Kalbim kız hislerim erkek diyor zaten :-DAynen oyle 9.haftada bile duyan varmis genelde erkeklerin gec duyuluomus ole duydum
Bak bunu bende duydum kızımda erken duymuştum bu bıdığım annesini tedirgin ediyo ni doğsun poposunu ısırcamAynen oyle 9.haftada bile duyan varmis genelde erkeklerin gec duyuluomus ole duydum
Benim gerekcem epey fazlaydi sadece bu degil malesefKizlar alttan baktirmak kesnlikle riskli tehlikeli bisey degil ole olsa doktorlar onermez zaten ki cogumuz daha gebe oldgumuzu bilmeden birliktelik yasamisizdr yani ksnlikle zararli bise degil
Kalbim kız hislerim erkek diyor zaten :-D[/QUOTE
Saglikli ve hayrli olur insallhh
Aaa sweet :) aynen cnm bnce oyleBak bunu bende duydum kızımda erken duymuştum bu bıdığım annesini tedirgin ediyo ni doğsun poposunu ısırcam
Ayy inşallah fıstık kızımın yanına yakışır tabi hayırlısıyla bugün duyamadığım kalp atışını cuma duyarım inşallah diğer arkadaşta duyar herkes bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alır..... seninki kaç haftalık hatunAaa sweet :) aynen cnm bnce oyle
Amin cnm insallh bnmde bes bucuk haftalik cumartsi kesemizi gorduk bu cuma kese gelisimine bakilcak snraki haftada insallh kalp atimlarini duyucazAyy inşallah fıstık kızımın yanına yakışır tabi hayırlısıyla bugün duyamadığım kalp atışını cuma duyarım inşallah diğer arkadaşta duyar herkes bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alır..... seninki kaç haftalık hatun
AMinn inşallah canım benim hayırlısıyla güsel güsel büyürler göbüşlerimizdeAmin cnm insallh bnmde bes bucuk haftalik cumartsi kesemizi gorduk bu cuma kese gelisimine bakilcak snraki haftada insallh kalp atimlarini duyucaz
Amiiiinnn insallhhh tatlimAMinn inşallah canım benim hayırlısıyla güsel güsel büyürler göbüşlerimizde
Hoşgeldin canım günlerimiz aynı doktora gittinmi?Aranıza ben de katildimrabbim bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Hoşgeldin tatlim günlerimiz cok yakin varmi senin agrilarin falanSelamün aleyküm kızlar bugün doktora gittim daha keseyi göremedik 10 gün sonra tekrar gideceğim sizler napıyorsunuz Nasıl gidiyor?
HosbuldukAminnnn insallhhhh hosgeldin buarada
Hosbulduk canimHoşgeldin canım günlerimiz aynı doktora gittinmi?
Bende 5 gündür evdeydim, iyiydi evde olmak ama yarın işbaşı.. umarım herşey iyi giderben de yarın doktora gideceğim kızlar, normalde önümüzdeki hafta için çağırmıştı kalp atışları için ama gidip sadece her şey yolunda mı diye baktıracağım, bu hafta için izin aldım, önümüzdeki pazartesiye kadar evdeyim :)
tebrik ederim. hoşgeldinnnAranıza ben de katildimrabbim bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Kesinlikle canım aynı durumdayız inşallah tüm endişe kaygılarımız yersiz çıkıcak ben cuma sen c.tesi duyacaz kalp atışlarını bıdıklarımızınAy-hal bulut29 aredhels Burcu251 sweet42 book thief Al_pi Melissa81 mathsdaisy Aijoo D Derya1212 kızlar hepinize çok ama çokk teşekkür ederim. sanırım okuldan çıkıp eve geldiğimde duygu patlaması yaşadım. içimden geçenleri boşalmak için düşünmeden yazmışım lütfen kusuruma bakmayın. sakinleştim biraz daha. bu yollardan ilk defa geçiyorum hepsi bilmediğim için oluyor tabi. yazdıklarınızı okuyunca da çok moral buldum. cumartesiyi bekliyorum artık.. tekrar teşekkür ederim. sevgiler...