Maşallah canım.7.haftada mı duyuluyor canım nette 6.haftada kese 10.hafada kalp atışı yazıyodu demek hemen gitmesinler diye öyle yazmışlar :))duydum canim ya 141 atıyormuş hem gördüm hem duydum
kan testi yaptırdım hcg13 çıktı 2 gün sonra doktoruma gittim :) daha çok yeni kese görünmez dedi.gine kan testi istedi hcg200 çıktı. Benim hesabıma göre 5+2ydim.(ama ozaman geç döllenmeden dolayı4 haftalıkmışım)2 hafta sonra çağırdı doktorum. Gittik işte dediğim gibi alttan bakınca gördü bebeğimi ben 7+2 bilirken meğersem 6 haftalıkmış :)) geç döllenme olmuş,Senin kac hafta ve gunde duyuldu tam olarak. Ben bu cumartesi 5+4 te gidecegim kese icin. Daha sonrada kismetse 7. Hafta giderim
5 haftayı geçince kese 6inci haftayi geçince kalp atışı olsu benim canım onlar garanti olsun diye oyle yazıyor sanırımMaşallah canım.7.haftada mı duyuluyor canım nette 6.haftada kese 10.hafada kalp atışı yazıyodu demek hemen gitmesinler diye öyle yazmışlar :))
kan testi yaptırdım hcg13 çıktı 2 gün sonra doktoruma gittim :) daha çok yeni kese görünmez dedi.gine kan testi istedi hcg200 çıktı. Benim hesabıma göre 5+2ydim.(ama ozaman geç döllenmeden dolayı4 haftalıkmışım)2 hafta sonra çağırdı doktorum. Gittik işte dediğim gibi alttan bakınca gördü bebeğimi ben 7+2 bilirken meğersem 6 haftalıkmış :)) geç döllenme olmuş,
Amin inşaAllah :) çok fazlada ultrasona girmek iyi değilmiş bende yeni öğrendim, oyüzden sabırla beklemek önemli, keseyi görmek önemli değil Allah korusun boş gebeliktede kese var önemli olan bebeği görmek, oyüzden dayanAnladim inşallah bende o haftalarda gorurum hayirlisiyla
Amin inşaAllah :) çok fazlada ultrasona girmek iyi değilmiş bende yeni öğrendim, oyüzden sabırla beklemek önemli, keseyi görmek önemli değil Allah korusun boş gebeliktede kese var önemli olan bebeği görmek, oyüzden dayanhayırlısı olsun
Çok çok normal hamiş bayanEvet ama bu cumartesi gitmek istiyorum yine de. Birde benim beyaz akintim var iki gundur artti normalmi
Benim daha çok yok ama normlmiş cnım :) sizin ağrılarınız oluyo mu kızlar adet agrısı gibiEvet ama bu cumartesi gitmek istiyorum yine de. Birde benim beyaz akintim var iki gundur artti normalmi
erkek olacak :) tebrik ederimduydum canim ya 141 atıyormuş hem gördüm hem duydum
Evet cumartesi ve dün ağrım çoktu bugunde akintim :-DBenim daha çok yok ama normlmiş cnım :) sizin ağrılarınız oluyo mu kızlar adet agrısı gibi
Kalp atimindan da belli oluyormuymuşerkek olacak :) tebrik ederim
Bende denedim oldu mu yaaaSon adet tarihine gore tahmini doğum tarihini hesapla. Daha sonrada kişisel bilgiler bölümünde hamilelik takvimi tarihine o tarihi yaz ve kaydet canim
Normal dimi bu ağrılar canım.ağrılardan belirti arıyorduk şimdi bebiş iyi mi dşye tereddüt oluyor sankiEvet cumartesi ve dün ağrım çoktu bugunde akintim :-D
Bende kullanmadım hiç canım inşallah geç kalmamışızdırselam arkadaşlar. şuan çok şaşkınım dünden beri 4 tane test yaptım. 2 tanesi erken gebelik 2 tanesi normal gebelik testi. 4 ü de çift çizgi çıktı. hiç beklemiyordum. bir yandan çok mutluyum bi yandan ya yanlış sonuç verdiyse diye korkuyorum. bugün kan testi yaptırdım. sonucu yarın vereceklermiş. ama hamile gibi hissediyorum.
bir de ben öncesinde hiç folik asit vitamin filan hiçbirşey kullanmadım. sorun olur mu sizce? kendimi geç kalmış gibi hissediyorum. ne yapmalıyım şu aşamada. doktora ne zaman gitmeliyim bana akıl verecek olan var mı?
Benim değer dün 182.2 çıktı kızlar bat günüm bugündü yarın yine ölçtürücem inşalllah.haftaya gitsem keseyi görebilir miyim sizce
Genelde normal deniyor ama kurudan nem kapiyoruz şu aralar hayirlisiyla hepimiz kalp atislarini duysak rahatlicaz insallahNormal dimi bu ağrılar canım.ağrılardan belirti arıyorduk şimdi bebiş iyi mi dşye tereddüt oluyor sankiçok şükür elhamdülillah bize de gösterdi bu günleri hepimiz sağlıkla kucagımıza aldığımız günleride göstersin Rabbim inşallah canlar
Olmuş olmuşBende denedim oldu mu yaaa