Hoşgeldin canim hayırlı olsunİyi akşamlar kızlar bnde batıma iki gün kala öğrendim dün kan testi yaptırdım 182.2 çıktı bugünde bat günümdü:) erken öğrendim şükür .bende geldm aranıza tatlış temmuz annelerirabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Sağolasn canımHoşgeldin canim hayırlı olsun
Canim bu topigin amacı zaten içimizi dökmek rahatlatmak biribirimize destek olmak kendi Adıma iyiki burdayım sizinleyim@sweett_ @bulut29 @aredhels @Burcu251 @sweet42 @book thiefAl_pi @Melissa81 @mathsdaisy Aijoo D Derya1212 kızlar hepinize çok ama çokk teşekkür ederim. sanırım okuldan çıkıp eve geldiğimde duygu patlaması yaşadım. içimden geçenleri boşalmak için düşünmeden yazmışım lütfen kusuruma bakmayın. sakinleştim biraz daha. bu yollardan ilk defa geçiyorum hepsi bilmediğim için oluyor tabi. yazdıklarınızı okuyunca da çok moral buldum. cumartesiyi bekliyorum artık.. tekrar teşekkür ederim. sevgiler...
Meraba benim bu testlere pek guvenim yok ama insallah hamilesindir ve kan sonucun guzel bir deger cikarKızlar benim adetime 5 gün var ama belirtilere dayanamayıp test yaptım böyle silik çıktı. Yarın kan testi yaptırıcam inşallah bende temmuz annesi olurum..
İnşallah cnm yaaMeraba benim bu testlere pek guvenim yok ama insallah hamilesindir ve kan sonucun guzel bir deger cikar
Yok yok guvenin ya kizlar..icinize dogan gercektir..kanda bhcg seviyesi yukseldikce o silik kirmizilasiyor..ben benimkileri atsam sasarsiniz...hergun bitane yaptim sabah ilk idrarimla..ve gun gectikce koyulasti..yani kanda bhcg yukseldikce onunda rengi koyulasacak...simdiden hayirli uğurlu olsun...rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eylesin...
Son adet tarihine gore tahmini doğum tarihini hesapla. Daha sonrada kişisel bilgiler bölümünde hamilelik takvimi tarihine o tarihi yaz ve kaydet canimSelam bayanlarYa biley sorcam bu bebişlerinizin gününü görüntüsünü yorumlarınızn altına nasıl koyuyorsunuz bana öğretin biraz yeniyimde
Teşekkür ederim canım benimSon adet tarihine gore tahmini doğum tarihini hesapla. Daha sonrada kişisel bilgiler bölümünde hamilelik takvimi tarihine o tarihi yaz ve kaydet canim
Yok yok guvenin ya kizlar..icinize dogan gercektir..kanda bhcg seviyesi yukseldikce o silik kirmizilasiyor..ben benimkileri atsam sasarsiniz...hergun bitane yaptim sabah ilk idrarimla..ve gun gectikce koyulasti..yani kanda bhcg yukseldikce onunda rengi koyulasacak...simdiden hayirli uğurlu olsun...rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eylesin...
Rica ederim yapmişsin, sağlikla kucaginada alirsin insallahTeşekkür ederim canım benim
Önce kan testi ver sadece bence bir hafta sonra da doktora gidersinMerhaba,
Sanırım aranıza bende katıldım. Yaklaşık 3 gün önce test yaptım, silikti. Sonrakinde biraz koyulaştı, Bugün 3.yü yaptım bayağı belirgin. Reglime 3 gün var daha. Ama erken öğrenmiş oldum. Doktora ne zaman gideyim kızlar?