- 28 Ekim 2016
- 100
- 134
Önce kan testi ver sadece bence bir hafta sonra da doktora gidersin
Allah yardimcin olsun canim ya...biz evlenirken kan testi verecektik bizden onceki cift kan veriyordu cocuk yigildi yere..ben cok kotu olmustum onu gorunce...en mantiklisi alttan baktirmak bu durumda gelisimini gorebilmek adina...ama beklerim ben diyorsan 6. haftaya kadar bekle gobekten bakilsinPeki birşey soracağım kan testi yapmadan sağlıklı olduğunu öğrenmenin bir yolu var mı? Kan verince bayılıyorum ve bu yüzden çekiniyorum açıkçası :)
Ama kan vermeden emin olamazsin doktorunda muhakkak isteyecektir. Ancak bir iki hafta da kese gorebilirsin oyleyse beklemen lazimPeki birşey soracağım kan testi yapmadan sağlıklı olduğunu öğrenmenin bir yolu var mı? Kan verince bayılıyorum ve bu yüzden çekiniyorum açıkçası :)
Hah! İşte bana da öyle oldu. Nikah için kan verirken küt diye gidiverdim, bir de normal tahlil yapılırken bayılmıştım. Tansiyonum düşüyor benim.Allah yardimcin olsun canim ya...biz evlenirken kan testi verecektik bizden onceki cift kan veriyordu cocuk yigildi yere..ben cok kotu olmustum onu gorunce...en mantiklisi alttan baktirmak bu durumda gelisimini gorebilmek adina...ama beklerim ben diyorsan 6. haftaya kadar bekle gobekten bakilsin
Doktora 6-7hafta arasında git kalp atışları ozaman başlıyor :) doktorum karından ultrasonnyaptı boş kese çıktı :) sonra endişeli bi şekilde alttan bakalım dedi şükürler olsunki bebeğim göründü :)) şuan bedenimi onunla paylaşmak okadar güzelbir duygukş Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin,ayy bide kalp atışları pıt pıt pıtBen hala gitmedim inatla bekliyorum 6. haftami ya...iyimi kotumu sizce.
Doktora 6-7hafta arasında git kalp atışları ozaman başlıyor :) doktorum karından ultrasonnyaptı boş kese çıktı :) sonra endişeli bi şekilde alttan bakalım dedi şükürler olsunki bebeğim göründü :)) şuan bedenimi onunla paylaşmak okadar güzelbir duygukş Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin,ayy bide kalp atışları pıt pıt pıt
Bende şu an aynen o durumdayım :))Huzurla gecireceginiz bir aksam olsun ins. tatli ruyalarin eslik edecegi bir gece de tabi.... Hepinizi soyle koltukta ayaklarini uzatmis hamile modunda hayal ediyorum
İşte bende merak ettim kan testi yaptırmadan oluyor mu diye. Tansiyonum düşüyor, bayılıyorum. Ya bebekte zarar görürse diye aklıma bin türlü şey geliyorAma kan vermeden emin olamazsin doktorunda muhakkak isteyecektir. Ancak bir iki hafta da kese gorebilirsin oyleyse beklemen lazim
Birşey diyemeyeceğim canim sikayetin olmazsa bir hafta bekle oyleyse kese icin gidersin. Suan gitsen kan testi isteyecektirİşte bende merak ettim kan testi yaptırmadan oluyor mu diye. Tansiyonum düşüyor, bayılıyorum. Ya bebekte zarar görürse diye aklıma bin türlü şey geliyor
kızlar çok şükür kalp atışını duyduk bugün ama tansiyonum düştü heyecandan gördüğüm an pıt pıt yapan biseyi basladim ağlamaya cok korkuyordum darısı başınıza inşallah
Şükürler olsunki duyuldu benim birinci gebeliğimde 8. Haftada bebeğimin gelişimi durmuştu ve doktorun beceriksizliği yüzünden 12. Haftada çıktı budurum, gelişim durduktan4 hafta sonra kalbi durdu kürtaj oldumKalp atislari goruldu mu peki
Şuan tam olarak hafta ve gunun nedir acabakızlar çok şükür kalp atışını duyduk bugün ama tansiyonum düştü heyecandan gördüğüm an pıt pıt yapan biseyi basladim ağlamaya cok korkuyordum darısı başınıza inşallah
duydum canim ya 141 atıyormuş hem gördüm hem duydumTebrik ederim sanirim ilk goren sen oldun.. duyamadin ama henuz dimi sadece ekranda gorebildin? İnşallah bizde gorelim ne olur Allahim
6+5 şuanŞuan tam olarak hafta ve gunun nedir acaba
Şükürler olsunki duyuldu benim birinci gebeliğimde 8. Haftada bebeğimin gelişimi durmuştu ve doktorun beceriksizliği yüzünden 12. Haftada çıktı budurum, gelişim durduktan4 hafta sonra kalbi durdu kürtaj oldumdoktorumu değiştirdim ve şuan doktoruma çok güveniyorum. Dayanmak biraz zor aama 6,7 hafta arası git
Ayyyy çok sevindim ne güzel çok şükürduydum canim ya 141 atıyormuş hem gördüm hem duydum
aynen canim sıra sizde hayırlısıyla. 5+2de kese gorundu sizde gittiğinizde net görürsünüzAyyyy çok sevindim ne güzel çok şükür
İnşallah yarin 5+0 oluyor cumarteside 5+4 peki sadece kese mi gorunur, bebekte gorunur muaynen canim sıra sizde hayırlısıyla. 5+2de kese gorundu sizde gittiğinizde net görürsünüz