2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

belki ben duyuyorumdur :) :) :) şaka şaka... ne bileyim ya öyle hissettim olması muhtemel değil tabi. neyse pazartesiye bişey kalmadı beklemelerdeyim

Yok ilk gebeligim ama klomen ve ovitrelle kullandigim icin daha bir dikkat ediyo insan aslinda bu ay hic beklemiyodum ama grip olunca once test yaptiriyim dedim bebek yoksa serum taktiriyim dedim
aaaa süper öğrenmişsiniz rabbim sağlık sıhat versin bebişine de sana da

Hepimiz bebişlerimzi görüp kalp atışlarını duyarız inş

belki ben duyuyorumdur :) :) :) şaka şaka... ne bileyim ya öyle hissettim olması muhtemel değil tabi. neyse pazartesiye bişey kalmadı beklemelerdeyim

Sen beden eğitimi öğretmeniydin dimi,
Göbüşte yağ kitlesi olmayınca daha çabuk hissediliyormuş ama bıkadar çabuk olurmu bilmem

Ayy ben de hissettim aynısını.bir iki dk falan sürdü.aynı şekilde gece yatarken olmuştu benimde.muhtemelen kızların dediği gibi seyirme ama sanki kalp atımı gibi hissettim ben de

Kızlar hepinize merhaba, ben de aranıza katıldım çok şükür. Hepimiz yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza alırız inş. Bat a 3 gün kala idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm, tam gününde bugün kanda da pozitifi gördük5 yaşında bir kızım var. tecrübeli annelere bir sorum var, daha ilk haftalar olmasına karşılık karnım çok şiş ve resmen bir ağırlık hissediyorum karın bölgesinde. Kızımda olmamıştı acaba 2. Gebeliklerde yaşanan bir durum mudur?

Kızlaaaaar sonucu aldım pazartesi 39 çıktı Bugün 470. Sıkıntı yok dedi haftaya kese oluşur carsamba fln gel bakalım dedi. Bu arada 2 günde bir 2 katı oluyo demişlerdi böyle düşününce biraz fazla yükselmiş olmuyo mu?

Tecrubeli degilim ama gazdan mi rahmim mi şişiyor sanki balonda hava doldurulmuş gibi hissediyorum bende

Evet degerin cok guzel artmis hayirlisi olsun. Takipli mi kaldin takipsiz mi belki ikizdir benimde carsamba aksami 146 cikti bakalim bugun kaç çıkacak stresliyim

Evet degerin cok guzel artmis hayirlisi olsun. Takipli mi kaldin takipsiz mi belki ikizdir benimde carsamba aksami 146 cikti bakalim bugun kaç çıkacak stresliyim
Ikiz miiii normal deniyoduk yaklaşık 10 aydır. Haricinde bi uygulama olmadı. Olur mu dersin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…