2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bana kalirsa kullanilmali ama bazi arkadaslar oncesinde kullanilmadiysa sonra kullanilmasi fayda saglamaz gibi seylerde dediler. En dogrusu doktorunuza danismaniz. Bence kan deger sonucu alip doktorunuza bi ugrayin

Ayyy insallah rabbim o gunleri banada ve isteyen herkese gostersin ve duydursun....bekleyim ben bekleyim....☺

erkek olacak :) tebrik ederim
o nasıl oluyor canim? mesajını okudum canim sakın moralini bozma çünkü bugün doktorum kıpırdama zaten cok küçük zor duyuyorum falan dedi bana seninki azcik daha küçük olabilir merak etme duycaksin allahın izniyle hemen göstermiyorlar kendilerini

Zararin neresinden dönülse kardir canim...yine doktoruna sor..en yukseginden versin sana durumunu anlat...hicbiseycik olmaz rabbimin izniyle o istedikten sonra..sen kalbini tam tut...bebislerimizin hepsi cok saglikli ve simdi büyüyorlar insallah...

Bende kullanmadım hiç canım inşallah geç kalmamışızdır

inşallah .

Bana kalirsa kullanilmali ama bazi arkadaslar oncesinde kullanilmadiysa sonra kullanilmasi fayda saglamaz gibi seylerde dediler. En dogrusu doktorunuza danismaniz. Bence kan deger sonucu alip doktorunuza bi ugrayin

evet ben de duydum onu. hayırlısı ne diyelim.

çok teşekkür ederim. inşallah. Allah herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar.

Peki birşey soracağım kan testi yapmadan sağlıklı olduğunu öğrenmenin bir yolu var mı? Kan verince bayılıyorum ve bu yüzden çekiniyorum açıkçası :)
Beni de kan tutuyor ben rica ediyorum uzanarak alıyorlar alındıktan sonra da bi 5 dk ayağa kalkmiyorum ve tabiki asla kan alinirken bakmıyorum ben baya aştım darısı sana olsun

Benim 2. bebeğim olacak kizimda da 5. haftada baslamistim doktor sorun olmaz demişti şimdi yine öyle olacak galiba çünkü keseyi de görmek için haftaya gidicem

Gunaydın arkadaslar ilk doktora gittigimde beta 513 du doktorum ilaçlar verdi onlar bitince gel dedi daha once 2 dusugum var diye ilac verdi 10 gun sonra yani dun gittim keseyi ve icinde bebegi gorduk kan tahlilleri istedi betam 3627 olmus doktora az mı yükselmiş sanki dedim oda kime gore neye gore dedi bende internette 2 katına çıkması lazım diye okumustum dedim oda 2 dusuk olunca bu kadar evham normal dedi 2 gun sonra gel tekrar bakalım dedi sizce benimki evhammı burda hep ole okudukya boyle bisi yssayıp saglıklı devam eden gebelik varnı bildiginiz yada yasadınızmı

Kızlar günaydın iki gündür kol ağrısı ile uğraştım bu gece de bacağımı ağrıdı bu ağrıların hamilelikle bir alakası var mı sizde de oluyor mu

Günaydın Kızlaaaar

Tatlış günleriniz olsun yarın randevumuz var bakalım heyecan başladı umarım bebişi görürüz kalp atışlarını duyarız çok uyuyorum uykumu alamaıyorum hala bende mide bulantısı kusma birşeylerden tiksinme yok hayatıma gögüslerimdeki acıyla devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…