- 27 Eylül 2015
- 3.971
- 5.377
Canim nereye gitmistin? Telefonla soylerler belki aradinmiYogunluk varms hastanede ozele gttim bide. Doktoruma yazdim sabah yokmus o pazartesi hber vercm diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim nereye gitmistin? Telefonla soylerler belki aradinmiYogunluk varms hastanede ozele gttim bide. Doktoruma yazdim sabah yokmus o pazartesi hber vercm diyor
Bna msj at demisti doktrum ckarken sordum nzmn snuc ckar die labrtvrdakiler yogunluk var sabah ckar dedi doktorun burdysa sorarsin dedi msj at yarin hastademsnz die pazrtesi dedi karatasa gttim buaradaCanim nereye gitmistin? Telefonla soylerler belki aradinmi
Kuzum ben hep karatasta netten bakiyorum lab sonuctan cikmiyomuki..operatore sor ayy ben catlarim valla..buarada memnun kaldinmi canim doktorundan ?Bna msj at demisti doktrum ckarken sordum nzmn snuc ckar die labrtvrdakiler yogunluk var sabah ckar dedi doktorun burdysa sorarsin dedi msj at yarin hastademsnz die pazrtesi dedi karatasa gttim buarada
Super bi doktor iceri grer grmez ayaga kalkti operek karsiladi bizi :) cok icten bi doktorKuzum ben hep karatasta netten bakiyorum lab sonuctan cikmiyomuki..operatore sor ayy ben catlarim valla..buarada memnun kaldinmi canim doktorundan ?
Canim sen yarin ogren sonucunu degerine gore anlarsin zaten p.tesi gorunup gorunmeyeegini 5000-6000 lerde gorunuyomusBna msj at demisti doktrum ckarken sordum nzmn snuc ckar die labrtvrdakiler yogunluk var sabah ckar dedi doktorun burdysa sorarsin dedi msj at yarin hastademsnz die pazrtesi dedi karatasa gttim buarada
Dokror bana 1500 2000 olursa alttan bakriz dedi cnmCanim sen yarin ogren sonucunu degerine gore anlarsin zaten p.tesi gorunup gorunmeyeegini 5000-6000 lerde gorunuyomus
E dpktor birsey demedi mi canim gorunmemesi ile ilgiliSuper bi doktor iceri grer grmez ayaga kalkti operek karsiladi bizi :) cok icten bi doktor
E dpktor birsey demedi mi canim gorunmemesi ile ilgili[/QUOTE
Yok cnm demedi kan sonucuna gore karar verck
O kadar degildir canim daha yusektir bayagi oldu bizim adet geceli yukselmistir.ben hesapladim p.tesi tam degerim 6000 oluyoDokror bana 1500 2000 olursa alttan bakriz dedi cnm
Ins guzel hber alrim cnm ya ne diyimO kadar degildir canim daha yusektir bayagi oldu bizim adet geceli yukselmistir.ben hesapladim p.tesi tam degerim 6000 oluyo
Hastaneyi arayip ogrenmeye clscm cnmOgren bak mutlaka yarin kafan rahatlar p.tesiye daha var sonuctaaa
Alirsimn canim sen simdi kan testide yaptirmadin ya her ihtimal aklina geliyor dogal olarakIns guzel hber alrim cnm ya ne diyim
Aynem ole cnmmAlirsimn canim sen simdi kan testide yaptirmadin ya her ihtimal aklina geliyor dogal olarak
Aynen oyle yap canim nasil ozel bu devlet has. Bile oyle degil.biz nicin ozele gidiyoruz.rahat etmek hemen bilgi edinmek icin.Hastaneyi arayip ogrenmeye clscm cnm
Anlamadim gtti bende vallaAynen oyle yap canim nasil ozel bu devlet has. Bile oyle degil.biz nicin ozele gidiyoruz.rahat etmek hemen bilgi edinmek icin.
Valla beklemek kadar kotu birsey yokkkAnlamadim gtti bende valla
maşallahhMeraba kan sonucum iki gunde 366 olmus bence guzel artmis biraz daha icim rahatladi simdi