2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar alttan baktirmak kesnlikle riskli tehlikeli bisey degil ole olsa doktorlar onermez zaten ki cogumuz daha gebe oldgumuzu bilmeden birliktelik yasamisizdr yani ksnlikle zararli bise degil
Benim gerekcem epey fazlaydi sadece bu degil malesef

Amin cnm insallh bnmde bes bucuk haftalik cumartsi kesemizi gorduk bu cuma kese gelisimine bakilcak snraki haftada insallh kalp atimlarini duyucaz

ben de yarın doktora gideceğim kızlar, normalde önümüzdeki hafta için çağırmıştı kalp atışları için ama gidip sadece her şey yolunda mı diye baktıracağım, bu hafta için izin aldım, önümüzdeki pazartesiye kadar evdeyim :)

Bende 5 gündür evdeydim, iyiydi evde olmak ama yarın işbaşı.. umarım herşey iyi gider

Ay-hal bulut29 aredhels Burcu251 sweet42 book thief Al_pi Melissa81 mathsdaisy Aijoo D Derya1212 kızlar hepinize çok ama çokk teşekkür ederim. sanırım okuldan çıkıp eve geldiğimde duygu patlaması yaşadım. içimden geçenleri boşalmak için düşünmeden yazmışım lütfen kusuruma bakmayın. sakinleştim biraz daha. bu yollardan ilk defa geçiyorum hepsi bilmediğim için oluyor tabi. yazdıklarınızı okuyunca da çok moral buldum. cumartesiyi bekliyorum artık.. tekrar teşekkür ederim. sevgiler...

Kesinlikle canım aynı durumdayız inşallah tüm endişe kaygılarımız yersiz çıkıcak ben cuma sen c.tesi duyacaz kalp atışlarını bıdıklarımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…