersey yolunda dediçok sevindim canım
kaç haftalık kaç günlük, keseyi daha önce görmüşmüydün?
Amin canim hepimize insallah guzel haberler alalim hepÇok sevindim canım senin adına Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah
Benim kızımda bastıran hiçbir şey olmamıştıulantiya kraker yemek iyi gelir diyorlar bastiriyormus cubuk kraker
Ay maşallah yaaaaa çok sevindim darısı bizlere inşallahhhhhhh ne Mutlu sanaÇok Şükür bebegimi gördüm kalbinin sesinide dinledim ..
Darisi sizlere insallah
Günaydın cnm hakikatten tam rahat zamanında olmuş olsun daha iyi en azından o daha az yorar seni benim kız 21 aylık daha kapşırma öksürme vs gibi anlık gerilme durumlarında ligament ağrısı hissetmen çok normalÖncelikle herkese günaydın kızlar, welttew kızım 5 yaşını dolduracak ocakta, biz baya ara verdik sayılır. Tam rahata alıştık şimdi her şey sil baştan Bir de bi şey sormak istiyorum dün gece hapşırınca kasıklarıma inanılmaz bi ağrı saplandı bir kaç saniye sürdü ama çok korktum Böyle bir şey yaşayan var mı acaba?
Can'ım benim kızımda bir defa bile bulanmadı yedim içtim OHH mis ama oğlumda 4 ay geceli gündüzlü fenaydım . Hiç üzülme cnm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinGunaydin kizlar. Hep bulanti sikayetlerinizi okuyorum, benim hic bulanmiyor ya acaba kotu bir durum mu var ki
Bana olips ve soğuk kola iyi gelirdi diğer gebeliğimde şimdilik şükür bulantım yokulantiya kraker yemek iyi gelir diyorlar bastiriyormus cubuk kraker
Can'ım benim iki gebeliğimde de hapşırınca ilk Zaman'lar Bıçak saplanması gibi ağrı olurdu 1-2 saniyelik. Şimdikinde de oluyo hatta dün oldu yine artık alıştım :) normal şeyler hiç korkmaÖncelikle herkese günaydın kızlar, welttew kızım 5 yaşını dolduracak ocakta, biz baya ara verdik sayılır. Tam rahata alıştık şimdi her şey sil baştan Bir de bi şey sormak istiyorum dün gece hapşırınca kasıklarıma inanılmaz bi ağrı saplandı bir kaç saniye sürdü ama çok korktum Böyle bir şey yaşayan var mı acaba?
Insallah insallahhh .. Rabbim kucagimiza da almayi nasip etsin..Ay maşallah yaaaaa çok sevindim darısı bizlere inşallahhhhhhh ne Mutlu sana