2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay yazamadım yarım gittio_O

Kızlar hissedilmesi özellikle ilk hamilelikte 15-16. haftayı buluyor, dışarıdan nabız gibi olan hiç hissedilmiyor, 20li haftalarda belirgin hareketler dışarıdan elle dokunulduğunda hissedilebiliyor:emir_bebek:
belki ben duyuyorumdur :) :) :) şaka şaka... ne bileyim ya öyle hissettim olması muhtemel değil tabi. neyse pazartesiye bişey kalmadı beklemelerdeyim :KK47::KK47:

Yok ilk gebeligim ama klomen ve ovitrelle kullandigim icin daha bir dikkat ediyo insan aslinda bu ay hic beklemiyodum ama grip olunca once test yaptiriyim dedim bebek yoksa serum taktiriyim dedim :-)
aaaa süper öğrenmişsiniz rabbim sağlık sıhat versin bebişine de sana da :dua:

Kalp atışları duyulmasa da görünebiliyor:KK200:
Biz oğlumda 6.hafta bittiğinde duyamamıştık ama kese içinde sanki minik bir yıldız gibi hafif yanıp sönüyor gibiydi, tam tarif edemiyorum ama drumuz kalp atışı olduğunu söylemişti:KK200:
Haftaya gidicem bende duyabilirmiyiz bilmiyrm ama belki görebiliriz:nazar:
Hepimiz bebişlerimzi görüp kalp atışlarını duyarız inş :nazar::dua::anneadayı:

belki ben duyuyorumdur :) :) :) şaka şaka... ne bileyim ya öyle hissettim olması muhtemel değil tabi. neyse pazartesiye bişey kalmadı beklemelerdeyim :KK47::KK47:

Sen beden eğitimi öğretmeniydin dimi,
Göbüşte yağ kitlesi olmayınca daha çabuk hissediliyormuş ama bıkadar çabuk olurmu bilmem:emir_bebek:

kızlar bu arada biraz saçma olabilir ama dicem. benim sağ tarafımda batmalar oluyor dedim ya. gece uyurken bi ara uyandım. pıt pıt diye sanki kalp atışı :) hani bilekten nabız ölçerken hissederiz ya aynı onun gibi bir ses. kalp atışı olabilir mi acaba.. aklımda deli sorularrr :skandal::KK17:
Ayy ben de hissettim aynısını.bir iki dk falan sürdü.aynı şekilde gece yatarken olmuştu benimde.muhtemelen kızların dediği gibi seyirme ama sanki kalp atımı gibi hissettim ben de :KK37:

Kızlar hepinize merhaba, ben de aranıza katıldım çok şükür. Hepimiz yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza alırız inş. Bat a 3 gün kala idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm, tam gününde bugün kanda da pozitifi gördük:halay:5 yaşında bir kızım var. tecrübeli annelere bir sorum var, daha ilk haftalar olmasına karşılık karnım çok şiş ve resmen bir ağırlık hissediyorum karın bölgesinde. Kızımda olmamıştı acaba 2. Gebeliklerde yaşanan bir durum mudur?

Kızlaaaaar sonucu aldım pazartesi 39 çıktı Bugün 470. Sıkıntı yok dedi haftaya kese oluşur carsamba fln gel bakalım dedi. Bu arada 2 günde bir 2 katı oluyo demişlerdi böyle düşününce biraz fazla yükselmiş olmuyo mu?

Kızlar hepinize merhaba, ben de aranıza katıldım çok şükür. Hepimiz yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza alırız inş. Bat a 3 gün kala idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm, tam gününde bugün kanda da pozitifi gördük:halay:5 yaşında bir kızım var. tecrübeli annelere bir sorum var, daha ilk haftalar olmasına karşılık karnım çok şiş ve resmen bir ağırlık hissediyorum karın bölgesinde. Kızımda olmamıştı acaba 2. Gebeliklerde yaşanan bir durum mudur?
Tecrubeli degilim ama gazdan mi rahmim mi şişiyor sanki balonda hava doldurulmuş gibi hissediyorum bende :-)

Kızlaaaaar sonucu aldım pazartesi 39 çıktı Bugün 470. Sıkıntı yok dedi haftaya kese oluşur carsamba fln gel bakalım dedi. Bu arada 2 günde bir 2 katı oluyo demişlerdi böyle düşününce biraz fazla yükselmiş olmuyo mu?

Evet degerin cok guzel artmis hayirlisi olsun. Takipli mi kaldin takipsiz mi belki ikizdir :-) benimde carsamba aksami 146 cikti bakalim bugun kaç çıkacak stresliyim:işsiz:

Evet degerin cok guzel artmis hayirlisi olsun. Takipli mi kaldin takipsiz mi belki ikizdir :-) benimde carsamba aksami 146 cikti bakalim bugun kaç çıkacak stresliyim:işsiz:
Ikiz miiii :KK17: normal deniyoduk yaklaşık 10 aydır. Haricinde bi uygulama olmadı. Olur mu dersin???

X