Ailelerde varsa olabilir yada cift yumurta falan varsaIkiz miiiinormal deniyoduk yaklaşık 10 aydır. Haricinde bi uygulama olmadı. Olur mu dersin???
Hayirli olsunnSlm kizlar hastaneye gttim bugun karindan ultrason bakildi henuz keseyi goremedik kan aldilar sabah cikcakms yogunluktan oturu .. Bnde gec yumurtlama oldgu icin degerime bakip ona gore alttan bakariz dedi doktorum
Hayırlısı olsuun.kaçıncı haftadaydın sen canım? Bir de hcg kaç çıkmıştı son testinnde?Slm kizlar hastaneye gttim bugun karindan ultrason bakildi henuz keseyi goremedik kan aldilar sabah cikcakms yogunluktan oturu .. Bnde gec yumurtlama oldgu icin degerime bakip ona gore alttan bakariz dedi doktorum
Ben deöyleyim bilgisayar başında uyukluyorum resmen başım çok agrıyor puufff hava da basık karanlık bugün evi toplucaz birde yarın tasınıyoruz cok cok işim varKizlar bugun cokk yoruluyorum havada yagmurlu gibikeyfim yok bugun..
Cnm ben ilk dfa kan testii verdim daha sonucum yarin cikcakmisHayırlısı olsuun.kaçıncı haftadaydın sen canım? Bir de hcg kaç çıkmıştı son testinnde?
Hmm ben kan tesi verdin sanmıştım :) Hayirlisi bakalım.ben de gittiğimde ultrasonda görünmedi muhtemelen aynıyızdır.salı gidicem ultrason için ben deCnm ben ilk dfa kan testii verdim daha sonucum yarin cikcakmis
Dikkat et kendine canim..sakin agir kaldirayim demeBen deöyleyim bilgisayar başında uyukluyorum resmen başım çok agrıyor puufff hava da basık karanlık bugün evi toplucaz birde yarın tasınıyoruz cok cok işim var
Bat nezmndi senin cnm korkyirum bn ya ds gblik falnsa dieHmm ben kan tesi verdin sanmıştım :) Hayirlisi bakalım.ben de gittiğimde ultrasonda görünmedi muhtemelen aynıyızdır.salı gidicem ultrason için ben de
Yok saolsun eşim hiç birşey yaptırmıyor am yinede yarın mutfak yerleştiririm ağır kaldırmadan mecbur yapcaz kayınvalidem yardım edecekti işi çıkmış eşimde tek başına topluyor şuan eviDikkat et kendine canim..sakin agir kaldirayim deme
müge anlı seda sayan esra erol var gün çabuk geçerrSorma vallahien azından zaman çabuk geçiyodur senin için evde olanlar ne yapsın
hadi hayırlısı bakalımSlm kizlar hastaneye gttim bugun karindan ultrason bakildi henuz keseyi goremedik kan aldilar sabah cikcakms yogunluktan oturu .. Bnde gec yumurtlama oldgu icin degerime bakip ona gore alttan bakariz dedi doktorum
Ben deöyleyim bilgisayar başında uyukluyorum resmen başım çok agrıyor puufff hava da basık karanlık bugün evi toplucaz birde yarın tasınıyoruz cok cok işim var
Tamam canım dikkat edeceğim merak etmeyin. 1 saatim kaldı işten çıkmaya gerçekten geçmiyor bu vakit baş agrım beni mahfettiÇok çok çok dikkatli ol. Uzanma hareketi bile zararlı olabiliyormuş gerdirme kendini :)
Bu arada baş ağrısı bende de var çatlayacak gibi ağrıyor
Tamam canım dikkat edeceğim merak etmeyin. 1 saatim kaldı işten çıkmaya gerçekten geçmiyor bu vakit baş agrım beni mahfetti
Senin adına sevindim :) ama ben bugün biraz sinirlendim gerildim iş yerinde ondan bas ağrım normal zamanda da oyle basım agrıyor ilaç alayım dediğim bir yıl en fazla 3 - 4 falandır katlanırım yani eve bi gidip söyle yarım saat uzanıp yemek yersem kendime gelirimİyi bir aktar varsa bildiğin ondan baş ağrısı için karışım isteyebilirsin. Yağlardan yapıyorlar. Benim yaşadığım yerde yok pazar memlekete gidince orda yaptırıcam. Ablam da hamile o kullanmış kesiyor ağrıyı dedi.
Çalışanların Allah yardımcısı olsun gerçekten, bende bu yıl atanmadığıma şükredeyim en iyisi :)
Ben de çok korkuyorum açıkçası bir aksilik olmasin diye benim bat 3 ekimdi.hcg yi pazartesi yaptırdım 330 çıktı.olabilir mi bilmiyorum.salı da doktora gidicem işteBat nezmndi senin cnm korkyirum bn ya ds gblik falnsa die
Bir tek muge anliyi izliyorum sonra televizyonu kapatiyorum.digerlerine valla 1dk bile bakamiyorummüge anlı seda sayan esra erol var gün çabuk geçerr
Hanimlar size danismak istedigim bisey var.. smdi benim sat 11 ekimdi. Henuz herhangi bi test yapmadim suphelerimden yola cikarak aranizdayim. Duzenli bi adetim olmadigi icin gunum gecti ya da gelmedi diyemiyorum. Sizce ne zmn test yapayim? En erken ne zmn cikar dersiniz