2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar kızlar bnde batıma iki gün kala öğrendim dün kan testi yaptırdım 182.2 çıktı bugünde bat günümdü:) erken öğrendim şükür .bende geldm aranıza tatlış temmuz anneleri :anneadayı::KK200:rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah :dua:

Kalp atisini duyana kadar sanırım hepimiz tedirginlik içinde olacagiz kizlar...inşallah hepimiz temmuzda bebislerimizi kucagimiza alacağız . .guzel seyler dusunelim guzel seyler gelsin hep hayatimiza.. hep destek tam destek birbirimize insallah...☺

İyi akşamlar kızlar bnde batıma iki gün kala öğrendim dün kan testi yaptırdım 182.2 çıktı bugünde bat günümdü:) erken öğrendim şükür .bende geldm aranıza tatlış temmuz anneleri :anneadayı::KK200:rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah :dua:
Hoşgeldin canim hayırlı olsun

@sweett_ @bulut29 @aredhels @Burcu251 @sweet42 @book thief Al_pi Al_pi @Melissa81 @mathsdaisy Aijoo Aijoo D Derya1212 kızlar hepinize çok ama çokk teşekkür ederim. sanırım okuldan çıkıp eve geldiğimde duygu patlaması yaşadım. içimden geçenleri boşalmak için düşünmeden yazmışım lütfen kusuruma bakmayın. sakinleştim biraz daha. bu yollardan ilk defa geçiyorum hepsi bilmediğim için oluyor tabi. yazdıklarınızı okuyunca da çok moral buldum. cumartesiyi bekliyorum artık.. tekrar teşekkür ederim. sevgiler...
Canim bu topigin amacı zaten içimizi dökmek rahatlatmak biribirimize destek olmak kendi Adıma iyiki burdayım sizinleyim :halay::halay::halay::halay::halay:

Kızlar benim adetime 5 gün var ama belirtilere dayanamayıp test yaptım böyle silik çıktı. Yarın kan testi yaptırıcam inşallah bende temmuz annesi olurum..

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    41,8 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar benim adetime 5 gün var ama belirtilere dayanamayıp test yaptım böyle silik çıktı. Yarın kan testi yaptırıcam inşallah bende temmuz annesi olurum..
Meraba benim bu testlere pek guvenim yok ama insallah hamilesindir ve kan sonucun guzel bir deger cikar

Yok yok guvenin ya kizlar..icinize dogan gercektir..kanda bhcg seviyesi yukseldikce o silik kirmizilasiyor..ben benimkileri atsam sasarsiniz...hergun bitane yaptim sabah ilk idrarimla..ve gun gectikce koyulasti..yani kanda bhcg yukseldikce onunda rengi koyulasacak...simdiden hayirli uğurlu olsun...rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eylesin...

Yok yok guvenin ya kizlar..icinize dogan gercektir..kanda bhcg seviyesi yukseldikce o silik kirmizilasiyor..ben benimkileri atsam sasarsiniz...hergun bitane yaptim sabah ilk idrarimla..ve gun gectikce koyulasti..yani kanda bhcg yukseldikce onunda rengi koyulasacak...simdiden hayirli uğurlu olsun...rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eylesin...

3 tanidigim kisi bu testlerle yanildi malesef dilegim tabikide kimse umutlanmasin ama ben bu testi kanda gordukten sonra yaptim, guvenilmiyor bunlara

Selam bayanlar ☺️☺️ Ya bişey sorcam bu bebişlerinizin gününü görüntüsünü yorumlarınızn altına nasıl koyuyorsunuz bana öğretin biraz yeniyimde

Selam bayanlar ☺️☺️ Ya biley sorcam bu bebişlerinizin gününü görüntüsünü yorumlarınızn altına nasıl koyuyorsunuz bana öğretin biraz yeniyimde
Son adet tarihine gore tahmini doğum tarihini hesapla. Daha sonrada kişisel bilgiler bölümünde hamilelik takvimi tarihine o tarihi yaz ve kaydet canim

Amin inşallahhhhhhh ..

Laboquick diye bi test aliyorum ben kizlar..cidden digerlerine gore erken tespit ediyor..yada benimki cikiyor bilemedim simdi...ilk gebeligimde baska baska test almistim..baktim cok para gidiyor en iyisi bundan alayim dedim ikincede..sonra onuda bitirdim..simdi yine 50 lik aldim...25 tanesini kesin harcadim yani...merak ettikce gidip yapiyorum...cok eglenceli...

Merhaba,
Sanırım aranıza bende katıldım. Yaklaşık 3 gün önce test yaptım, silikti. Sonrakinde biraz koyulaştı, Bugün 3.yü yaptım bayağı belirgin. Reglime 3 gün var daha. Ama erken öğrenmiş oldum. Doktora ne zaman gideyim kızlar?

Merhaba,
Sanırım aranıza bende katıldım. Yaklaşık 3 gün önce test yaptım, silikti. Sonrakinde biraz koyulaştı, Bugün 3.yü yaptım bayağı belirgin. Reglime 3 gün var daha. Ama erken öğrenmiş oldum. Doktora ne zaman gideyim kızlar?
Önce kan testi ver sadece bence bir hafta sonra da doktora gidersin

X