2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlar hastaneye gttim bugun karindan ultrason bakildi henuz keseyi goremedik kan aldilar sabah cikcakms yogunluktan oturu .. Bnde gec yumurtlama oldgu icin degerime bakip ona gore alttan bakariz dedi doktorum
Hayırlısı olsuun.kaçıncı haftadaydın sen canım? Bir de hcg kaç çıkmıştı son testinnde?

Dikkat et kendine canim..sakin agir kaldirayim deme :duduk:
Yok saolsun eşim hiç birşey yaptırmıyor am yinede yarın mutfak yerleştiririm ağır kaldırmadan mecbur yapcaz kayınvalidem yardım edecekti işi çıkmış eşimde tek başına topluyor şuan evi

Ben deöyleyim bilgisayar başında uyukluyorum resmen başım çok agrıyor puufff hava da basık karanlık bugün evi toplucaz birde yarın tasınıyoruz cok cok işim var :KK1::KK61:

Çok çok çok dikkatli ol. Uzanma hareketi bile zararlı olabiliyormuş gerdirme kendini :)
Bu arada baş ağrısı bende de var çatlayacak gibi ağrıyor :mad:

Çok çok çok dikkatli ol. Uzanma hareketi bile zararlı olabiliyormuş gerdirme kendini :)
Bu arada baş ağrısı bende de var çatlayacak gibi ağrıyor :mad:
Tamam canım dikkat edeceğim merak etmeyin. 1 saatim kaldı işten çıkmaya gerçekten geçmiyor bu vakit baş agrım beni mahfetti :kızgın:

Tamam canım dikkat edeceğim merak etmeyin. 1 saatim kaldı işten çıkmaya gerçekten geçmiyor bu vakit baş agrım beni mahfetti :kızgın:

İyi bir aktar varsa bildiğin ondan baş ağrısı için karışım isteyebilirsin. Yağlardan yapıyorlar. Benim yaşadığım yerde yok pazar memlekete gidince orda yaptırıcam. Ablam da hamile o kullanmış kesiyor ağrıyı dedi.
Çalışanların Allah yardımcısı olsun gerçekten, bende bu yıl atanmadığıma şükredeyim en iyisi :)

İyi bir aktar varsa bildiğin ondan baş ağrısı için karışım isteyebilirsin. Yağlardan yapıyorlar. Benim yaşadığım yerde yok pazar memlekete gidince orda yaptırıcam. Ablam da hamile o kullanmış kesiyor ağrıyı dedi.
Çalışanların Allah yardımcısı olsun gerçekten, bende bu yıl atanmadığıma şükredeyim en iyisi :)
Senin adına sevindim :) ama ben bugün biraz sinirlendim gerildim iş yerinde ondan bas ağrım normal zamanda da oyle basım agrıyor ilaç alayım dediğim bir yıl en fazla 3 - 4 falandır katlanırım yani eve bi gidip söyle yarım saat uzanıp yemek yersem kendime gelirim :uykucu::KK9:

Hanimlar size danismak istedigim bisey var.. smdi benim sat 11 ekimdi. Henuz herhangi bi test yapmadim suphelerimden yola cikarak aranizdayim. Duzenli bi adetim olmadigi icin gunum gecti ya da gelmedi diyemiyorum. Sizce ne zmn test yapayim? En erken ne zmn cikar dersiniz

Hanimlar size danismak istedigim bisey var.. smdi benim sat 11 ekimdi. Henuz herhangi bi test yapmadim suphelerimden yola cikarak aranizdayim. Duzenli bi adetim olmadigi icin gunum gecti ya da gelmedi diyemiyorum. Sizce ne zmn test yapayim? En erken ne zmn cikar dersiniz

Kan versen şuan cıkar herhalde ama duzenli reglin yoksa daha yumurtlamamis bile olabilirsin bence doktor takibi yada ovulasyon testiyle takip yap.. yine de istiyorsan kanda baktir. Şüphe olarak ne var

X