selam arkadaşlar. şuan çok şaşkınım dünden beri 4 tane test yaptım. 2 tanesi erken gebelik 2 tanesi normal gebelik testi. 4 ü de çift çizgi çıktı. hiç beklemiyordum. bir yandan çok mutluyum bi yandan ya yanlış sonuç verdiyse diye korkuyorum. bugün kan testi yaptırdım. sonucu yarın vereceklermiş. ama hamile gibi hissediyorum.
bir de ben öncesinde hiç folik asit vitamin filan hiçbirşey kullanmadım. sorun olur mu sizce? kendimi geç kalmış gibi hissediyorum. ne yapmalıyım şu aşamada. doktora ne zaman gitmeliyim bana akıl verecek olan var mı?
Ayyy insallah rabbim o gunleri banada ve isteyen herkese gostersin ve duydursun....bekleyim ben bekleyim....☺Doktora 6-7hafta arasında git kalp atışları ozaman başlıyor :) doktorum karından ultrasonnyaptı boş kese çıktı :) sonra endişeli bi şekilde alttan bakalım dedi şükürler olsunki bebeğim göründü :)) şuan bedenimi onunla paylaşmak okadar güzelbir duygukş Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin,ayy bide kalp atışları pıt pıt pıt
o nasıl oluyor canim? mesajını okudum canim sakın moralini bozma çünkü bugün doktorum kıpırdama zaten cok küçük zor duyuyorum falan dedi bana seninki azcik daha küçük olabilir merak etme duycaksin allahın izniyle hemen göstermiyorlar kendilerinierkek olacak :) tebrik ederim
Zararin neresinden dönülse kardir canim...yine doktoruna sor..en yukseginden versin sana durumunu anlat...hicbiseycik olmaz rabbimin izniyle o istedikten sonra..sen kalbini tam tut...bebislerimizin hepsi cok saglikli ve simdi büyüyorlar insallah...selam arkadaşlar. şuan çok şaşkınım dünden beri 4 tane test yaptım. 2 tanesi erken gebelik 2 tanesi normal gebelik testi. 4 ü de çift çizgi çıktı. hiç beklemiyordum. bir yandan çok mutluyum bi yandan ya yanlış sonuç verdiyse diye korkuyorum. bugün kan testi yaptırdım. sonucu yarın vereceklermiş. ama hamile gibi hissediyorum.
bir de ben öncesinde hiç folik asit vitamin filan hiçbirşey kullanmadım. sorun olur mu sizce? kendimi geç kalmış gibi hissediyorum. ne yapmalıyım şu aşamada. doktora ne zaman gitmeliyim bana akıl verecek olan var mı?
Doktor yazdım demişti raporu ama şimdi ben de anlamadım ki☺Ben hic para vermeden aldim niye siz para veriyorsunuz raporunuz yok mu ?
Bende kullanmadım hiç canım inşallah geç kalmamışızdır
Bana kalirsa kullanilmali ama bazi arkadaslar oncesinde kullanilmadiysa sonra kullanilmasi fayda saglamaz gibi seylerde dediler. En dogrusu doktorunuza danismaniz. Bence kan deger sonucu alip doktorunuza bi ugrayin
Zararin neresinden dönülse kardir canim...yine doktoruna sor..en yukseginden versin sana durumunu anlat...hicbiseycik olmaz rabbimin izniyle o istedikten sonra..sen kalbini tam tut...bebislerimizin hepsi cok saglikli ve simdi büyüyorlar insallah...
Bu ağrı adet ağrısı gibi ama çok zamansız ve 5 dk sürüyor sonra geçiyor sizde sürekli mi?Benim daha çok yok ama normlmiş cnım :) sizin ağrılarınız oluyo mu kızlar adet agrısı gibi
Sürekli değilde beş dkdan uzun sürüyor bazıları hafif hafif.gündüz oldu akşamdan sonra nadir girdi ağrıBu ağrı adet ağrısı gibi ama çok zamansız ve 5 dk sürüyor sonra geçiyor sizde sürekli mi?
Beni de kan tutuyor ben rica ediyorum uzanarak alıyorlar alındıktan sonra da bi 5 dk ayağa kalkmiyorum ve tabiki asla kan alinirken bakmıyorumPeki birşey soracağım kan testi yapmadan sağlıklı olduğunu öğrenmenin bir yolu var mı? Kan verince bayılıyorum ve bu yüzden çekiniyorum açıkçası :)
Benim 2. bebeğim olacak kizimda da 5. haftada baslamistim doktor sorun olmaz demişti şimdi yine öyle olacak galiba çünkü keseyi de görmek için haftaya gidicemselam arkadaşlar. şuan çok şaşkınım dünden beri 4 tane test yaptım. 2 tanesi erken gebelik 2 tanesi normal gebelik testi. 4 ü de çift çizgi çıktı. hiç beklemiyordum. bir yandan çok mutluyum bi yandan ya yanlış sonuç verdiyse diye korkuyorum. bugün kan testi yaptırdım. sonucu yarın vereceklermiş. ama hamile gibi hissediyorum.
Günaydın canım ınşallah meleğin seninledir bu tatlı heyecanı burdan paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyor olacagimmGunaydin kizlar izinli oldugum halde doktora gidecegim diye 6 da uyandimumarim her sey yolundadir ben de rahatlarim
Bendedd karincalanma uyusma oluyorKızlar günaydın iki gündür kol ağrısı ile uğraştım bu gece de bacağımı ağrıdı bu ağrıların hamilelikle bir alakası var mı sizde de oluyor mu
Uyuşma ve ağrı arası bişey benimkisiBendedd karincalanma uyusma oluyor
Muhtemel dogum tarihini giriyosun canım profilindeki yere 2017 yazmaya dikkat etUyuşma ve ağrı arası bişey benimkisi
Acaba kramp giriyor da o mu ağrı yapıyor ya bir de şu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz
Raporludur kesin raporsuz olsa bu kadar az tutmaz zatende .. Başka birsey vardir bizim bilmedigimiz ..Doktor yazdım demişti raporu ama şimdi ben de anlamadım ki