2 kasimda doktorum rahim tabakasi kalinlasmis dedi ya adet olcam ya bebek icin hazrlaniyo.. henuz bisey yok ama asiri uyku kasik agrisi aclik hissi falan ona yoruyorum bendeKan versen şuan cıkar herhalde ama duzenli reglin yoksa daha yumurtlamamis bile olabilirsin bence doktor takibi yada ovulasyon testiyle takip yap.. yine de istiyorsan kanda baktir. Şüphe olarak ne var
Bi de saat basi wc ye gtme meselesi var tabiKan versen şuan cıkar herhalde ama duzenli reglin yoksa daha yumurtlamamis bile olabilirsin bence doktor takibi yada ovulasyon testiyle takip yap.. yine de istiyorsan kanda baktir. Şüphe olarak ne var
Kızlar hepinize merhaba, ben de aranıza katıldım çok şükür. Hepimiz yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza alırız inş. Bat a 3 gün kala idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm, tam gününde bugün kanda da pozitifi gördük5 yaşında bir kızım var. tecrübeli annelere bir sorum var, daha ilk haftalar olmasına karşılık karnım çok şiş ve resmen bir ağırlık hissediyorum karın bölgesinde. Kızımda olmamıştı acaba 2. Gebeliklerde yaşanan bir durum mudur?
Kızlaaaaar sonucu aldım pazartesi 39 çıktı Bugün 470. Sıkıntı yok dedi haftaya kese oluşur carsamba fln gel bakalım dedi. Bu arada 2 günde bir 2 katı oluyo demişlerdi böyle düşününce biraz fazla yükselmiş olmuyo mu?
Cok guzel masallah canimMeraba kan sonucum iki gunde 366 olmus bence guzel artmis biraz daha icim rahatladi simdi
Sağolasin canim bir nebze rahatladimCok guzel masallah canim
Nasil ozel bu yaaa ben gittigimde 1 saatte ogreniyorum canim yaaa ne yapcaksin simdi pazartesi mi ogrenceksin ?Yogunluk varms hastanede ozele gttim bide. Doktoruma yazdim sabah yokmus o pazartesi hber vercm diyor
Aynen oyle pazartsye kaldi kesmide goremedim kndimden suphe ettim idrar testi aldim tekrar yaptim koyu cizgi ckti ikiside insallh kotu bse olmzNasil ozel bu yaaa ben gittigimde 1 saatte ogreniyorum canim yaaa ne yapcaksin simdi pazartesi mi ogrenceksin ?
Olmaz canim gec yumurtladiysan normal ki beni de o yuzden p.tesi cagirdi ya doktor . seninle adetimiz ayni gundu biliyosun.kese goruncdk kadar yukselmemistir degerAynen oyle pazartsye kaldi kesmide goremedim kndimden suphe ettim idrar testi aldim tekrar yaptim koyu cizgi ckti ikiside insallh kotu bse olmz
Ay icimi rahatlattn cnm ya cok saol ins cnm bnm valla dis gblik flndr die cok korkuomOlmaz canim gec yumurtladiysan normal ki beni de o yuzden p.tesi cagirdi ya doktor . seninle adetimiz ayni gundu biliyosun.kese goruncdk kadar yukselmemistir deger
Degildir canim ya o tupleri kapali olanlarda felan oluyoo kanama felan oluyo dusunme oyle seylerrAy icimi rahatlattn cnm ya cok saol ins cnm bnm valla dis gblik flndr die cok korkuom
Tamam cnm cok saol valla rahatlattin beniii iyi ki varsin ya elimden dusmedi tel netten baktim gldgmden beri 7 haftalik goren bile olmus kesesniDegildir canim ya o tupleri kapali olanlarda felan oluyoo kanama felan oluyo dusunme oyle seylerr
Oyle oluyo canimmm panik durumlari bende de var yani bu uc ay boyle gececk iste .acabAlar hic eksilmiyo kafamdan.allahtan calisiyorum da kafayi yemistim yoksa.olana kadar da acaba olmayacak mi diye stres olmustumm simdi de en ufak birseyden nem kapiyorumTamam cnm cok saol valla rahatlattin beniii iyi ki varsin ya elimden dusmedi tel netten baktim gldgmden beri 7 haftalik goren bile olmus kesesni
Ay iste buna çok sevindim canım bikac sordugum kiside tutuyordu bende kızım olsun istiyorum canım idrarım koyu degil benimdeAmin canimmm Allah razi olsun.Koyu degil canim normal renginde
Evet en zor aylarO
Oyle oluyo canimmm panik durumlari bende de var yani bu uc ay boyle gececk iste .acabAlar hic eksilmiyo kafamdan.allahtan calisiyorum da kafayi yemistim yoksa.olana kadar da acaba olmayacak mi diye stres olmustumm simdi de en ufak birseyden nem kapiyorum
Evet canim bende p.tesiyi sabirsizla bekliyorumEvet en zor aylarkese goruncek kall atimlari falan filan cok zor ya
Bnde pzartesi sabahi msj atcm doktora sonucu yazmckmis banaEvet canim bende p.tesiyi sabirsizla bekliyorum