2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim nereye gitmistin? Telefonla soylerler belki aradinmi
Bna msj at demisti doktrum ckarken sordum nzmn snuc ckar die labrtvrdakiler yogunluk var sabah ckar dedi doktorun burdysa sorarsin dedi msj at yarin hastademsnz die pazrtesi dedi karatasa gttim buarada

Bna msj at demisti doktrum ckarken sordum nzmn snuc ckar die labrtvrdakiler yogunluk var sabah ckar dedi doktorun burdysa sorarsin dedi msj at yarin hastademsnz die pazrtesi dedi karatasa gttim buarada
Kuzum ben hep karatasta netten bakiyorum lab sonuctan cikmiyomuki..operatore sor ayy ben catlarim valla..buarada memnun kaldinmi canim doktorundan ?

Kuzum ben hep karatasta netten bakiyorum lab sonuctan cikmiyomuki..operatore sor ayy ben catlarim valla..buarada memnun kaldinmi canim doktorundan ?
Super bi doktor iceri grer grmez ayaga kalkti operek karsiladi bizi :) cok icten bi doktor

Canim sen yarin ogren sonucunu degerine gore anlarsin zaten p.tesi gorunup gorunmeyeegini 5000-6000 lerde gorunuyomus

Ogren bak mutlaka yarin kafan rahatlar p.tesiye daha var sonuctaaa

Selam kizlar henuz bat 10 gun var ama bende sanki adet olucakmis gibi agrilar var belim Karnım falan bu durumu yasayip hamile olduğunu öğrenen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…